Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Pucus piateczek brzmi rozsadniej hehe Sysia ja 11 lat temu mowilam,wychodzac z porodowki...nigdy wieccej dzieci,nie chce slyszec o porrodach itd,dlugo sie trzymalam,przy swoim zamierzeniu ale czas leci instynkt mi sie wlaczyl na nowo i teraz o niczym innym nie marze,pozatym nie chce zeby moja corcia kiedys zostala sama...ale musiala dojzec,zanim zrozumialam i zapragnelam dzieciatka,dlugo mi to zajelo,to fakt..
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyMnie na szczescie z szybszym testowaniem kusilo tylko 2 pierwsze cykle... a pozniej juz wogole nie testowalam chyba ze cykl zmierzal ku 40 dniu to dla wlasnego spokoju nim poszlam do lekarza choc z temp wiedzialam jaki bedzie wynik...
A odkad jestem w klinice to wogole zatestowalam dopiero jak zadzwonili ze beta wyszla pozytywnie bo musialam to zobaczyc na wlasne oczy ze tam beda 2 kreski... No a moja klinika robi bete 14dpo i nie ma mowy o wcześniejszym jej robieniu... No chyba ze 13dpo wypada w piatek to zrobia jeszcze wyjatek... -
powiem wam że mnie nawet brzuch nie boli, jak to przy moich miesiączkach na drugi dzień to mam wrażenie że co-nieco mi odpadnie ;p a tu tylko krzyż jak do porodu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyMoje normalne cykle to 26-56 dni tak wiec spory rozjazd jesli nie biore zastrzykow... ostatni zabieg (ale robiony z innego powodu) mialam robiony w 7dc i @ dostalam 27 dni po zabiegu, to bylo po 33dc liczac od normalnej @ wiec jest szansa ze w ciagu 2 tyg przyjdzie i nie bede czekala do 50dpz
-
s1985 wrote:dokładnie, instynkt się włączył, 30 przekroczona a mi się instynkt włączył ;p a jak go wyłączyć ;p
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
roxa wrote:Moje normalne cykle to 26-56 dni tak wiec spory rozjazd jesli nie biore zastrzykow... ostatni zabieg (ale robiony z innego powodu) mialam robiony w 7dc i @ dostalam 27 dni po zabiegu, to bylo po 33dc liczac od normalnej @ wiec jest szansa ze w ciagu 2 tyg przyjdzie i nie bede czekala do 50dpz2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Nie da rady chyba,do poki nie wezmiemy w ramiona naszysz bobaskow,ja bynajmiej wiem,ze bym nie odpuscila.Trzeba spelniac swoje marzenia,za wszelka cene...a dla mnie to marzenie w tej chwili,tak to czuje ;)mam to samo po 30 instynkt sie wlaczyl...a do tej pory mowilam,ze jedno wystarczy
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja mam 25 lat i już od dwóch bardzo chciałabym mieć dziecko. Po prostu znalazłam odpowiedniego mężczyznę i instynkt się naturalnie włączył.. W zeszłym roku skończyam licencjat, kupiliśmy mieszkanie i wszysliśmy trochę na swoje i staramy się, choć wśród naszych znajomych nie ma jeszcze rodzin z dziećmi a M. mówi "w porównaniu do innych to i tak szybko o tym myślimy, więc miesiąc w jedną czy drugą stronę.."... Faceci...
ilonia1984, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Ja to chyba wogole mam dzis jakis spodlony humor... wlasnie dzis mija nam 26 miesiac staran a dodatkowo to wlasnie dzis zobaczylabym na suwaczku to "magiczne" 12t0d
będzie i stopa i gratis chyba na karku zrobię ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Roxa masakra,ludzie sobie nie zdaja sprawy,ile niektore kobiety musza sie nacierpiec zanim urodza dziecko,a takie pizdy rodza i zostawiaja po smietnikach,to jest tak strasznie nie sprawiedliwe...tule Cie kochana,jestes twarda babka i taka kobiete to juz na maxa podziwia i trzymam kciuki na maxa za Ciebie i wiem,ze wkoncu taka walka musi byc wynagrodzona :*
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :-*
Juz mi troche lepiej... ale czasem lapie mnie taki kryzys... chyba dlatego ze ja dalam rade ze wszystkim, nie zniechecily mnie srednie wyniki hormow, ani diagnoza - zabieg bo jesli go ja najszybciej nie zrobie to za jakis czas skoncze z nowotworem szyjki a moze i macicy bo w cytologii wykrylo juz pierwsze komorki, nie przerazal mnie tez fakt ze musze pierwsza polowe cyklu dziurawic brzucha... wszystko naprawde wszystko zniose i dzielnie przejde! Ale przeraza mnie fakt ze moze nigdy sie nie uda i o ile bardzo mocno wierze ze juz niedlugo zostane mama to czasem jednak takie momenty zalamki...
No ale trzeba spiac posladki i walczyc dalej!
-
roxa wrote:dzis zobaczylabym na suwaczku to "magiczne" 12t0d
Agnieszka i sylwia przyłączam się do wspólnego upuszczania krwis1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
roxa wrote:No ale trzeba spiac posladki i walczyc dalej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 09:03
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyIlonia jak ja slysze te wszystkie tragedie onporzuconych bitych i zabitych dzieciach to az mi sie cos robi!
Ostatnio jak przeczytalam o tym chlopczyku porzuconym nagusienko na ulicy to az mnie zatrzeslo... I poerwsze co to pomyslalam dlaczego musi powstawac taki watek jak ten gdzie jestesmy wszystkie po wielkiej stracie a inne kobiety maja to szczescie a robia takie rzeczy... -
nick nieaktualnyMarzusiax tez nie uwazam ze 12t to jakas pewnosc itp dlatego slowo magiczne dalam w cudzyslow bo jednak niestety wiele kobiet uwaza to za ta juz pewna strone ciazy uzywajac tego slowa...
Ja akurat mam problemy, bardzo interesuje sie tematem i wogole dlatego tez wiem ze nie ma czegos takiego jak pewna strona nawet dzien przed porodem... a nawet i po nim... Bo zawsze może sie cos wydarzyc niestety...
koledze 2 miesiace temu urodzil sie maluszek i zmarl kolejnego dnia