Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilonsia ile ta pierwsza beta ci wyszła?
jutro mój maż ma urodziny,chciałam mu powiedzieć i teraz w czarnej dupie jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 06:38
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
boję się robić już wcześniej, ten test zrobiłam od tak bo mi ostatni został i nie chciałam nic juz przechowywać a tu bach
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ja zła jestem pod tym względem że chciałąm wrócić do terningów a na nich to się nie oszczędzam i przed nimi żarzywam tabletki które raczej by nie zrobiły nic dobrego, o to jestem zła ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sylwia dziwne z tym testem bo beta z testem sie wyklucza a dzis robilas tez test ??
To co teraz przezywasz musi byc straszne naprawde
Ktory masz dzień cyklu ?? Kiedy @ powinnaś dostać??
Ja ciągle wierzę w błąd labo
Może spróbuj zatestowac jutro dwoma różnymi testami o czułości 25. zobaczysz co Ci wyjdzie.
A gdzie w Kauflandzie te testy ciążowe można kupic ?? Na kasie ??Justine M lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Sylwia dziwne z tym testem bo beta z testem sie wyklucza a dzis robilas tez test ??
Może spróbuj zatestowac jutro dwoma różnymi testami o czułości 25. zobaczysz co Ci wyjdzie.
A gdzie w Kauflandzie te testy ciążowe można kupic ?? Na kasie ??2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Sylwia dziwne z tym testem bo beta z testem sie wyklucza a dzis robilas tez test ??
A gdzie w Kauflandzie te testy ciążowe można kupic ?? Na kasie ??Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej! Ja dziś zmierzyłam tempke i wyszla o 0.2 mniejsza niż wczoraj i owu przesuneło mi o jeden dzień owulację i zaznaczyło ją ciągłą linią... Moje szanse spadają, za mało cisnęłam M...
Justine M lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dziewczyny tak gadałyście o tych biegunkach, że ja dziś też latam jak głupia Zaraziłyście mnie normalnie. A dziś wyjeżdżam na urlop i fajnie by było nie spędzić go w toalecie
Sylwuś super, że jesteś spokojna. Ja to bym chyba wyszła z siebie jakbym takie coś miała.Justine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:Testy kupisz tam gdzie leki,plastry,prezerwatywy sa i paskowe,ktorych nie cierpie i plytkowe za 6zyli,sa dobre,a ja sie nakupowalam.bobo testow po 18 bo niby najlepsze dupa,szkoda siana ;)a sluz sylwia jaki masz? Ja to mam jak.melko wodnisty od poczatku,zalewa mnie i sutki mam inne iniz zawsze,duze i z otoczka i grudki takie na nich
Ja też polecam te z Kaufa, mi wyszedł pozytywny w dzień spodziewanej miesiączki WIECZOREMilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ilonia1984 wrote:Testy kupisz tam gdzie leki,plastry,prezerwatywy sa i paskowe,ktorych nie cierpie i plytkowe za 6zyli,sa dobre,a ja sie nakupowalam.bobo testow po 18 bo niby najlepsze dupa,szkoda siana ;)a sluz sylwia jaki masz? Ja to mam jak.melko wodnisty od poczatku,zalewa mnie i sutki mam inne iniz zawsze,duze i z otoczka i grudki takie na nich
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Pucek, a nie miałaś innych objawów poza temperaturą? Tak mnie jajnik prawy kłuł w tym miesiącu i brzuch bolał jak na @ że pawie pewne mam że albo przedwczoraj albo wczoraj była owulkaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki