Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:zrobić ci zdjęcie moich cycków ;p mam tylko brodawki większe nie widzę otoczki białe grudki jak to mówsz na sutkach mam i pajęczynę z żyłcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
mialam objawy juz od niedzieli wieczorem wiec zrobilam test owu i wyszedl pozytywny wiec raz dwa w poniedziałek rano - bo w nd maz juz spał- raz dwa go obróciłam, potem chcialam jeszcze we wtorek i środę, ale on ma tyle pracy ostatnio że jest po prostu dętką... Mam nadzieje ze jakoś to pyknie
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:Iloncia mój lekarz twierdził że poniżej 50 to nie ciąża ;]
Ja bardzo nie lubię Twojego lekarza, chociaż go nie znam i mam nadzieję, ze nie poznamilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Pierdoli...brzydko powiedziawszy,co za bzdury...wiecej do niego nie idz,no daj spokoj,dziewczyny maja po 15 pare dni przed @ i ciaze maja,powyzej 5 jest ciaza a on chyba jakis nienormalny,moze tak Cie pocieszyc chcial...az sie zdeberwowalam noooo
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Pucuś plemniczki mogą nawet 5 dni przeżyć w dobrym śluzie, niektórzy twierdzą, ze nawet 7. Ja obstawiam, że 3 żyją Także nie martw się na zapas. Komputer to tylko komputer, może źle wyliczyć, a Ty sama wiesz najlepiej kiedy się czułaś owulacyjnie.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny tak gadałyście o tych biegunkach, że ja dziś też latam jak głupia Zaraziłyście mnie normalnie. A dziś wyjeżdżam na urlop i fajnie by było nie spędzić go w toalecie
Sylwuś super, że jesteś spokojna. Ja to bym chyba wyszła z siebie jakbym takie coś miała.
Wiaterek udanego wypoczynku życzęWiaterek lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
ilonia1984 wrote:Pierdoli...brzydko powiedziawszy,co za bzdury...wiecej do niego nie idz,no daj spokoj,dziewczyny maja po 15 pare dni przed @ i ciaze maja,powyzej 5 jest ciaza a on chyba jakis nienormalny,moze tak Cie pocieszyc chcial...az sie zdeberwowalam noooo
To co Ilonka? Jedziemy do Sysi i jej lekarza też sklepiemy?Justine M lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:To co Ilonka? Jedziemy do Sysi i jej lekarza też sklepiemy?
Wiaterek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej dziewczyny! Ja już zaczynam świrować,też robiłam bobo testy, płaciłam w Carrfour po 10 zł, @ nadal brak za to cyce gorące,brodawki i otoczki ciemny brąz wczorajszy test negatyw, zeswirowac można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 08:04
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
no ja bobo test w aptece zamawialam,ten niebieski bo niby czulszy,bo nigdzie nie bylo,do poki cauflanda nie odkrylam;)Agus kuzwa a okres kiedy ma byc? Mi w dzien dopiero wyszla kresynia,wczesniej anibsladu nie bylo,wiec moze jednak sie udalo
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny! Ja już zaczynam świrować,też robiłam bobo testy, płaciłam w Carrfour po 10 zł, @ nadal brak za to cyce gorące,brodawki i otoczki ciemny brąz wczorajszy test negatyw, zeswirowac można
Bobo są do dupy za przeproszeniem. Mi dopiero kilka dni po terminie @ wyszło na bobo. Za to Quixx taki robiłam i ten wyszedł od razu pozytyw w dniu @ spodziewanej. Aga moze kup jakiś inny. Ja ten Quixx też kupowałam w carefourze.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:Hahaah wiesz co chyba trzeba by bylo porzadek tam jakis zrobic,bo to cyry jakies,co jedni to lepsi,no sluzba nasza zdrowia! Tak Ostatnio narzekalam i masz Ci babo,kolejny przyklad debilostwa w polskiej sluzbie zdrowia,maja Cie w dupce,chyba,ze dobrze zaplacisz.Ale na fnz u niego bylas?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
wczoraj był termin @, robiłam test bobo niebieski i nawet ta kreska controlna była bladzioch
a i nie czuje się okrsowo w ogóle , no ale i ciążowo też nie bardzo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 08:16
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Bo ten bobo jest do dupy tak jak mowi wiaterek,mi tez nic nie pokazal nawet cienia,a na tym z cauflanda juz byla ladna ta kreska po 2 dniach
Agnieszka0812, s1985, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyAga a może to zmiana klimatu zadziałała? Ja podobnie zero objawów na @ i na ciążę, wg pierwszych obliczeń @ ma być jutro - pojutrze, a przed @ 2 dni plamienia z reguły. Teraz nic, tylko biegunka. Chociaż przy tych afrykańskich temperaturach to nic dziwnego...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Aga a może to zmiana klimatu zadziałała? Ja podobnie zero objawów na @ i na ciążę, wg pierwszych obliczeń @ ma być jutro - pojutrze, a przed @ 2 dni plamienia z reguły. Teraz nic, tylko biegunka. Chociaż przy tych afrykańskich temperaturach to nic dziwnego...
biegunke miałam wczoraj, dziś już nieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 08:47
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15