Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia, starczaczka mysle pozytywnie az sama sie czasem dziwie ze tak szybko sie podnioslam gdy lezalam w tym.szpitalu myslalm ze nigdy sie nie pozbieram ze juz nigdy nie zaswieci dla mnie slonce...ajjj bez smutow dzis swieci ladna pogoda sie robi chyba sie za koszenie wezme potem.Wiecie ja to bym chciala zebysci wy wszystkie przeszly na fioletowa strone i dolaczyly do lutowek by. sobie was podgladala ale moze ktoras mi dotrzyma towazystwa i wytrwa do marcowek i pomoze zalozyc mi ten watek bo ja to glabek jestem i sobie moge nie poradzic hehehe
tysiaa93, Monkey, kierzynka, wiola0912 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Teraz zaczna testowac jestes w 3 tyg kochana takie wczesne testowanko mialas bo przewaznie w 4 testuja no to juz faktycznie i tak powinny sie dziewquchy pojawiac...spokojnie nasze zaraz sie rozkreca bo duzo juz koncowki cykloww ma zaraz beeedzie radosc u nas na stronce i klaskanie uszkami... trzymam kciuki...no.dziewczynki kolezanka na.was liczy i czeka w lutowkach nie zaaeiewdzcie
tysiaa93 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej Laseczki Nie piszę bo neta mam nadal tylko w tel Wczoraj zawitała do mnie @. Jak dobrze pójdzie to na lutówki się jeszcze załapię
tysiaa93, Szalona CZARNA, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey pamiętam jak ja byłam w 4 tygodniu ciąży. A już się nie mogę doczekać jak będę w 12. Wczoraj nie mogłam zasnąć... martwię się chyba czy wszystko jest ok za dużo myśli w głowie. Dziewczyny co ile macie wizyty u lekarza? Ja kolejna będę chyba chciała po 2 lub 3 tygodniach. Nie dam rady czekać miesiąca żeby zobaczyć czy wszystko jest ok.
-
Staraczko mam wrażenie, że próbujesz mi cos insynuować ale to nic.
Jako osoba po stracie jestem przygotowana na wszystko i liczę się z różnymi scenariuszami.
Staram się być jednak dobrej myśli.
A wątek tak czy siak się przecież przydaSzalona CZARNA, tysiaa93, monika_89, matylda08, Justine M lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Witam dziewczyny
Przesyłam Wam nieśmiało magiczne fluidki, bierzcie ile się da
&^%$#@!)^&*#$%&^%%$$###@
Moja dzisiejsza beta - 38
Oczywiście tysiąc myśli na minutę, radość, strach, niedowierzanie, panika....
Staram się jednak być dobrej myśli
Zrobię wszystko co będzie w mojej mocy a co ma być to i tak będzie
Trzymajcie proszę za nas kciuki
Lapie fluidki, mam nadzieje, ze sie od Ciebie "zarazimy" i kazda z nas juz w niedlugim czasie bedzie nosic pod serduszkiem swoje malenstwo
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość