Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, ja tak na szybko! Popołudniu będę to Was nadrobię.
Byłam u tego ginekologa... Nie był w stanie określić, czy owulacja była, bo nie widzi ciałka żółtego.
Jedno jest pewne, według endometrium jestem w drugiej fazie cyklu i owulacji w tym cyklu już nie będzie chyba, że była... Dziś mój 17 dzień cyklu.
-
Hiacynta będzie dobrze !!ja w tym cyklu jajników nie czułam a zawsze mam bóle owulacyjne, wiadomo po zabiegu ale na usg lekarz twierdził że będzie..testy owu tez wychodziły pozytywne
tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
micia to ja poproszę o wiruski
dziewczyny dziś mam stresujący dzień. czy wy też uważacie że z rodziną najlepiej to się wychodzi na zdjęciu?! tak mnie moje rodzeństwo wkurza, najchętniej bym wyszła z siebie...
dobrze że dziś piątek, piąteczek, piątunioMicia, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasioczek86 wrote:micia to ja poproszę o wiruski
dziewczyny dziś mam stresujący dzień. czy wy też uważacie że z rodziną najlepiej to się wychodzi na zdjęciu?! tak mnie moje rodzeństwo wkurza, najchętniej bym wyszła z siebie...
dobrze że dziś piątek, piąteczek, piątunioasioczek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMicia super wieści kciuk pomógł bo wzorowo zaciśnięty był
Wszystkie dziewczyny proszę kulturalnie o powrót na ovu konto na fb tylko do zdj -TAK JAK MIAŁO BYĆ bo za zadna już kciuka nie zacisneMicia, tysiaa93, monika_89, kierzynka, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny