Jak przygotować się do ciąży po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten do ktorego chodzilam w ciazy okazal sie nie najlepszy,podpytala kolezanek i polecily mi inna pania doktor,zobaczymy
Kochalismy sie co drugi dzien,jestesmy plodni oboje tylko jakos ciezko nam idzie.
Prawda ,ze strajac sie o dziecko powinno sie unikac slodyczy?
gosia86 wrote:Arabella mam nadzieję że pomoże i że masz dobrego gina bo na takiego trudno trafić, najlepiej kochać się co drugi dzień
-
PasQda, my podobnie - czekamy na ślub, tylko teraz po ost poronieniu, stwierdzilismy ze musimy dzialac szybko, no i jeszcze naweet nie mamy daty, ale tez chcemy za jakies 3 miesiace ) wiec miejmy nadzieje ze za jakies 3 miesiace, bedziemy dzialac razem jako Panny Mlode )Aniołek [*] 27.V.2014 6tc.
-
Arabella generalnie to ani kofeiny, słodyczy ani używek - alkohol i papierosy.
Ale to nie ma znaczenia, bo ja uwielbiałam słodycze przed ciążą pije kawę i alkohol i zaszłam także to chyba nie ma zbytnio znaczenia moja znajoma w ciązy piła kaweArabella lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Arabella wrote:kawe pije ale bardzo slaba w sumie to mleko z kawa
macie jakies doswiadczenia z wiesiolkiem?
ja stosowałam wiesiołek w kapsułkach oeparol jeden cykl i mój mąż brał wtedy w tym cyklu salfazin i ten cykl okazał się tym szczęśliwym ale nie wiem czy to akurat była zasługa wiesiołka i salfaziny.. ale w cyklu starań zamierzam też brac wiesiołek mąż już łyka salfazin i kwas foliowy -
Munka bardzo mi przykro z powodu straty, sciskam mocno
Muńka wrote:pierwszy lekarz stwierdzi na podstawie usg zewnętrznego że ciąża obumarła w 8 tc w szpitalu (tego samego dnia) lekarka na podstawie usg dopochwowego że mniej więcej w 6 tc... a to wszystko wykryto w 14 tc
-
Arabella wiesiołek daje radę na śluz:) trza go brać do owulki Muńka ma rację Salfazin pomaga dla mężczyzn zawiera dużo cynku, wit C i E, selen a to wszystko do produkcji "maluchów". Muńka przykro mi, ściskam mocnoMój Aniołek odszedł 07.10.2013 // Jest Andrzejkowy Dawidek