Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki rano dostalam weny i wybylam z domu do przyjaciolki na zakupy kupilam mloda kapustke mlode ziemniacki pachnacy koperek schaboszczaka do tego machlam i mniam...ale teraz jeszcze sprzatanko czeka a to juz nie jest mile i checi brak my to mamy przekuchane codzien sie sprzata u codziennie syf
monika_89, kierzynka, wiola0912 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Paznokietekek ja mialam.w ciazy to samo zle sie czulam i nie moglam z lozka sie ruszyc mdlilo mnie slabo mi bylo do czasu az oznaki ciazy zaczely slabnac a ja sie cieszylam ze czuje sie juz lepiej wtedy nie wiedzialam ze to wcale nie jest dobrze...tak ze dzieweczynki coewszcie sie z tych mdlosci zew sennosci ja tym razem bede sie cieszyc i juz nigdy nie bede narzekaccykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyJa w sumie też się ciesze i bardziej narzekam na to ze musze jechać na uczelnie poza tym w mieszkaniu nic nie robie, staram się póki co odpoczywać po tym plamieniu. Ale już nie mogę patrzeć na te brudne okna i ogólny syf
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Staraczka fajny brzuszek już masz u mnie na razie nic, tylko schaby
Paznokietek ja mam mocne mdłości już od jakichś 5 tygodni, a czasem takie że nie mogę się ruszyć z miejsca, ale daję radę
Wiecie że niby zapisałam sie na grudniówki na BBF ale nie udzielam się tam w ogóleilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to mamy juz do majoweczek zastukane miejscowki i obysmy Zakoncyly na majowkach...i byly wszystkie Juz z fasolitkami pod serduchem...ale wiecie co urodzic w marcu kwietniu maju...tak na pocieszenie ;)cudowna sprawa odrazu maluszkowi swiat z sloneczkiem pokazemy i wiosne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 18:01
tysiaa93, monika_89, matylda08, wiola0912 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:Staraczka fajny brzuszek już masz u mnie na razie nic, tylko schaby
Paznokietek ja mam mocne mdłości już od jakichś 5 tygodni, a czasem takie że nie mogę się ruszyć z miejsca, ale daję radę
Wiecie że niby zapisałam sie na grudniówki na BBF ale nie udzielam się tam w ogóletysiaa93 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Staraczka23 wrote:Ilona jedyny minus tych miesięcy to chodzić w zimę z brzuchem i uważać aby się nie przewrócić
kierzynka, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
No moja cora urodzila sie w sierpniu a w czerwcu i lipcu myslalam ze pekne ledwo sie turlalam jeszcze takie upaly byly i urodzilam wrzesniem sie nacieszylam i zaraz byl juz pazdziernik padalo hehe zreszta moge cale lato zapierniczac w tej ciazy i byc wielka jak slon I moze byc rok zimy i seszczow ale pod warunkiem ze bede juz miala przy sobie swojego malenkiego dziudziunia
monika_89, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:A ze na fioletowej stronie...bylam w grudnowkach fajne dziewczyny ale jaj sie czlowiek gdzies wpasuje i mu dobrze i pozna ludzi o ktorych sie mysli to ciezko gdzie indziej sie wpasiwac zreszta wcale nie trzeba zostancie z nami tez zagladalam dlugo na grudniowki tylko ja sie tym torturowalam i gdzie indziej nie napisalam...jakos nigdzie miejsca zagrzac nie umialam az trafilam tu i jakos zalapalam u was bakcyla...ale dzis zagladlam na grudniowki i zauwazylam ze juz co niektote znaja plec i bardzo mi sie zle zrobilo i lza poleciala...nie wiem po co sie tak czasem torturujemy same bezsesu
matylda08 lubi tę wiadomość