Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Postaraj się wytrzymać
A jak nie wytrzymasz to zatestujesz i najwyżej kupisz drugi
Najważniejsze jest zdrowie psychiczne
Mi zostały jeszcze dwa z ostatniego tesowania
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Nie ogarnę Was, bo zaraz znowu spadam do pracy, a mam tak zawalony nos, że masakra, pół nocy nie spałam... Jeszcze mi tego brakowało, pewnie w tym cyklu dupa blada...
Monkey ja ciągle trzymam kciuki :*owulacja raczej wystąpiła bo wykres to potwierdza
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Hej
prima teraz lecial chyba 8odc sezonu 5
na ipli obejrzysz ja tam nie lubie bo te reklamy co chwile wlaczaja.
Alez pieknr sloneczko u mnieRobotnicy pójdą, a ja zacznę po kolei oglądać te "Przyjaciółki" skoro tak zachwalacie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Hejka moja historia jest taka jak wiekszosci z was szczescie ciaza wyrok ciaza obumarla
najgorsze przezycie w moim zyciu...zabieg!Koszmar jakis jestem pare dni po tym i nie moge dohsc do siebie wydaje mi sie ze nikt nie rozumie co czuj.
rozmawialam z moim ginekologiem powiedzial ze jesli wszystko bedzie wporzadku to po poerwszym @ mozemy sie starac ale najpierw musze zrobic badania tarczycy tak sie zastanawiam czy te wyniki beda prawdziwe robiac je teraz mozliwe ze hormony jeszcze szaleja drugie pytanie po jakim czasie dostalyscie okres po zabiegu?
Ja dostałam okres po 28 dniach, ale to sprawa indywidualna... Niektórzy czekają nawet 6 tygodni i to jjest w normie. Co do badań to warto je wykonać jak hormony się uspokoją czyli po pierwszej @
Trzymaj się! I zapraszamy w nasze szeregi na stałe. -
Szalona CZARNA wrote:Wg zapłodnienia 6 tydzień od ostatniej miesiączki 8 tydzień. Czuję się mega zmęczona. Senna. Nudności codziennie od czterech dni. Mdłości zależy. Poki co trzy razy. Dziś zaliczone. Piersi bolą. Wysypało mnie jak nastolatkę nananana. I wyglądam ewidentnie inaczej
Serio widze to. Moja kolezanka już pytała czy w ciązy jestem. A ja że nic mi nie wiadomo na ten temat. Nie powiem nikomu dopoki 16 tydzien nie minie.
Wiadomo, że się boisz i rozumiem, że nie chcesz nic mówić - o ile wcześniej nie będzie widać
Napisz jutro po wizycie czy wszystko w porządku i jak tam fasol rośnietrzymam kciuki
matylda08 lubi tę wiadomość
20.03.2015 - Aniołek (9 tc)
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Pochwale sie brzusiem patrzta i rosnijta ze mna dziewuszki
8maja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63898cc001d5.jpg
23marca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/111c078cc76b.jpg
Ps. Po sobie nie widze ale zdjecia nie kłamiąChodźcie do mnie
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Wiecie co , jak lezalam po operacji to taka jebnieta ciotka męża raczyla mnie poinformować ze jej siostra jest w 6tygodniu.. myslalam ze ja zabije przez telefon
i teraz czuję się psychicznie strasznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Dziewczyny, chciałam Was zapytać, po jakim czasie po poronieniu pojawił się Wam okres? U mnie 18ty dzień po łyżeczkowaniu i mnie brzuch ćmi jak na okres właśnie... Możliwe? Nie byłam jeszcze u ginekologa, bo kazali z wynikami histopato, a te odbieram w poniedziałek... -
Ralpina wrote:Hej,
Dziewczyny, chciałam Was zapytać, po jakim czasie po poronieniu pojawił się Wam okres? U mnie 18ty dzień po łyżeczkowaniu i mnie brzuch ćmi jak na okres właśnie... Możliwe? Nie byłam jeszcze u ginekologa, bo kazali z wynikami histopato, a te odbieram w poniedziałek...
Możliwe, że u ciebie będzie szybciej. Mnie najpierw też ćmiło a kilka dni później dostałam okres.Ralpina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Micia świenie wieści
nakichaj mi na wykres
Prima to owu albo była dobrych kilka dni temu albo w ogole. Zobaczymy którego dc będzie u Ciebie @
Asioczek ja od slubu mam lepszy kontakt z rodziną. Z siostrą też dużo lepszy więc nie pomogę w tej kwestii
Matylda TAK JEST! TEŻ O TYM JUŻ PISAŁAM
My jutro imprezka rodzinna, ja wiadomo kierowca... No ale może i lepiej bo przecież nkie mogę zaszkodzić fasolowi. W końcu udało mi się c'nie? -
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Micia świenie wieści
nakichaj mi na wykres
Prima to owu albo była dobrych kilka dni temu albo w ogole. Zobaczymy którego dc będzie u Ciebie @
Asioczek ja od slubu mam lepszy kontakt z rodziną. Z siostrą też dużo lepszy więc nie pomogę w tej kwestii
Matylda TAK JEST! TEŻ O TYM JUŻ PISAŁAM
My jutro imprezka rodzinna, ja wiadomo kierowca... No ale może i lepiej bo przecież nkie mogę zaszkodzić fasolowi. W końcu udało mi się c'nie?