Jak przygotować się do ciąży po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje,ze w nastepnym cyklu bedzie Kropek :)teraz ja
popadam w rozmyslenia....
Tabletki na poprawe sa super,sluz jak nigdy dotad,mokro ,ze az milo
To ciesze sie ,ze ogrodek juz wyglada ja w swoim znowu poprzesadzalam kwaty zaczelam tez cwiczyc
-
Arabella wrote:Mam nadzieje,ze w nastepnym cyklu bedzie Kropek :)teraz ja
popadam w rozmyslenia....
Tabletki na poprawe sa super,sluz jak nigdy dotad,mokro ,ze az milo
To ciesze sie ,ze ogrodek juz wyglada ja w swoim znowu poprzesadzalam kwaty zaczelam tez cwiczyc
Mówiłam ,że wiesiołek jest spoko:) ja właśnie rozpoczęłam naukę badania szyjki, czarna magia ogólnie ale chyba już łapię o co chodzi testy owulacyjne też wprowadzam do obiegu... ciekawe co przyniesie połowa września już się nie mogę doczekaćgosia86, Arabella lubią tę wiadomość
Mój Aniołek odszedł 07.10.2013 // Jest Andrzejkowy Dawidek -
Hej
jak sie trzymacie dziewczyny?
ja poronilam 3 miesiace temu.
bylam w 12 tygodniu, ale maluch podobno przestal rosnac w 8.
prowadzilam dosc aktywny tryb zycia- bo np biegalam. Lekarz mi nie zabronil.
Cioaza byla dosc mocno usadowniona bo nawet bieganie jej nie ruszylo przez 4 tygodnie. musilam isc na wywolonie.
Dzis boje sie robic cokolowiek. Biegac, podnosic rak, pracowac, brac ibuprofen... wszystko co potencjalnie moze mi zaskzodzic gdybym zaszla w kolejna ciaze w zeszlym miesiacu mialam poronienie zaraz po implementacji. Nie zdazylam sie nawet ucieszyc.
Mam niedoczynnosc tarczycy i wlasnie sie dowiedzialam ze mam dwuroznosc macicy...
ogolnie chcialabym sie pozbierac, ale z kazdym dniem i wiadomoscia jest coraz gorzej
Boje sie ze moje malzenstwo sie przez to rozsypie. ciagle rycze, burcze na wszystkich, nie mam sily ani energi zeby cos zrobic. zaplanowalam wakacje- turcja , tajlandia...ale to tez mnie cieszy
-
Zuzanka to co napiszę to banał ale tak jest na wszystko potrzeba czasu, zwlaszcza na oswojenie bólu
strata dziecka to nie to samo co strata rodzica
to tak jakby umarla cześć Ciebie i bez znaczenia jest wiek,ciąży
dla nas to byly nasze DZIECI
ka starania zaczynam w sierpni po miesiączce na którą czekam z utęsknieniem
z przygotowań
to dentsyta do,zrobienia jedne ząb
kwas foliowy witaminy prenatalne i magnez
nie piję kawy
staram,się nie stresować o ile to tylko możliwe i co wiecej mogę zrobić? -
Hej dziewczyny ja się wzięłam za dentystę i rzucam palenie. Jest ciężko, ale nie chcę przechodzić poronienia 2 raz. Biorę witaminki, kwas itp.
Badania tsh mam w normie. Zespół antyfosfolipidowy też mnie nie dotyczy. Jakie badania krwi jeszcze? Nie wiem co u mnie nie gra ze się nie udaje -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, ja stracilam mojego trzeciego maluszka 7 sierpnia. Wczoraj bylam u lekarza i od listopada mamy sie starac. Nie moge sie juz doczekac.
Robie testy owulacyjne, ale po lyzeczkowaniu jeszcze nie moge sie odnalezc, np. Cztery dni temu wyszedl mi pozytywny, a ginekolog wczoraj powiedziala, ze owulacji nie bylo. Takze dalej czekam.
Czy ktoras z was stara sie obecnie? W jaki sposob sobie pomagacie? Bierzecie Acard? Robicie testy owulacyjne? Co jeszcze?
-
Love, ja straciła swoje dwa maluszki w lipcu. Teraz czekam na skończenie 2 okresu i zaczynamy starania. Na początku października przyjmę jeszcze ostatnią dawkę szczepionki na hpv. Z badań zrobiłam jedynie pzeciwciała antyplemnikowe, fosfolipidowe i tsh. Biorę od 2 miesięcy zestaw witamin (Falvit) oraz magnez + wit. B6. Od tego cyklu zaczynam stosować testy owulacyjne - w poniedziałek kurier powinien mi je dostarczyć.
Boję się, że nie pójdzie tak łatwo, jak za pierwszym razem, ale obym nie miała racji
Kochana na poprawę śluzu stosujecie wiesiołka?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Poroniłam w kwietniu tego roku i jak do tej pory mi się nie udało.Miałam łyżeczkowanie. Lekarz pozwolił zacząć starania zaraz po pierwszej @.Biorę kwas foliowy, mleczko pszczele, cykle zawsze miałam regularne ale ostatni się zmienił. Teraz już nie wiem co jest grane i dlaczego...
-
Love wrote:Anastazja85 wiesiolek? Ale to w tabletkach?
Słyszałam, że dziewczyny stosują w tabletkach - na poprawę śluzu. Nie wiem jakie są efekty, bo ja nie biorę.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia