Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
czy którejś udało się zajść w ciąże tuż po porodnieniu w pierwszym cyklu, tzn zanim jeszcze @ przyszła?
Ja miałam poronienie samoistne na początku 11tyg i niby możemy próbować się starać od razu, ciekawe czy komuś się udało od razu???
pozdrawiam Aniołkowe Mamy xPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Kierzynka nie wiesz dlaczego moja stopka jest taka rozjechana?
Wkurza mnie ten suwak z bokumatylda08 lubi tę wiadomość
-
albo nawet w przeciągu 2-3 miesiecy od poronienia?
Czytałam że niby nawet łatwiej jest niż za pierwszym razem.
Staraliśmy się 8 miesięcy i łudzę się że o ile prawda co piszą to tym razem szybciej pójdziePoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
kierzynka wrote:Justine ja zaszłam w pierwszym cyklu po poronieniu. Miałam pierwszą @ i potem sie udało
a za którym cyklem udało się za pierwszym razem bo my aż 8 miesiecy sie staralismyPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
kierzynka wrote:za 16
ha! no to potrzebowałam usłyszeć! DZiękuję Ci, naprawdę!
Ja cały czas mam nadzieję, ale masz racje zamiast mieć nadzieje trzeba wreszcie uwierzyć. I ja uwierzyłam że będzie dobrze. Skoro się da, jesteś żywym tego przykładem to i mi się uda:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 14:06
kierzynka lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:ha! no to potrzebowałam usłyszeć! DZiękuję Ci, naprawdę!
Ja cały czas mam nadzieję, ale masz racje zamiast mieć nadzieje trzeba wreszcie uwierzyć. I ja uwierzyłam że będzie dobrze. Skoro się da, jesteś żywym tego przykładem to i mi się uda:)Justine M, matylda08 lubią tę wiadomość
-
ja czytałam po necie że po poronieniu wręcz płodność lepsza, że organizm juz bardziej sprzyjające warunki ma z wejścia tak jakby
Dlatego usilnie wierzę, że skoro poronienie było samoistne, bez łyżeczkowania, krwawiłam 7dni plus 8 dnia plamienie. Czyli ciut dłuższa miesiączka. Liczę na to że organizm sie szybko 'otrzasnał' ogolnie dobrze sie czuje. Muszę tylko test ciążowy zrobić upewnić się że hcg spada.
Długo sie staraliśmy, teraz 3 miesiace poszły się.... Majeczka nasza kończy 5 lat. Więc bardzo zależy nam na czasie, żeby szybciej to dziecko było. Raz żeby wypełnić te pustkę i iść do przodu. Dwie koleżanki mam jedna z temrinem tydz przed i druga tydz po. Także bede widziec ich burzchy potem z wózkami w okolicach mojego niedoszłoego terminu. Jedyny rozwiązaniem dla mnie i dla rodziny jest szybko zafasolkować.
Bardzo wierzę że się szybko uda. 6 lat to duża różnica wieku chcielismy tak maxymalnie do 5, ale los postanowił inaczejkierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
hej hej
paznokietku bardzo, bardzo sie cieszę że u Ciebie lepiej
Monkey jak ja Ci gratuluję i się z Tobą cieszę :* Choć na styczniówki, możesz przeca urodzić 2 tygodnie szybciej
Justine trzymam kciuki, będzie dobrze. Ja zaszłam w 3cpp, pierwszym, w którym się staraliśmy. Wam też się udaJustine M, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coffee tak, robiłam testy ovu ale.....
.....w tym cyklu nie miałam pozytywnego wyniku ani sluzu płodnego.
Byłam pewna, że nie było owulki i spisałam ten cykl na straty.
A test zrobiłam bo lubię na nie sikaćmonika_89, niezapominajka, hiacynta99, matylda08, tysiaa93, wiola0912 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny