Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też tak myślałam i byłam szczęsliwa że test wyszedł pozytywny - tylko że to były pozostałości hormonu po poprzedniej ciąży organizm potrzebował czasu @ dostałam pierwsza po 53 dniach druga po 28 dniach tylko że po niej brudziłam jeszcze ok 2 tyg kolejna @ przyszła dziś więc wszystko ma swój czas i im bardziej chcemy tym bardziej się nie udaje
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:a ty kochana ile masz zamiar czekac...bo pewnie lekarze kaza od 2 do 6 miesiecy
Czekam na wyniki his-pat, mają być jutro lub w poniedziałek, za ok 2 tyg do lekarza, i będziemy próbować. Owulację chyba miałam, przynajmniej śluz na to wskazywał. O tyle dziwne że w czasach naszego starania się (9 miesięcy walczyliśmy) śluzu jak na lekarstwo było. Mam nadzieję że teraz pójdzie łatwiej, nie wyobrażam sobie życia bez dziecka, już nie, a za 4 miesiące kończę 36 lathiacynta99, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenia życzę Ci jak najlepiej moja znajoma w wieku 40 lat starala sie wczesniej 10 lat i dopiero w wieku 40 zaszła 6 miesicu poroniła. byla załamana ale dowiedziałam sie niedawno ze jest 8 tyg ciąży tak ze nie trać Nadzieji wszystko jest możliwe trzymaj się
Renia7910, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przeczytalam mnostwo Forum na temat zajsciaa w ciaze po lyzeczkowaniu roznie pisza kazdy ma inna historie.kobiety czekajace po pol roku ronia ponownie niektorym nie uda sie doczekac okresu i donosza ciaze bez problemu zreszta wystarczy spojzec w kolo...moja przyjaciolk Np... serduszko malcaa przewstalo bic oczywiscie zabieg po pierwszym okresie zaszla w ciaze jest Oli druga moja znajoma poronila w 6 tyg odczekala pol roku potem badania po roku zaszla dopiero w ciaze i niestety znowu poronila tak ze ja nie bede czekac to sprawa indywidualna i mysle ze nikomu nic do tego jesli moj lekarz powie ze jest ok ze jest czusciutko na usg juz i endo w normie to raczej za miesiac ranki sie nie odnowia ja szanuje to ze ktos czeka 3 miesiace czy pol roku skoro czuje taka potrzebe i daje mu to spokoj i jesli to sprawia ze daje to spokoj duchowy ze tym razem sie uda jestem za ;)kazdy czlowiek jest inny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:07
Renia7910, tysiaa93 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny
Przesyłam Wam nieśmiało magiczne fluidki, bierzcie ile się da
&^%$#@!)^&*#$%&^%%$$###@
Moja dzisiejsza beta - 38
Oczywiście tysiąc myśli na minutę, radość, strach, niedowierzanie, panika....
Staram się jednak być dobrej myśli
Zrobię wszystko co będzie w mojej mocy a co ma być to i tak będzie
Trzymajcie proszę za nas kciuki
Renia7910, ilonia1984, fuksja, tysiaa93, paznokietek, kierzynka, Ediii, matylda08, wiola0912 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny