Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:A dlugo staralas sie o dziecko?
Przy hashimoto jest ciężej niz przy niedoczynności
hashimoto bardziej robi spustoszenie w organizmie niz niedoczynność, bierzesz jaka dawke leku?
No właśnie za pierwszym razem ja tak średnio chciałam dziecko. To mój narzeczony miał parcie, a ja stwierdziłam, że pewnie i tak się nie uda , wiec co ma być to będzie. W ogóle nie podejrzewałam ciaży i nie widziałam żadnych objawów. Dopiero po zrobionym tescie.Jak zrobiłam test (bo mi się @ spoźniał) to byłam w szoku i przez 5 minut skakałam w kiblu ze szczęścia! Zaszłam więc za pierwszym podejsciem, bez żadnych starań. To mi daje nadzieję, że skoro wtedy zaszłam i się nie leczyłam to teraz jak się leczę to musi być dobrze, prawda Kochane?
Szalona CZARNA, matylda08, kierzynka, hiacynta99, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:No właśnie za pierwszym razem ja tak średnio chciałam dziecko. To mój narzeczony miał parcie, a ja stwierdziłam, że pewnie i tak się nie uda , wiec co ma być to będzie. W ogóle nie podejrzewałam ciaży i nie widziałam żadnych objawów. Dopiero po zrobionym tescie.Jak zrobiłam test (bo mi się @ spoźniał) to byłam w szoku i przez 5 minut skakałam w kiblu ze szczęścia! Zaszłam więc za pierwszym podejsciem, bez żadnych starań. To mi daje nadzieję, że skoro wtedy zaszłam i się nie leczyłam to teraz jak się leczę to musi być dobrze, prawda Kochane?
więc może byc różnie.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPochwale sie brzusiem patrzta i rosnijta ze mna dziewuszki
8maja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63898cc001d5.jpg
23marca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/111c078cc76b.jpg
Ps. Po sobie nie widze ale zdjecia nie kłamią
tysiaa93, hiacynta99, kierzynka, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Ilonia jestes z grudniówek tak? Bo czytałam tam właśnie o tym co Cię spotkało. Musisz teraz uwierzyć w to że się szybko uda i że kolejna ciąża będzie zdrowa i silna, mi takie myślenie bardzo pomogło. Witamy na wątku i myślę że czytając inne historie szybciej wyjdziesz z dołka.
tysiaa93, matylda08, hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Tak dokladnie bylam z grudniowek no coz mam.nadzieje ze czas zagoi rane po tej stracie i niebawem znowu zajde w ciaze i tym razem z szczesliwym zakonczeniem
Będzie lepiej chociaż teraz trudno w to uwierzyć.tysiaa93, matylda08, hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny