Czekając na Tęczowe Dziecko 🌈💗
-
WIADOMOŚĆ
-
syska wrote:Echo 🤞🤞❤ daj znaka po wizycie
Dziękuję za trzymanie kciuków ❤️ Lekarz zrobił USG i wygląda na to, że potencjalna owulacja będzie w lewym jajniku i jeśli faktycznie wystapi, to mogę się jej spodziewać w najbliższy weekend. Następna wizyta za tydzień i wtedy mam też zbadać progesteron i estradol co da nam potwierdzenie,że ta owulacja była.Kasiek789, S.Roszpunka, Pinkflower, Lia., Butterfly23 lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:Dziękuję za trzymanie kciuków ❤️ Lekarz zrobił USG i wygląda na to, że potencjalna owulacja będzie w lewym jajniku i jeśli faktycznie wystapi, to mogę się jej spodziewać w najbliższy weekend. Następna wizyta za tydzień i wtedy mam też zbadać progesteron i estradol co da nam potwierdzenie,że ta owulacja była.
No to nadal trzymam kciuki, że jajco pękło 😘Echo lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Dziewczyny, ja chyba mam coś z głową 🙈😅 przeglądam ubrania na lato i rozmyślam które z nich będą super na czas ciąży2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Dziewczyny, ja chyba mam coś z głową 🙈😅 przeglądam ubrania na lato i rozmyślam które z nich będą super na czas ciąży
To spotykamy się w tym samym psychiatryku, w mojej szafie jest całe mnóstwo ciuchów owersize bo w razie ciąży się przydadząEcho lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Spoko, od 2 lat jak kupuje sukienki to mówię do męża „o, w tej się brzuch zmieści”
Echo lubi tę wiadomość
-
Świetne jesteście, uśmiałam się 🤣
Jak Wam dzień mija? Jakie plany na dziś?Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Lia. wrote:Świetne jesteście, uśmiałam się 🤣
Jak Wam dzień mija? Jakie plany na dziś?Lia. lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Ja właśnie zamówiłam z testDNA badanie KIR, ostatnie badanie tak naprawdę, które potrzebuję przed konsultacja za miesiąc. Boje się tego wyniku na cholera
Trzymam kciuki, żeby wyszło dobrze ❤️ Robisz ze śliny czy z krwi?
Ja już się nawet pogodziłam z tym genotypem AA. Skoro ma go ok. 25% naszego społeczeństwa, mogła go mieć zarówno moja babcia jak i mama, i pewnie niejedna spotkana na ulicy kobieta z wózkiem Jest diagnoza, jest lek, to nie ma na co narzekać.Echo, Butterfly23 lubią tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
Mąż (37):
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Lia. wrote:Trzymam kciuki, żeby wyszło dobrze ❤️ Robisz ze śliny czy z krwi?
Ja już się nawet pogodziłam z tym genotypem AA. Skoro ma go ok. 25% naszego społeczeństwa, mogła go mieć zarówno moja babcia jak i mama, i pewnie niejedna spotkana na ulicy kobieta z wózkiem Jest diagnoza, jest lek, to nie ma na co narzekać.
Przepraszam Was, ale po prostu mam dzisiaj straszny dół psychicznych. Cały dzień płacze.. -
Elza1234 wrote:Ze śliny, już paczka jest w drodze.
Przepraszam Was, ale po prostu mam dzisiaj straszny dół psychicznych. Cały dzień płacze..
Co się dzieje kochana 😘? To przez te kiry? Mój immunolog (dr Sydor) długo mi tłumaczył, że jest to temat rozwojowy i leczenie jest bardzo skuteczne. Wiele kobiet ma braki,a zachodzą w ciążę i rodzą piękne, zdrowe dzieci ❤️2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Ja dzisiaj wróciłam do żywych po nieciekawych dwóch pierwszych dniach okresu w sobotę pierwsza tabletka cloDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Echo wrote:Co się dzieje kochana 😘? To przez te kiry? Mój immunolog (dr Sydor) długo mi tłumaczył, że jest to temat rozwojowy i leczenie jest bardzo skuteczne. Wiele kobiet ma braki,a zachodzą w ciążę i rodzą piękne, zdrowe dzieci ❤️
-
Jednorożec89 wrote:Ja dzisiaj wróciłam do żywych po nieciekawych dwóch pierwszych dniach okresu w sobotę pierwsza tabletka clo
Kochana, nie mogę teraz odszukać w wątku jak o tym pisałaś. Clo to Clostilbegyt? Dostałaś go bez problemu i bez międzynarodowej recepty na Słowacji? W Polsce nie jest dostępne, prawda?2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Kochana, nie mogę teraz odszukać w wątku jak o tym pisałaś. Clo to Clostilbegyt? Dostałaś go bez problemu i bez międzynarodowej recepty na Słowacji? W Polsce nie jest dostępne, prawda?
Echo lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Elza1234 wrote:Nie, raczej po prostu jestem w dołku. Niby mam 5 dc a czuje się psychicznie jak przed okresem
Postaraj się nie martwić na zapas. Nawet jak coś wyjdzie, to będziesz miała świadomość że może właśnie poznałaś przyczynę niepowodzeń. Dużo robisz, działasz, nie siedzisz z założonymi rękoma. Polecam na zły nastrój dobre jedzonko, film, kocyk raczej niekoniecznie przy tej pogodzie, może jakiś drineczek. Czasem sobie trzeba trochę popłakać, żeby jutro było lepiej.Echo, Elza1234 lubią tę wiadomość
Ja (27):
Mąż (37):
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
❄️ 3BB -
Jednorożec89 wrote:Tak to clostilbegyt, w Polsce jest nieosiągalny, a przynajmniej był jeszcze dwa tygodnie temu, ale na Słowacji nie ma z nim najmniejszego problemu i realizują nasze e recepty
Napisałam priv 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2023, 14:58
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Napisałam priv 😊
Echo lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Hejka. Ja dziś 1dc i jest to mój pierwszy dzień ciąży 🥳 przeczytałam taki tekst na innym wątku i on mnie tak podbudował, że nawet mi przykro się nie zrobiło jak miesiączkę dostałam. Z uśmiechem na ustach ją przywitałam. Zmiana nastawienia wieeeele robi naprawdę.
Ja dziś wysłałam swoje i męża próbki do badania.
Elza tam jest taki lejek i ten lejek wsadź w usta, język na podniebienie i czekaj aż ślina spłynie. Jeżeli robisz z hla od razu to są dwie próbki i ja do pierwszej zbierałam ślinę i plułam w probówkę i to z pęcherzykami powietrza wtedy jest a tak nie może być i kurczę stresuje się czy mi nie odrzucą tej próbki.Lia. lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Echo wrote:Co się dzieje kochana 😘? To przez te kiry? Mój immunolog (dr Sydor) długo mi tłumaczył, że jest to temat rozwojowy i leczenie jest bardzo skuteczne. Wiele kobiet ma braki,a zachodzą w ciążę i rodzą piękne, zdrowe dzieci ❤️
Ja ze wszystkimi wynikami też się będę wybierać do dr Sydora choć muszę całą Polskę zjechać 🙈 ale pierwsza wizyta z tego co czytałam musi być stacjonarna, później mogą być teleporady. Ale myślę, że wartoEcho lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Hejka. Ja dziś 1dc i jest to mój pierwszy dzień ciąży 🥳 przeczytałam taki tekst na innym wątku i on mnie tak podbudował, że nawet mi przykro się nie zrobiło jak miesiączkę dostałam. Z uśmiechem na ustach ją przywitałam. Zmiana nastawienia wieeeele robi naprawdę.
Ja dziś wysłałam swoje i męża próbki do badania.
Elza tam jest taki lejek i ten lejek wsadź w usta, język na podniebienie i czekaj aż ślina spłynie. Jeżeli robisz z hla od razu to są dwie próbki i ja do pierwszej zbierałam ślinę i plułam w probówkę i to z pęcherzykami powietrza wtedy jest a tak nie może być i kurczę stresuje się czy mi nie odrzucą tej próbki.
Kurde, fujka! Myślałam ze to będzie wymaz jak przy trombofilii a nie splujka ze śliny 😅😂 tak
Mnie to brzydzi strasznie xD