X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Postaraj się wytrzymać ;D A jak nie wytrzymasz to zatestujesz i najwyżej kupisz drugi ;D Najważniejsze jest zdrowie psychiczne :) Mi zostały jeszcze dwa z ostatniego tesowania :D
    Ja ostatnio byłam w Rmyslannie i myslałam żeby kupić te testy o których tu pisałyście - dwa w opakowaniu paskowe za 17,99 zł ale obok były w promocji Pink Test za 8,99 zł płytkowy i tak się zakręciłam, że nie kupiłam żadnego i na koniec będę testowała pewnie jakimś tanim z apteki skoro czułość wszędzie ta sama... :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Nie ogarnę Was, bo zaraz znowu spadam do pracy, a mam tak zawalony nos, że masakra, pół nocy nie spałam... Jeszcze mi tego brakowało, pewnie w tym cyklu dupa blada...

Monkey ja ciągle trzymam kciuki :*
    Nie specjalnie się znam na wykresach i sama proszę Was zawsze o opinię i sugestie ale wydaje mi się, że zapowiada sie dobrze :-) owulacja raczej wystąpiła bo wykres to potwierdza

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wracajcie z tego fejsa bo to nie do ogarnięcia tam jest ;) czekam tu na was kobiecinki ;)

Szalona CZARNA lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Hej :)
    prima teraz lecial chyba 8odc sezonu 5 :)
    na ipli obejrzysz ja tam nie lubie bo te reklamy co chwile wlaczaja.

Alez pieknr sloneczko u mnie :)
    To się skuszę i będę oglądała od początku wszystkie odcinki. Dziś mąż wrócić późno bo wychodzi wcześniej z pacy i jedzie po samochód 150 km w stronę morza... Chciałam jechać z nim, ale ktoś musi być z ekipą remontową :-/ Robotnicy pójdą, a ja zacznę po kolei oglądać te "Przyjaciółki" skoro tak zachwalacie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Fuksja nie jesteś sama. Te tygodnie czekania tak się dluza. Mi dziś tempka skoczyła i nie wiem co jest grane.
    To dobry znak :-) To oznak że owulacja była i nadeszła faza wysokim temperatur :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Hejka moja historia jest taka jak wiekszosci z was szczescie ciaza wyrok ciaza obumarla :( najgorsze przezycie w moim zyciu...zabieg!Koszmar jakis jestem pare dni po tym i nie moge dohsc do siebie wydaje mi sie ze nikt nie rozumie co czuj. :( rozmawialam z moim ginekologiem powiedzial ze jesli wszystko bedzie wporzadku to po poerwszym @ mozemy sie starac ale najpierw musze zrobic badania tarczycy tak sie zastanawiam czy te wyniki beda prawdziwe robiac je teraz mozliwe ze hormony jeszcze szaleja drugie pytanie po jakim czasie dostalyscie okres po zabiegu?
    Witaj :-)
    Ja dostałam okres po 28 dniach, ale to sprawa indywidualna... Niektórzy czekają nawet 6 tygodni i to jjest w normie. Co do badań to warto je wykonać jak hormony się uspokoją czyli po pierwszej @
    Trzymaj się! I zapraszamy w nasze szeregi na stałe.

• Monkey Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystkie sezony Przyjaciółek oglądnęłam w 5 dni, teraz na początku miesiąca jak byłam chora :)

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Karo86 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Wg zapłodnienia 6 tydzień od ostatniej miesiączki 8 tydzień. Czuję się mega zmęczona. Senna. Nudności codziennie od czterech dni. Mdłości zależy. Poki co trzy razy. Dziś zaliczone. Piersi bolą. Wysypało mnie jak nastolatkę nananana. I wyglądam ewidentnie inaczej :) Serio widze to. Moja kolezanka już pytała czy w ciązy jestem. A ja że nic mi nie wiadomo na ten temat. Nie powiem nikomu dopoki 16 tydzien nie minie.

Wiadomo, że się boisz i rozumiem, że nie chcesz nic mówić - o ile wcześniej nie będzie widać :P
    Napisz jutro po wizycie czy wszystko w porządku i jak tam fasol rośnie :-) trzymam kciuki :-)

matylda08 lubi tę wiadomość

20.03.2015 - Aniołek (9 tc)

f2w3dqk3sc0bu44c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Pochwale sie brzusiem patrzta i rosnijta ze mna dziewuszki

8maja
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63898cc001d5.jpg

23marca
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/111c078cc76b.jpg

Ps. Po sobie nie widze ale zdjecia nie kłamią :D
    Przejmuję wiruski :-) Chodźcie do mnie :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Wiecie co , jak lezalam po operacji to taka jebnieta ciotka męża raczyla mnie poinformować ze jej siostra jest w 6tygodniu.. myslalam ze ja zabije przez telefon
    Przed chwilą zadzwoniła do mnie moja kuzynka i poinformowała mnie, że nasza wspólna koleżanka jest w ciąży bo wpadła i jak się zorientowała to była już w 10 tygodniu ciąży BLIŹNIACZEJ :-/ i teraz czuję się psychicznie strasznie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Śluz może być niewidoczny na zewnątrz, ale może być w środku...
    Zgadza się!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Dasz radę! To w środę masz termin @? Czy testujesz wcześniej?
    W środę mam @ a najchętniej testował abym juz dzis

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie wiem kiedy teoretycznie była ta owulacja. Bo jeśli teraz zaczyna się faza lutealna to byłaby ona u mnie bardzo krótka.trwalaby zaledwie 5 dni

• Ralpina Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Dziewczyny, chciałam Was zapytać, po jakim czasie po poronieniu pojawił się Wam okres? U mnie 18ty dzień po łyżeczkowaniu i mnie brzuch ćmi jak na okres właśnie... Możliwe? Nie byłam jeszcze u ginekologa, bo kazali z wynikami histopato, a te odbieram w poniedziałek...

9ewngzu39q9xq1ud.png
    [*] 13.04.2015 Mały Fasol 9tc
    relgf71x2unwek7b.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ralpina wrote:
    Hej,

Dziewczyny, chciałam Was zapytać, po jakim czasie po poronieniu pojawił się Wam okres? U mnie 18ty dzień po łyżeczkowaniu i mnie brzuch ćmi jak na okres właśnie... Możliwe? Nie byłam jeszcze u ginekologa, bo kazali z wynikami histopato, a te odbieram w poniedziałek...
    U mnie po 34 dniach.
    Możliwe, że u ciebie będzie szybciej. Mnie najpierw też ćmiło a kilka dni później dostałam okres.

Ralpina lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziń dybry:)
    Ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać. Jedziemy zaraz na ognicho. Wracamy w niedziele. Słonecznego weekendu dziewczęta :)

matylda08, monika_89, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    wizyta w środę ;) czuję się ok tylko senność mam straszną bo wracam z pracy i padam, poza tym sikam co 5 minut ;)
    Kierzynko nie miałam okazji Ci pogratulowac ;) gratuluję :) :*

matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam wcześniej z pracyyyyyyyyyyy :D

PrimaSort, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    Micia świenie wieści <3 nakichaj mi na wykres ;)

Prima to owu albo była dobrych kilka dni temu albo w ogole. Zobaczymy którego dc będzie u Ciebie @

Asioczek ja od slubu mam lepszy kontakt z rodziną. Z siostrą też dużo lepszy więc nie pomogę w tej kwestii :P

Matylda TAK JEST! TEŻ O TYM JUŻ PISAŁAM

My jutro imprezka rodzinna, ja wiadomo kierowca... No ale może i lepiej bo przecież nkie mogę zaszkodzić fasolowi. W końcu udało mi się c'nie? :P
    Zwykle cykl trwa 28 dni i jak nawet się spóźnia @ to maks jeden dzień. 20 jest termin @

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    Micia świenie wieści <3 nakichaj mi na wykres ;)

Prima to owu albo była dobrych kilka dni temu albo w ogole. Zobaczymy którego dc będzie u Ciebie @

Asioczek ja od slubu mam lepszy kontakt z rodziną. Z siostrą też dużo lepszy więc nie pomogę w tej kwestii :P

Matylda TAK JEST! TEŻ O TYM JUŻ PISAŁAM

My jutro imprezka rodzinna, ja wiadomo kierowca... No ale może i lepiej bo przecież nkie mogę zaszkodzić fasolowi. W końcu udało mi się c'nie? :P
    A co sądzisz o wynikach moich testów owulacyjnych? Wszystkie fotki wstawiam na bieżąco w komentarzach pod wykresem

‹‹ 728 729 730 731 732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ