WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Staraczka super brzuszek :) ja mam brzuch ale z obżarstwa.
    Hehe ja też szczupła nie byłam bo spuchlam po operacji

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki rano dostalam weny i wybylam z domu do przyjaciolki na zakupy kupilam mloda kapustke mlode ziemniacki pachnacy koperek schaboszczaka do tego machlam i mniam...ale teraz jeszcze sprzatanko czeka a to juz nie jest mile i checi brak my to mamy przekuchane codzien sie sprzata u codziennie syf

monika_89, kierzynka, wiola0912 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tak to jest Ilonia. Ja myślę co zjeść ale w sumie na nic nie mam ochoty i siły. ... jeszcze jutro wyjazd na uczelnie i egzaminy a najchętniej bym się z łóżka nie ruszała. Niedobrze mi...

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietekek ja mialam.w ciazy to samo zle sie czulam i nie moglam z lozka sie ruszyc mdlilo mnie slabo mi bylo do czasu az oznaki ciazy zaczely slabnac :( a ja sie cieszylam ze czuje sie juz lepiej wtedy nie wiedzialam ze to wcale nie jest dobrze...tak ze dzieweczynki coewszcie sie z tych mdlosci zew sennosci ja tym razem bede sie cieszyc i juz nigdy nie bede narzekac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie też się ciesze i bardziej narzekam na to ze musze jechać na uczelnie :/ poza tym w mieszkaniu nic nie robie, staram się póki co odpoczywać po tym plamieniu. Ale już nie mogę patrzeć na te brudne okna i ogólny syf

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka fajny brzuszek już masz ;) u mnie na razie nic, tylko schaby ;)

Paznokietek ja mam mocne mdłości już od jakichś 5 tygodni, a czasem takie że nie mogę się ruszyć z miejsca, ale daję radę ;)

Wiecie że niby zapisałam sie na grudniówki na BBF ale nie udzielam się tam w ogóle ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to BBF?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka ja się Zapisałam na styczniowe i tez się tam nie udzielam...

kierzynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BBF TO bellybestfriend.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka Ty już masz 12 +1 ;) chciałabym też już tak

matylda08, hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i Ja
    Ja założę wątek Majówki 2016 :)

monika_89, hiacynta99, niezapominajka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mamy juz do majoweczek zastukane miejscowki i obysmy Zakoncyly na majowkach...i byly wszystkie Juz z fasolitkami pod serduchem...ale wiecie co urodzic w marcu kwietniu maju...tak na pocieszenie ;)cudowna sprawa odrazu maluszkowi swiat z sloneczkiem pokazemy i wiosne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 18:01

tysiaa93, monika_89, matylda08, wiola0912 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona jedyny minus tych miesięcy to chodzić w zimę z brzuchem i uważać aby się nie przewrócić :/

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Staraczka fajny brzuszek już masz ;) u mnie na razie nic, tylko schaby ;)

Paznokietek ja mam mocne mdłości już od jakichś 5 tygodni, a czasem takie że nie mogę się ruszyć z miejsca, ale daję radę ;)

Wiecie że niby zapisałam sie na grudniówki na BBF ale nie udzielam się tam w ogóle ;)
    A ze na fioletowej stronie...bylam w grudnowkach :( fajne dziewczyny ale jaj sie czlowiek gdzies wpasuje i mu dobrze i pozna ludzi o ktorych sie mysli to ciezko gdzie indziej sie wpasiwac zreszta wcale nie trzeba zostancie z nami :) tez zagladalam dlugo na grudniowki tylko ja sie tym torturowalam i gdzie indziej nie napisalam...jakos nigdzie miejsca zagrzac nie umialam az trafilam tu i jakos zalapalam u was bakcyla...ale dzis zagladlam na grudniowki i zauwazylam ze juz co niektote znaja plec i bardzo mi sie zle zrobilo i lza poleciala...nie wiem po co sie tak czasem torturujemy same bezsesu

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ilona jedyny minus tych miesięcy to chodzić w zimę z brzuchem i uważać aby się nie przewrócić :/
    Ale za to plusem jest ze mozna zakryc to ze bedziemy wielkie jak sloniki pod grubymi cieplutkimi ciuszkami hehe

kierzynka, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Ale za to plusem jest ze mozna zakryc to ze bedziemy wielkie jak sloniki pod grubymi cieplutkimi ciuszkami hehe
    O tak a wakacje puchnace nogi upały :/

Idę wszamac truskawki :D

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idąc tym tropem satraczko żadna pora na ciążę nie jest idealna.
    ale nie zawsze mamy to co sobie wymarzymy.

paznokietek, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moja cora urodzila sie w sierpniu a w czerwcu i lipcu myslalam ze pekne ledwo sie turlalam jeszcze takie upaly byly i urodzilam wrzesniem sie nacieszylam i zaraz byl juz pazdziernik padalo hehe zreszta moge cale lato zapierniczac w tej ciazy i byc wielka jak slon I moze byc rok zimy i seszczow ale pod warunkiem ze bede juz miala przy sobie swojego malenkiego dziudziunia :)

monika_89, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Kierzynka Ty już masz 12 +1 ;) chciałabym też już tak
    A wg usg cztery dni do przodu ;) nie zmienia to faktu ze ciągle się boję ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    A ze na fioletowej stronie...bylam w grudnowkach :( fajne dziewczyny ale jaj sie czlowiek gdzies wpasuje i mu dobrze i pozna ludzi o ktorych sie mysli to ciezko gdzie indziej sie wpasiwac zreszta wcale nie trzeba zostancie z nami :) tez zagladalam dlugo na grudniowki tylko ja sie tym torturowalam i gdzie indziej nie napisalam...jakos nigdzie miejsca zagrzac nie umialam az trafilam tu i jakos zalapalam u was bakcyla...ale dzis zagladlam na grudniowki i zauwazylam ze juz co niektote znaja plec i bardzo mi sie zle zrobilo i lza poleciala...nie wiem po co sie tak czasem torturujemy same bezsesu
    Ja nie zaglądam na lipcowki na bbf ale często wpadam na grupę która przeniosła się kiedyś na fb ;) od poronienia wchodzę tam i oglądam brzuszki i myślę że też już bym się taki miała ;)

matylda08 lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ