Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Ale dopiero 11 dni po ovu,to jeszcze troszke wczesniej,chyba,ze masz faze luteitalna 11 dniowa,a kiedy powinnas miec @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:04
Justine M lubi tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:zazwyczaj 13 dni mam fl, powinnam dostać @ za 2 dni ... ale skonczyła mi się lutka i nie wiem, czy mam tutaj latać po aptekach mogę tego nie załatwić, bo na zachodzie Europy raczej nie przepisują progesteronu na podtrzymanie.No nic i tak już za późno... Co ma być to będzie
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:mogę ci wysłać co mam ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:08
-
Mnie tez nie bolaly,mialam tylko sutki wieksze i obwodke,i troszke jak przycislam z boku bolaly,teraz za to bola i cycki i sutki i zaraz D bede musiala pokupowac bo mi sie ze stanikow wylewaja,powiem wam,ze ten upal mnie zabija,nie daje rady.glowa mi peka dzis,duszno,slabo 1 raz w zyciu chciala bym zeby to lato sie skonczylo a przynajmiej te upaly,a to ponic dopiero poczatekcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Mnie tez nie bolaly,mialam tylko sutki wieksze i obwodke,i troszke jak przycislam z boku bolaly,teraz za to bola i cycki i sutki i zaraz D bede musiala pokupowac bo mi sie ze stanikow wylewaja,powiem wam,ze ten upal mnie zabija,nie daje rady.glowa mi peka dzis,duszno,slabo 1 raz w zyciu chciala bym zeby to lato sie skonczylo a przynajmiej te upaly,a to ponic dopiero poczatek
Mierzyłam temp. 37,5...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:29
-
Justine M wrote:co tam Sylwia, że co się zaczęło u CIebie, jakieś plamienie cyz co?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ja jutro już dzień zaplanowany, lece z małym kupić mu klocki lego bo obiecałam , załątwić hasło do neta w domu, i na działeczkę się poopalać i popluskać w wodzie ;] a wieczorekiem bede buziaki wysyłać mojemu męzowi bo jutro ma urodzinki ;]
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:@ przyszła...ale to nic, mamy kolejny pogrzeb w rodzinie, tym razem ze strony męża, znowu w poniedziałek, masakra, co za rok
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyMy dzisiaj pojechaliśmy nad jezioro i byliśmy tam 2 min bo od razu helikopter i mdleje.. Moja siostra niedaleko mieszka wiec posiedziałam sobie w altance. Jednak nie ma to jak wiatrak w domu
Wiecie co... Dziwnie mi tak bez @, haha przyzwyczaiłam sie do francy przez te kilkanaście latRenia7910, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Gratuluję wszystkim którym ię udało ! Myślę o tych którym pokazała się @... Razem damy jakoś radę... M. się na mnie obraził, nie wiem o co.. Podobno robię ciągle problemy z niczego.... Wyszedł.. Też chętnie zaraz stad wyjde ale musze jeszcze skonczyc tłumaczenie...
Justine M, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Hej dziewczyny! Gratuluję wszystkim którym ię udało ! Myślę o tych którym pokazała się @... Razem damy jakoś radę... M. się na mnie obraził, nie wiem o co.. Podobno robię ciągle problemy z niczego.... Wyszedł.. Też chętnie zaraz stad wyjde ale musze jeszcze skonczyc tłumaczenie...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:I tak i nie.. Nie znalazłam pracy w zawodzie więc póki co pracuję w knajpie. Generalnie jestem nauczycielem j. niemieckiego i trochę też tłumaczę..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny