Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie zosiak! My też zawsze zabezpieczenie, przerywany i nic. Dopiero jak pełen stosunek to jednak. Ale z drugiej strony, jakby...
Dziewczyny ja po USG prenatalnym i wszystko dobrze:-) to moje ostatnie dni 1 trymestru.-Monika-, czarnaiwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZosiak czemu się stresujesz?, ja tylko ta formę "antykoncepcji" stosuję już prawie 10 lat i jakoś nic nie wyszło do tej pory. Nie stresuj siębo Ci sieokres zatrzyma i jeszcze bardziej będziesz przeżywać.
Czarna dawaj znać.
Magda super żejuż pierwszy trymestr za TobąMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosiak, a Wy podchodzicie do szczepień? Na jakiej podstawie Wam je zalecono? Byłaś u dr Paśnika? Z tego co się orientuję, to niewielu lekarzy je zleca, w północnej Polce chyba nawet żaden. Jakie w ogóle badania robiłaś w tym kierunku? Tak się dopytuję, bo zastanawiam się co dalej zrobić. Czy uderzać do Łodzi, zrobić badania (niestety kosztowne) i jakby co, te szczepienia czy odpuścić to sobie i dalej jechać na sterydzie i heparynie.
Bardzo różne opinie są na temat tych szczepień dlatego nie wiem co robić. -
Magdzia85F wrote:Dokładnie zosiak! My też zawsze zabezpieczenie, przerywany i nic. Dopiero jak pełen stosunek to jednak. Ale z drugiej strony, jakby...
Dziewczyny ja po USG prenatalnym i wszystko dobrze:-) to moje ostatnie dni 1 trymestru.
superMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo moja druga ciaza byla na podsrawie badan na immunofenotyp w ostatecznosci tez na Łódź uderzymy moj lekarz mi moeil ze alternatywa tych szczepien sa wlewy z intralipidu duzo czytalam ale my bedziemy sie szczepic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 17:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlewy są chyba na wysokie NK (tak samo jak steryd). Szczepienia na coś innego, czego jeszcze nie zbadałam. Robiłam tylko limfocyty NK i przeciwciała przeciwłożyskowe.
Zosia, my prawie 11 lat tak się "zabezpieczaliśmy" i nic. Trzeba mieć naprawdę ogromne szczęście Kolega męża żalił się, ze poleciała mu tylko kropelka No i ma syna. Żartowałam z koleżanką, że jedni muszą wlewać litrami, a innym kropelka wystarczy -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny W 2015 pisałam tu na wątku o swojej sytuacji. Chciałam Wam napisać, że po pierwszej cp zaszłam w dwie zdrowe ciąże Także bądźcie dobrej myśli Życzę szczęścia każdej z Was
-Monika- wrote:Zosiak czemu się stresujesz?, ja tylko ta formę "antykoncepcji" stosuję już prawie 10 lat i jakoś nic nie wyszło do tej pory. Nie stresuj siębo Ci sieokres zatrzyma i jeszcze bardziej będziesz przeżywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 10:13
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem w szpitalu. Jajowod prawy jest poszerzony. Szyjka macicy otwarta. Sugeruja ciaze heterotopowa- w macicy i poza nia. Krwawie mocno caly czas skrzepami. Jestem zalamana. Chyba juz nie bede mama.
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
nick nieaktualny
-
Endometrium z 12 mm spadlo na 5. Beta tez troche spadla. Obok jajnika zmiana (ktora 1.5 tygodnia temu na IP lekarz nazwal polipem), ale gin ktory mnie badal mpwi ze to cp. Jutro prawdopodobnie metotreksat
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
nick nieaktualny
-
Powiedzial ze to cp. Mialo 11 mm szwrokosci. Az dziwne ze przy tak niskiej becie tak bylo to widac.
W zatoce douglasa brak plynuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 15:11
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml