X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Staraczka super brzuszek :) ja mam brzuch ale z obżarstwa.
    Hehe ja też szczupła nie byłam bo spuchlam po operacji

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki rano dostalam weny i wybylam z domu do przyjaciolki na zakupy kupilam mloda kapustke mlode ziemniacki pachnacy koperek schaboszczaka do tego machlam i mniam...ale teraz jeszcze sprzatanko czeka a to juz nie jest mile i checi brak my to mamy przekuchane codzien sie sprzata u codziennie syf

monika_89, kierzynka, wiola0912 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tak to jest Ilonia. Ja myślę co zjeść ale w sumie na nic nie mam ochoty i siły. ... jeszcze jutro wyjazd na uczelnie i egzaminy a najchętniej bym się z łóżka nie ruszała. Niedobrze mi...

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietekek ja mialam.w ciazy to samo zle sie czulam i nie moglam z lozka sie ruszyc mdlilo mnie slabo mi bylo do czasu az oznaki ciazy zaczely slabnac :( a ja sie cieszylam ze czuje sie juz lepiej wtedy nie wiedzialam ze to wcale nie jest dobrze...tak ze dzieweczynki coewszcie sie z tych mdlosci zew sennosci ja tym razem bede sie cieszyc i juz nigdy nie bede narzekac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie też się ciesze i bardziej narzekam na to ze musze jechać na uczelnie :/ poza tym w mieszkaniu nic nie robie, staram się póki co odpoczywać po tym plamieniu. Ale już nie mogę patrzeć na te brudne okna i ogólny syf

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka fajny brzuszek już masz ;) u mnie na razie nic, tylko schaby ;)

Paznokietek ja mam mocne mdłości już od jakichś 5 tygodni, a czasem takie że nie mogę się ruszyć z miejsca, ale daję radę ;)

Wiecie że niby zapisałam sie na grudniówki na BBF ale nie udzielam się tam w ogóle ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to BBF?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka ja się Zapisałam na styczniowe i tez się tam nie udzielam...

kierzynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BBF TO bellybestfriend.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka Ty już masz 12 +1 ;) chciałabym też już tak

matylda08, hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i Ja
    Ja założę wątek Majówki 2016 :)

monika_89, hiacynta99, niezapominajka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mamy juz do majoweczek zastukane miejscowki i obysmy Zakoncyly na majowkach...i byly wszystkie Juz z fasolitkami pod serduchem...ale wiecie co urodzic w marcu kwietniu maju...tak na pocieszenie ;)cudowna sprawa odrazu maluszkowi swiat z sloneczkiem pokazemy i wiosne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 18:01

tysiaa93, monika_89, matylda08, wiola0912 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona jedyny minus tych miesięcy to chodzić w zimę z brzuchem i uważać aby się nie przewrócić :/

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Staraczka fajny brzuszek już masz ;) u mnie na razie nic, tylko schaby ;)

Paznokietek ja mam mocne mdłości już od jakichś 5 tygodni, a czasem takie że nie mogę się ruszyć z miejsca, ale daję radę ;)

Wiecie że niby zapisałam sie na grudniówki na BBF ale nie udzielam się tam w ogóle ;)
    A ze na fioletowej stronie...bylam w grudnowkach :( fajne dziewczyny ale jaj sie czlowiek gdzies wpasuje i mu dobrze i pozna ludzi o ktorych sie mysli to ciezko gdzie indziej sie wpasiwac zreszta wcale nie trzeba zostancie z nami :) tez zagladalam dlugo na grudniowki tylko ja sie tym torturowalam i gdzie indziej nie napisalam...jakos nigdzie miejsca zagrzac nie umialam az trafilam tu i jakos zalapalam u was bakcyla...ale dzis zagladlam na grudniowki i zauwazylam ze juz co niektote znaja plec i bardzo mi sie zle zrobilo i lza poleciala...nie wiem po co sie tak czasem torturujemy same bezsesu

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ilona jedyny minus tych miesięcy to chodzić w zimę z brzuchem i uważać aby się nie przewrócić :/
    Ale za to plusem jest ze mozna zakryc to ze bedziemy wielkie jak sloniki pod grubymi cieplutkimi ciuszkami hehe

kierzynka, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Ale za to plusem jest ze mozna zakryc to ze bedziemy wielkie jak sloniki pod grubymi cieplutkimi ciuszkami hehe
    O tak a wakacje puchnace nogi upały :/

Idę wszamac truskawki :D

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idąc tym tropem satraczko żadna pora na ciążę nie jest idealna.
    ale nie zawsze mamy to co sobie wymarzymy.

paznokietek, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moja cora urodzila sie w sierpniu a w czerwcu i lipcu myslalam ze pekne ledwo sie turlalam jeszcze takie upaly byly i urodzilam wrzesniem sie nacieszylam i zaraz byl juz pazdziernik padalo hehe zreszta moge cale lato zapierniczac w tej ciazy i byc wielka jak slon I moze byc rok zimy i seszczow ale pod warunkiem ze bede juz miala przy sobie swojego malenkiego dziudziunia :)

monika_89, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Kierzynka Ty już masz 12 +1 ;) chciałabym też już tak
    A wg usg cztery dni do przodu ;) nie zmienia to faktu ze ciągle się boję ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    A ze na fioletowej stronie...bylam w grudnowkach :( fajne dziewczyny ale jaj sie czlowiek gdzies wpasuje i mu dobrze i pozna ludzi o ktorych sie mysli to ciezko gdzie indziej sie wpasiwac zreszta wcale nie trzeba zostancie z nami :) tez zagladalam dlugo na grudniowki tylko ja sie tym torturowalam i gdzie indziej nie napisalam...jakos nigdzie miejsca zagrzac nie umialam az trafilam tu i jakos zalapalam u was bakcyla...ale dzis zagladlam na grudniowki i zauwazylam ze juz co niektote znaja plec i bardzo mi sie zle zrobilo i lza poleciala...nie wiem po co sie tak czasem torturujemy same bezsesu
    Ja nie zaglądam na lipcowki na bbf ale często wpadam na grupę która przeniosła się kiedyś na fb ;) od poronienia wchodzę tam i oglądam brzuszki i myślę że też już bym się taki miała ;)

matylda08 lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ