Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPucek ja miałam ostatnio 2 takich fajnych ginekologów
Jeden ujął nas właśnie uprzejmością, uśmiechem i cierpliwością, niestety nie zrobiła na mnie wrażenia jego kompetencja. Dodam, że był najdroższym lekarzem jakiego dotąd spotkałam, szumnie zwącym się naprotechnologiem.
Drugi prowadził moją ciążę, spokojny, zrównoważony, niestety gdy widział że dziecko jest mniejsze niż powinno, zamiast mnie uprzedzić o ryzyku itd., zalecił wizytę za 3 tygodnie. W międzyczasie poroniłam.
Mimo wszystko wolę oschłego dupka który wyłoży kawę na ławę bez ogródek, przynajmniej nie będę miała nadziei. -
nie chcem kurwa nić mówić ale znowu mam drugą kreskę na tescie, ide zaraz do siostry pokazać jej bo chyba może ja źle widze ;/
Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
byłam u siostry powiedziałam jej z tą betą co było pokazałam jej test i mówi że widzi drugą kreskę , mam taki do dupy aparat że nie idzie zrobic ;/
wiem co myslicie wariatkaJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
siostra powiedziałą że mam czekać do soboty do dnia @ i w niedziele zrobic test jeszcze raz jak nie przyjdzie
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyNie kochanie, nie wariatka, ja Ci współczuję taki roller-coaster mieć
Wszędzie gdzie pracują ludzie jest ryzyko błędu, tego niechcianego i niezamyślonego. Trzymam kciuki żeby to było to na co tak czekaszAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
Kochanie, oczywiście że nie uważamy Cię za wariatkę! Jeden test może się mylić, ale Ty zrobiłaś już dwa, a tak jak pisałam powyżej, nie ma możliwości, żeby wyszedł nawet bladzioch przy takiej becie jaką podobno masz. Pomyłki w labach się zdarzają. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sytuacji i przytulam Cię mocno.
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
tak myślisz? babka spojrzy na mnie jak na wariatkę mówiłyście żeby czekać do miesiączki to poczekam jak co to w poniedziałek pójdę,2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Sysiu, najważniejszy jest Twój spokój, a w tym całym zamieszaniu tego najbardziej nie ma. Ja bym na Twoim miejscu albo poszła jutro na betę, albo z betą bym poczekała do poniedziałku, ale robiłabym co rano test ciążowy. Jeżeli ciąża jest i się rozwija, kreska powinna stopniowo ciemnieć.
Jeżeli czujesz, że najwięcej spokoju zapewni Ci odcięcie się zupełne od tematu i czekanie na to, co będzie, to tak zrób. Najważniejsze jest, co Ty czujesz, że będzie dla Ciebie najlepsze.Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015