Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie tak jak myślałam...negatywny test...trudno, powalczymy w przyszłym miesiącu
Zastanawia mnie tylko czy w cyklu w ktorym była sprawdzana drożność jajowodów można starać sie o ciaze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:19
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:A nie mowilas ze testujesz za tydzien?
Ktory to dzien po ovu, albo dzien cyklu.
Mówiłam:)) ale jutro idę na wesele i chciałam sprawdzić czy mogę sie troszkę zalkoholizowac:)
To dopiero 24 dc ale martwią mnie plamienia. Nigdy dobrze nie wróżyły. -
nick nieaktualnyAska84 wrote:Mówiłam:)) ale jutro idę na wesele i chciałam sprawdzić czy mogę sie troszkę zalkoholizowac:)
To dopiero 24 dc ale martwią mnie plamienia. Nigdy dobrze nie wróżyły.
Ejj za szybko test robilas , a alkoholizowac sie mozesz , zobacz ja w sylwestra dużo wypilam a 12 stycznia mialam pozytywny testAska84, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No bo ta pierwsza jest tak wyczekiwana.
Ja swojemu az smsa wyslalam, ze przyszla a on mi odpisal "chyba pierwszy raz sie z tego ciesze"
A Starczka dobrze prawi, test za wczesnie i nas tu denerwuje bez sensu. Alkoholizowac sie mozesz, nie wpadajmy w paranoje, rzadko kto wie od trzeciego tygodnia ciazy ze jest w ciazy. Na tym etapie to chyba wiekszosc jeszcze wali
Bomblica, to kciuki za to mizianie!
Aska84, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dzień dobry!
Jestem 5 tyg po poronieniu chybionym (8-9tydz.) okres po 22 dniach od zabiegu. Po okresie wizyta kontrolna - 'endometreium śliczne' , wszystko super po zabiegu. Jajnik prawy z hipoechogenną gladkoscienną torbielą o wymiarach 53x35 mm ' - ponoc jak pęcherzyk nie pęknie to sie tworzy torbiel - z tego co zrozumialam z słów Pani doktor. Przepisala mi luteine 2 razy dziennie pod język powiedziala ,że dziecko to minimum za 2 mies.(ona tak by chciała) Nie rozumiem skoro tak super super i czuje sie świetnie to czemu tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:53
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdi o tak ta pierwsza to wyczekiwana jak zadna inna... Ja tez jak dostalam i napisalam mezowi to stwierdzil "nie myslales ze to powiem no ale wkoncu!" I odrazu pytal czy dzwonilam juz do kliniki...
Staraczka ja tak teraz robie hehe... przywiozlam sobie z pl Somersby i normalnie to mi sie zdarzy raz w miesicu cos wypic a teraz sobie tak popijam bo przeciez zaraz bede w ciazy i sie zmarnuja bi juz nie bede mogla! O takie mam nastawienie!kierzynka, Staraczka23, Ediii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Softkitty nie wiem co ginka miała na myśli że chce abyście zaczęli starania dopiero za 2 miesiące, ale w sumie to wielu lekarzy tak mówi i im chodzi chyba głównie o psychikę po poronieniu.
Jeśli chodzi o alkohol to teraz raczej nie szkodzi więc Aska84 pij i się nie stresuj a test przecież za wcześnie to i tak ci by jeszcze nic nie wyszło
Hiacynta życzę Ci żeby fasola była zdrowa i ciąża bardzo nudna, żeby wszystko było ok.hiacynta99, Aska84 lubią tę wiadomość
-
Ediii wrote:No bo ta pierwsza jest tak wyczekiwana.
Ja swojemu az smsa wyslalam, ze przyszla a on mi odpisal "chyba pierwszy raz sie z tego ciesze"
A Starczka dobrze prawi, test za wczesnie i nas tu denerwuje bez sensu. Alkoholizowac sie mozesz, nie wpadajmy w paranoje, rzadko kto wie od trzeciego tygodnia ciazy ze jest w ciazy. Na tym etapie to chyba wiekszosc jeszcze wali
Bomblica, to kciuki za to mizianie!
Jest mega wyczekiwana cieszyłem się jak dzieckoEdiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysoftkitty wrote:Dobry dzień dobry!
Jestem 5 tyg po poronieniu chybionym (8-9tydz.) okres po 22 dniach od zabiegu. Po okresie wizyta kontrolna - 'endometreium śliczne' , wszystko super po zabiegu. Jajnik prawy z hipoechogenną gladkoscienną torbielą o wymiarach 53x35 mm ' - ponoc jak pęcherzyk nie pęknie to sie tworzy torbiel - z tego co zrozumialam z słów Pani doktor. Przepisala mi luteine 2 razy dziennie pod język powiedziala ,że dziecko to minimum za 2 mies.(ona tak by chciała) Nie rozumiem skoro tak super super i czuje sie świetnie to czemu tak?
Ja poronilam w marcu końcem i starałam się odrazu!! Organizm musiał wrócić do formy trwało to do sierpnia
U mnie wogole zdziwienie ze przy endometrioze i PCOS Udalo się bez pomocy lekarza .
Życzę powodzenia -
nick nieaktualnykierzynka wrote:Softkitty nie wiem co ginka miała na myśli że chce abyście zaczęli starania dopiero za 2 miesiące, ale w sumie to wielu lekarzy tak mówi i im chodzi chyba głównie o psychikę po poronieniu.
Jeśli chodzi o alkohol to teraz raczej nie szkodzi więc Aska84 pij i się nie stresuj a test przecież za wcześnie to i tak ci by jeszcze nic nie wyszło
Hiacynta życzę Ci żeby fasola była zdrowa i ciąża bardzo nudna, żeby wszystko było ok.
I chyba będzie nudna hehehe juz głupieje w domu, juz nie mam co sprzatac w domu. Dzieki za życzenia, również życzę ci wytrwałości i lekkiego porodu, no i zdrówka dla was!!!kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny