Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMicia my będziemy chwalić sie zdjexiami wizytami ruchami a dziewczyny beda opijac
Prócz tego oczywiście doping z naszej strony za owocne starania dla nich
Dobra ide na tego schabowego bo juz dzwonili czy ideMicia, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaro86 wrote:Fajnie, że już piątunio, choć weekend się u mnie zapowiada intensywny - jadę do rodzinki, siostrzenica ma komunię...
Jutro jadę na urodzinki, niedziela pewnie też fajnie minieweekendy super szybko mijaja tylko te dni w pracy tak sie dłużą ;/
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Micia świenie wieści
nakichaj mi na wykres
Prima to owu albo była dobrych kilka dni temu albo w ogole. Zobaczymy którego dc będzie u Ciebie @
Asioczek ja od slubu mam lepszy kontakt z rodziną. Z siostrą też dużo lepszy więc nie pomogę w tej kwestii
Matylda TAK JEST! TEŻ O TYM JUŻ PISAŁAM
My jutro imprezka rodzinna, ja wiadomo kierowca... No ale może i lepiej bo przecież nkie mogę zaszkodzić fasolowi. W końcu udało mi się c'nie?tysiaa93, hiacynta99, Micia, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Hiacynta na brak ovu są leki.ja brałam i w drugim miesiącu zeszlam.pytaj gina o clostilbelgyt.
Clo mam brać w przyszłym cyklu jak w tym nie będzie ovu tak z lek ustaliłam ale ja biorę zioła na owulacje i donga hmmm może będzie później w 16-17 dc narazie jestem w 10 dctysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Micia świenie wieści
nakichaj mi na wykres
Prima to owu albo była dobrych kilka dni temu albo w ogole. Zobaczymy którego dc będzie u Ciebie @
Asioczek ja od slubu mam lepszy kontakt z rodziną. Z siostrą też dużo lepszy więc nie pomogę w tej kwestii
Matylda TAK JEST! TEŻ O TYM JUŻ PISAŁAM
My jutro imprezka rodzinna, ja wiadomo kierowca... No ale może i lepiej bo przecież nkie mogę zaszkodzić fasolowi. W końcu udał mi się c'nie?
Udanej imprezki(~.^)
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ja zaraz zasuwam po wyniki TSH. Byłam rano na badaniach. Przeciwciała dopiero będą w poniedziałek. I jutro wizyta u lekarza. Boje się i cieszę jednocześnie.
hiacynta99, tysiaa93, Micia, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Wg zapłodnienia 6 tydzień od ostatniej miesiączki 8 tydzień. Czuję się mega zmęczona. Senna. Nudności codziennie od czterech dni. Mdłości zależy. Poki co trzy razy. Dziś zaliczone. Piersi bolą. Wysypało mnie jak nastolatkę nananana. I wyglądam ewidentnie inaczej
Serio widze to. Moja kolezanka już pytała czy w ciązy jestem. A ja że nic mi nie wiadomo na ten temat. Nie powiem nikomu dopoki 16 tydzien nie minie.
hiacynta99, monika_89, kierzynka, tysiaa93, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Ja zaraz zasuwam po wyniki TSH. Byłam rano na badaniach. Przeciwciała dopiero będą w poniedziałek. I jutro wizyta u lekarza. Boje się i cieszę jednocześnie.
Szalona zdobylam recepta na moja niedoczynność eutyrox 50 jak go mam zażywa. Nie wiesz ? Pierwszy raz będę braćtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:WRACAĆ MI Z TEGO FEJSA NA FORUM
helo.
Powiem wam, że jestem cholernie przerażona że sytuacja sie powtórzy. Nie wiem o co chodzi ale normalnie dzisiaj wariuje, że jeśli jestem w ciąży to wszystko skończy się tak szybko jak ostatnio...
mysz matko co to za szpital że nie powiedzieli Ci o antybiotykachtera juz "po ptokach" pewnie były na jakieś ewentualne stany zapalne zaraz po
paznokietek nie wiem czy allegro nie wprowadzilo opcji ze mozna kupowac jednorazowo bez konta. Albo po prostu sobie załóż, a paczkę odbierz w paczkomacie
tysia pięknie, będziesz się co rano dowicipne świetnie bawić
fuksja mam podobne plany, FF7 było fajne, zakończenie mnie rozkleiło -
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Pewnie ze trzeba wierzyć że będzie dobrze
tylko ta wiara i nadzieja pozwala nam normalnie funkcjonować
ja się cieszę że zaraz weekend bo w weekend nigdy nie myślę o ciąży bo jakoś fajniej czas leci. Gorzej będzie od poniedziałku do środy. Nie wiem czy wytrzymam do środy z testem....
-
nick nieaktualny
-
Karo86 wrote:Kierzyko a jak Ty się czujesz? Kiedy jakaś wizyta u lekarza? To już 9 tydzień!!
czuję się ok tylko senność mam straszną bo wracam z pracy i padam, poza tym sikam co 5 minut
tysiaa93, Karo86, PrimaSort, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość