Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chlaj, bo potem sie bedziesz mogla tylko oblizac po bezalkoholowym, tfu.
Softkitty, co lekarz to opinia. Ja od jednego uslyszalam ze staramy sie od razu, od innego dopiero po pół roku.
Jezeli tam jest wszystko ok, to chyba wlasnie z powodu niby psychiki tak zalecaja, ale co oni wiedza o naszej psychice.
Ja bylam gotowa od razu i po pierwszym poronieniu i po drugim, wiec nie posluchalam
Nie żałuję.
Zawsze mozesz skonsultowac sie z innym lekarzem.
Kierzynka a jaki etap u Ciebie? Co robicie z ginem? Wyprawka i szał zakupowy? Jak samopoczucie?
s1985, Aska84 lubią tę wiadomość
-
Mój gin też powiedział, że możemy się starać od razu. Nie ma przeciwskazań. Powiedział też, że jeżeli nie możemy dojść psychicznie do siebie to sugeruje odczekać 2/3 mce.
hiacynta99, s1985 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malika89 wrote:Mój gin też powiedział, że możemy się starać od razu. Nie ma przeciwskazań. Powiedział też, że jeżeli nie możemy dojść psychicznie do siebie to sugeruje odczekać 2/3 mce.
hiacynta99, malika89 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
No widzicie, dlatego pytam.
Bo jedne od dwoch kresek juz szal zakupowy to raz, ze niby rozloza wydatki to dwa i ze potem nie beda mialy sily to trzy.
A inne prosze, końcówka i jeszcze nie maja nic.
Zastanawiam sie gdzie jest środek ciężkości
Rety Staraczka to 40ty u Ciebie. Teraz to bede tu zagladac z piec razy dziennie czy jestes, hehe.
-
nick nieaktualnyEdi tak od 30tygodnia można powoli kupować bo wiadomo czasami sa przypadki że rodzi sie w tych tygodniach , mozna powoli kupować , ja zastrzegalam sie ze zakupy w sierpniu a juz chyba w polowie maja zaczelam , to dlatego ze jedna urodzila przed 30tc i sie wystraszylam ze nic nie mam
W sumie z tą wyprawka troche poleciałam bo ogolnie będzie mama ją dawała bo wiadomo zależy od pogody i rozmiaru małej więc weźmie cos wyciągnie stosownego do pogody .
Ja mam siłę jeszcze , dopiero wrocilam z galerii tylko nogi w dupe wchodzą i brzuch pobolewa okresowo .
-
Staraczka23 wrote:Edi tak od 30tygodnia można powoli kupować bo wiadomo czasami sa przypadki że rodzi sie w tych tygodniach , mozna powoli kupować , ja zastrzegalam sie ze zakupy w sierpniu a juz chyba w polowie maja zaczelam , to dlatego ze jedna urodzila przed 30tc i sie wystraszylam ze nic nie mam
W sumie z tą wyprawka troche poleciałam bo ogolnie będzie mama ją dawała bo wiadomo zależy od pogody i rozmiaru małej więc weźmie cos wyciągnie stosownego do pogody .
Ja mam siłę jeszcze , dopiero wrocilam z galerii tylko nogi w dupe wchodzą i brzuch pobolewa okresowo .
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
E tam. Mnie nie ruszają takie głupoty moje programy to top chef, master chef i hells Kitchen ) jak starsza pani zrobila pierogi i Ania je zjazdla wszystkie i dala jej "fartucha" to ez sie wzruszylam
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Cześć, nie wiem czy można to nazwać poronirnirm, ciążą biochemiczną. W każdym bądź razie był to pierwszy mój cykl stymulacji clo plus pregnyl.
Zrobiłam test w 8 dniu po ovu negatywny w 12 dniu po ovu bladzioch. 13 dnia po ovu poszłam na bete 6,32 powtórzyłąm badanie 15 dnia po ovu wynik 2,32 i zanim odebrałam wyniki bo był to weeknd dostałm skurczy i krwawienia- miesiączke.
Kwawienie mi sie skonczyło ale zostało okropne plamienie. W pochwie mam dziwny glut brunatny który widze przy podcieraniu sie przy toalecie, a na wkładce wida dużo brunatnego wodnistego płynu.
Powinnam skonsultować z gin czy wszsytko łądnie się wyczyściło?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny