Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIlonia ja na L4 od lutego, już na chorobowym dowiedziałam się o ciąży, od tamtej pory brak gimnastyki, niby nie folgowałam sobie z jedzeniem ale brak ruchu zrobił swoje, spacery nie poradziły zbyt wiele. Teraz po ciąży zostało juz tylko bolące serduszko i parę dodatkowych kg, tydzień temu wzięłam się ostro za dietę, od 3 dni staram się ćwiczyć bo nie chcę zamienić się w polską 40-letnią matronę z grubym tyłkiem. Ale już widzę że nie będzie łatwo, jednak wiek robi swoje. A u mnie rodzinne parę kg w nadmiarze, w szczególności po ciąży..
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez od lutego przytylaam z jakies 5 kg i teraz sieedze w domu i nie chce zejsc do cwiczen zapalu nie mam jak narazie przed ciaza cwiczylam ale teraz...to wogole malo co mi sie chce obiecuje sobie ale nie mam motywacji narazie najgorzej zaczac tylko uwazaj mi z tym odchudzaniem musisz byc dobrze odzywiona przeciesz zeby fasolitka miala dobry start a ile masz laaat?cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:a ile masz laaat?
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
NO to jestes moim idolem ze tak szybciutko sie wzielas.za siebie i checi masz to wez mnie zaraz albo w dupsko kopnij bo mnie ciezko po tej ciazy po tym.wszystkim co sie staalo z lozka pozbierac a dopiero co ale ze mnie leniuch hehecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny