Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:Mysz czy ufasz swojemu lekarzowi? Czy w robionych nadaniach wyszlo cokolwiek nie w normie lub na granicy? Wcale ci sie nie dziwie,ze masz taki podly nastroj. Nie przekreslaj staran. Moze czas poszukac lepszego specjalisty? 3poronienia to sugeruja nawracajace. Trzeba znalezc przyczyne.
Przeciwciała antykardiolipinowe na granicy. I obie mutacje MTHFR w heterozygocie.
Reszta w normie. -
nick nieaktualnykierzynka wrote:Paznokietek jeśli przelaczysz sobie myślenie na coś innego niż ciąża to będzie ci łatwiej zdecydowanie
to nie jest proste ale wykonalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Mysz może odpuść troszkę bo być może jedyną blokadą teraz jest blokada psychiczna a to nie zawody. Wiem, że łatwo się mówi, ale zauważ że te które wpadają a nie się intensywnie starają zachodzą po "jednym razie". Tylko nie gniewaj się na mnie i źle mnie nie odbieraj, że tak napisałam
-
pap86 wrote:Mysz przeciwciala to wiem co to jest. Ale ta mutacja? Co powoduje? Czy przy kolejnej ciazy lekarz wlaczy dodatkowe leki?
W tej ciąży brałam heparynę, acard i luteinę. W kolejnej do tego zestawu mam dostać jeszcze encorton. A ta mutacja z tego co wiem, powoduje nie przyswajanie kwasu foliowego... ale ja badała kwas, homocysteinę i Wit b i wszystko mam w normie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie temperatura lekko w dół...
Nie wiem, czy nie kupię dziś kilku testów, bo męczy mnie to i męczy. I od piątku co dwa dni będę testowała
Te z Rossmanna jaką mają czułość? Te paskowe dwa w opakowaniu?
A może na Allegro lepiej kupić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:31
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Mi się temperatura utrzymuje. Dzis miałam 36,8. Ale naprawdę "nie czuję" ciąży. Poza tym jutro 11dpo. Czy to nie za wcześnie?
chyba że masz dużo testów do wykorzystania
matylda08 lubi tę wiadomość