Monita99 wrote:
Hej

Właśnie jestem postawiona przed dość ciezką decyzja, ponieważ kolejny raz w tym roku jak mieliby mi robić laparoskopię to myślę o tym czy nie spróbować zajść kolejny raz w ciążę i przy okazji wycięcia kolejnej ciąży zrobić drożność i tak wiąże się to z operacja i tak, dlatego myślę co byłoby najlepszym rozwiązaniem, może chciałabym jeszcze spróbować. W czwartek mam kolejna wizytę u dobrej Profesor , mam nadzieje ze da mi zielone światło co do którejś z decyzji.
Co do AMH mam 0,94, ale ginekolog powiedziała ze to niemożliwe i ze wynik nie może być prawdziwy bo monitoruje mój cykl i jest tam o dużo więcej wszystkiego, mam skierowanie na kolejne amh w fazie cyklu.

To jesli czujesz ze moglabys zaryzykowac to moze sprobuj,tylko tez posprawdzaj sobie moze czy nie ma bakterii,stanow zapalnych w macicy,to tez czesto powoduje niedrozne jajowody. Przed hsg i tak powinni porobic wymazy zeby w razie czego nie rozniesc jakiejs infekcji.Mnie przed laparo nie robili ale tak mysle ze to jest dobrze posprawdzac.
Ja 42
On 41
Starania 13 lat
Poronienie 12 tydz 2020
Poronienie 7 tydz 2022
Poronienie 5 tydz 2024 czerwiec
Amh 0.39
Dfi 21%
Wszystkie inne badania ok
2025 tydz.14+ 4 panorama ok,zdrowa dziewczynka
Usg polowkowe 20+4 potwierdzona plec,dziewczynka
Wszystko ok, 366 gram