Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Oby test był tym szczęśliwym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:46
-
paznokietek wrote:Szczerze mówiac przestałam mieć nadzieję, ze tak będzie. Poza tym nie mam żadnych objawów. Nawet cycki mnie nie bolą. A w zeszłym cyklu miałam nabrzmiałe i mnie bolały. Dziewczyny, który test jest najczulszy? Bo ja mam 25
matylda08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Te z rossmana podwójne różowe check & go?
Mi 10dpo wykrył, blada bo blada ake była
Szalona, jaki piękny suwaczek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:55
Szalona CZARNA, PrimaSort, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Lasencje!
u mnie dzisiaj zawitała pierwsza @ po zabiegu nie jest źle myślałam ze gorzej będzie, teraz skupię sie na witaminkach, poprawie jakości śluzu i od sierpnia wracam do starań, w sumie to dobrze że Małż pojechał za granicę nie bedzie mnie kusiło żeby starać się wcześniej i wszystko wróci do normy...
Miłego dnia dziewczęta!!tysiaa93, Micia, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Kurczę dziewczyny juz nie wiem czy robić czy czekać....
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja kupię sobie te z Rossmanna i jeden pink test. I będę testowała co dwa dni. Tyle, że u mnie dziś dopiero 20 dzień cyklu i jakieś 4 dni po owulacji więc do niedzieli chyba się wstrzymam i od niedzieli co drugi dzień będę testowała. Jeszcze 6 dni. Dam radę! Ale ja na Twoim miejscu bym zatestowała chyba. Przecież to tylko test...
PrimaSort lubi tę wiadomość