Czekam na Ciebie👶 kontynuacja wątku " Zaczynamy znowu starania"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Dziewczyny 😘
W pakiecie mamy jeszcze sesję świąteczną, więc będzie super pamiątka.
Baksia wszyscy mnie straszyli ząbkowaniem a wygląda na to, że nie taki diabeł straszny. Oby tak dalej ☺️ Dominik pchał do buzi rączki i wszystko co udało mu się złapać... i wszystko gryzł. Miał lekki stan podgorączkowy i był trochę inny przez ostatnie dwa tygodnie. Był taką straszną przylepką. Ciągle się przytulał, zasypiał na rączkach, bardzo dużo czasu z nim spędzałam, bo jak wychodziłam z pokoju to marudził. Niby bawił się sam ale cały czas patrzył czy przy nim jestem. Trochę też popłakiwał. Tzn bawił się a nagle zaczynał płakać. Po chwili bawił się dalej. Nie jestem pewna czy to tylko przez zęby, bo mąż był chory i może młody coś podłapał. No i częściej budził się w nocy. Ale nie było bardzo źle 😊🙂
My od tygodnia rozszerzamy dietę. 😊
Idzie pięknie. Nie myślałam, że moje dziecko można tak uszczęśliwić kartofelkiem 😁
Do menu weszły już ziemniaczki, marchew, dynia i masło. Pod koniec tygodnia spróbujemy z żółtkiem. Jak podchodzę z łyżeczką i miską to mały aż piszczy z radości i prawie tą łyżkę odgryza. Może to wcześnie ale widać po nim, że mu smakuje i chciałby jeszcze. Żadnych problemów z brzuszkiem. Zaczęłam, bo mały za każdym razem jak widział że coś jemy wystawiał język i mlaskał.
No i zaczyna nam wychodzić drugi ząbek. 😊agulineczka, Malina, baksia, baljov., Lady_Dior lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Gela trzymamy kciuki 🍀🍀🍀🍀💗
Gela093 lubi tę wiadomość
—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
08.02.21- 🙀 naturalny cud 🙏 II 🤯
04.10.2021- 🌈 🤱Natalia❤️🍀
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
Trodde,
W jakiej pozycji karmisz Dominika? ☺ jeszcze nie siedzi sam, prawda,? Powodzenia w rozszerzaniu diety 😊JJ., Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Foto Dominik jeszcze nie siedzi i nie zanosi się na to, żeby w najbliższym czasie usiadł.
Niedługo chcę kupić krzesełko z opcją regulacji oparcia, ale na razie karmię go na kolanach bo tak mam nad nim najlepszą kontrolę.
Tak to mniej więcej wygląda.
Malina, Żonkil, Foto80, Zula36, baksia, baljov., Lady_Dior, Breath_less, Natka95 lubią tę wiadomość
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Gela093, czyżbyście były już we dwie? 😘
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
Gela,
Mam nadzieje, ze największy Skarb leży już przy Tobie❤️🥰😘 czekam z niecierpliwością na wiadomości od Was❤️
Mam tez nadzieje, ze nacieszyłas się wczoraj tymi ostatnimi chwilami z brzuszkiem, bo widząc po sobie to mimo iż czasami powodował ograniczenia, jest za nim bardzo tęskno😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2021, 19:08
-
Trodde,
Super 😊 czytałam kiedyś u fizjomommy, że to najbezpieczniejsza pozycja do karmienia dla niesiedzacego bobaska 🥰 -
Gela ja również czekam na wieście od Ciebie 🥰
Trodde ale super, że tak sprawnie idzie Wam rozszerzanie diety. Ja mam w planach zacząć za tydzień, chciałam szybciej ale Natalia coś zaczęła mocniej ulewać i cofa jej się mleko możliwe, że coś zjadłam i jej zaszkodzilo 😖 A pozycja mega! Tak jak Foto również czytałam u fizjomommy, że jest to najlepsze i najbezpieczniejsza pozycja dla malucha.
Fajnie, że wychodzą Dominikowi ząbki i aż tak nie cierpi 🥰 A Dominik jest przeeeeuroczy 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2021, 19:03
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Dzisiaj o godzinie 09.04 przywitalismy na świecie nasz mały cud-Laurę😍 przyszła na świat dając nam 3380 gr miłości...ile szczęścia dowiem się jutro, ponieważ przez miednicowe położenie muszą odczekać 24 godz z pomiarem. Mała jest idealna😍 od razu zaczęła ładnie ssać pierś, zmoczyla 5 pampersow I zrobiła już 4 kupki,więc myślę,że coś tam z piersi wyciągnie 😍
Jeżeli chodzi o mnie, to nie ukrywam,że jest ciężko po cesarce I podziwiam wszystkie kobiety,które urodziły w ten sposób.
Cała noc nie spalam,bo cieszyłam się z każdego ruchu małej,lapalam te chwile na zapas. Teraz czuje się taka pusta, a z drugiej strony nie mogę jeszcze uwierzyć,że mam ja koło siebie I patrzę jak słodko ssie kciuka😍
Chwila porodu była dla mnie magiczna, nigdy w życiu nie przeżyłam czegoś takiego. Pomimo tego, że była to cesarka, lekarze zrobili z tego przepiękna pamiątkę dla nas😍Zula36, trodde, Foto80, Malina, baljov., Lady_Dior, Breath_less, Ślimak, Żonkil, PaulaZi, baksia, Annamaria, Natka95, Bella01, joanien1104 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Gela ogromne gratulacje! Tak się cieszę, że jesteście już razem 😘😘😘
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
Gela,
Tak się cieszę, że już możecie się tulić z Laurą 🥰 gratulacje dla dzielnej mamy 😘 jestem pewna, że szybko dojdziesz do siebie i będziecie celebrować każdąwspólną chwilę ☺Gela093 lubi tę wiadomość
-
Gela, wielkie gratulacje!🥰 Cudownie, że tak magicznie wspominasz porod i teraz te chwilę razem. 💗😍🥰 Dużo zdrówka dla Was 🤗
41 lat
09.06.2017 Gabrielek 12tc [*]
V Leiden hetero
styczeń 2018 - cb
maj 2019 - cb (drugie IUI, w sumie trzy IUI)
kwiecień 2020 - cb
czerwiec 2020 - ivf protokół krótki - 12 kumulusów, 9 dojrzałych komórek - 4 zarodki - żaden nie przetrwał do stadium blastocysty
wrzesien 2020 - ivf protokół długi - 8 kumulusów - 7 dojrzałych komórek - 6 zarodków - 4 zamrożone blastocysty - po badaniach genetycznych 1 prawidłowy (dziewczynka 💗).
29.01.2021 - transfer jedynej blastki 4.1.1. (accofil, encorton, embryoglue)
7dpt - beta 33,8
10dpt - beta 269,3🍀
12dpt - beta 661,1 🍀💖
24dpt - jest zarodek 3 mm i bijące serduszko 💖😍
ur. 15.09.2021 Igusia💗👶 2650g, 48cm, 10/10 -
Cześć Dziewczyny
Dawno mnie tu nie było. Ale czasem do was zaglądam 😊 czytam was i mówię jak ten czas leci, tyle z was już urodziło i za chwilę rodzi 😍
Gratuluje wszystkim mamusiom 😊 i trzymam mocno kciuki za wasze starania 😊
My w listopadzie po pół rocznej przerwie wkoncu zaczynamy starania 🙏Malina lubi tę wiadomość
-
Lili,
Super, że jesteś, jeśli masz ochotę rozgość się, zapraszamy 🥰 trzymam mocno kciuki za starania 😘 z nową energią ruszycie do przodu, musi być dobrze!Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Gela093 ogromne gratulacje z okazji narodzin Waszej córci 😍 Bardzo się cieszę, że już jesteście razem. Teraz piękne chwile przed Wami😊 Życzę Wam dużo zdrowia, morza mleka, samych przespanych nocy 😉😁
Trodde ja też tak karmiłam Zosię - mimo, że miała 6 miesiecy to nie siedziała stabilnie. Super, że Dominikowi smakuje 😁 Na zdrowie 😋
Żonkil ehh no łatwo nie jest... Spałam w nocy 2,5 godziny jak mój przejął Sebastiana. Mam nadzieję, że w Pl nam coś pomogą, doradzą bo chyba się wykończę. Dzisiejszy dzień 3/4 na rękach🥴 Już się boję nocy... Ja to jakoś wytrzymam ten miesiąc, dwa ale boję się, że to się nie skończy - mam normalnie schizy, że on ma po prostu taki temperament i zostanie taki na długo aaaaa 😩 Obym się myliłaŻonkil, Gela093 lubią tę wiadomość
-
Gela cudownie!💖💖💖💖❤️❤️❤️ Gratulacje 🎈
—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
08.02.21- 🙀 naturalny cud 🙏 II 🤯
04.10.2021- 🌈 🤱Natalia❤️🍀
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
Gela gratuluję 💞🥳 duuuzo zdrówka dla Was dziewczyny 💞
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Gela,
No właśnie tak z tym brzuszkiem jest - taka pustka😔 Ale jedno się kończy a drugie zaczyna. Piękny czas przed Wami, cudowne chwile i niezapomniane momenty.
Bardzo i to bardzo się cieszę, ze jesteście już razem z Laura❤️ Gratuluje z całego serduszka😘🥳
Mam nadziej ze szybko dojdziesz do siebie abyś mogła w pełni cieszyć się każda chwila z Maleństwem. Trzymajcie się cieplutko😘🥰😍Gela093 lubi tę wiadomość