Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Dzięki Chyba nie wytrzymam i 8-9 dnia po owu pójdę na betę
wiesz co, no nie chce żeby zaraz tu się posypały negatywy na mnie, ale widzisz co się dzieje, czytasz posty, jak nie to poczytaj posty Sysi czy Majówki i zastanów się jeszcze raz czy chcesz tak super wcześnie testować...
kciukam i o zachowanie spokoju błagampucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:wiesz co, no nie chce żeby zaraz tu się posypały negatywy na mnie, ale widzisz co się dzieje, czytasz posty, jak nie to poczytaj posty Sysi czy Majówki i zastanów się jeszcze raz czy chcesz tak super wcześnie testować...
kciukam i o zachowanie spokoju błagam
Hej, wiem że najlepiej byłoby zachować zdrowy rozsądek i czekać do @, a najlepiej testować kilka dni po terminie.. Ale pewnie sama wiesz jak to jest być niecierpliwym w tym temacie... @ powinna przyjść 18.08 a to jeszcze 11 dni.. teraz mam dużo pracy, dopiero w piątek mam jakieś wolne... Jeśli wytrzymam i nie zrobię we wtorek (8 dzien po owu) to pewnie zrobię w piątek (11 po owu). Wątpię żebym wytrzymała do terminu @.Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Hej, wiem że najlepiej byłoby zachować zdrowy rozsądek i czekać do @, a najlepiej testować kilka dni po terminie.. Ale pewnie sama wiesz jak to jest być niecierpliwym w tym temacie... @ powinna przyjść 18.08 a to jeszcze 11 dni.. teraz mam dużo pracy, dopiero w piątek mam jakieś wolne... Jeśli wytrzymam i nie zrobię we wtorek (8 dzien po owu) to pewnie zrobię w piątek (11 po owu). Wątpię żebym wytrzymała do terminu @.
no wiem, sama test walnęłam 10dni po sikany
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Hahaha
Ja w poprzedniej ciąży już chyba 5-6 dni po owu testowałam bo źle się czułam i test wyszedł oczywiście negatywny. Potem zdziwiłam się jak danego dnia @ nie przyszła Chciałabym znów poczuć tę ekscytację a tymczasem ciągle z tyłu głowy siedzą mi myśli w którym tygodniu bym była, czy brzuch by już było widać, albo że to już zaraz dwa miesiące odkąd straciłam Pucusia.. .
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja tym razem obiecałam sobie ze wytrzymam siedzę w domu, wypiłam z rodzicami piwko u rozkoszuje się myślą że nic nie musze. Jestem po owu mam urlop i wyje.... taj mi brakowało tej mojej działki, mojego lasu, chodzenia na grzyby, na jagody, nad wodę. Zawsze chciałam żeby moje dzieci miały tak samo świetne dzieciństwo jak ja. I chociażbym miała się skończyć to tak będzie. Domek nad jeziorem lub w górach, zabawy, powietrze, wszystkoooo
pucek, Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Justys to wojowniczka,w 1 cyklu po 1 okresie,tak jak powiedziala,,moge sie zalozyc,ze do 3 cykli zajde,tak zrobila,,czarownica heh ja w 2 cyklu pp.Wiatrtek,ja to sobie nie wyobrazam,zycia w miesie w ktory mieszkalam tyle lat w bloku,odkad wyprowadzilam sie meczy mne miasto mimo,ze mam do niego 5 minut,teraz mam ogrod obok las,spokoj,stara juz jestem chyba Majoweczko ale sie usmialam...okresu jej brakuje,no o tym bym nie pomyslala chyba :)Sysia,Agus sciskam mocno :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 06:43
Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pucek wrote:Hej, wiem że najlepiej byłoby zachować zdrowy rozsądek i czekać do @, a najlepiej testować kilka dni po terminie.. Ale pewnie sama wiesz jak to jest być niecierpliwym w tym temacie... @ powinna przyjść 18.08 a to jeszcze 11 dni.. teraz mam dużo pracy, dopiero w piątek mam jakieś wolne... Jeśli wytrzymam i nie zrobię we wtorek (8 dzien po owu) to pewnie zrobię w piątek (11 po owu). Wątpię żebym wytrzymała do terminu @.
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ale dzięki temu dowiedziałam się jaki jest mój lekarz w momencie paniki i zagrożenia ;]
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No tez teraz rozumiem majoweczke,dopiero po tym co Sysia przezyla,faktycznie nie ma co tak wczesniej testowac,choc sama od 10 jechalam oczywiscie,teraz juz bym sie wstrzymala chyba,jesli bym wytrzymala ;)ale mam nadzieje,ze wiecej testowac nie bede musiala,bo nie mam zamiaru miec wiecej dzieci poza moim kruszkiem w brzuszku :)No sysia napewno muszisz znienuc lekarza,bo ten jakis nie teges
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Mój gin jest akurat na tyle spoko, że jakbym była w Twojej sytuacji to kazałby mi przyjechać do siebie z tymi badaniami, powiedzial jakie jeszcze mam ew zrobic i na pewno zrobilby poszukiwawcze usg na wszelki wypadek. Zobaczę dziewczęta... Narazie postaram się nie biec do laboratorium w środę rano.. Pójdę może w piąteczek...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ilonia1984 wrote:No tez teraz rozumiem majoweczke,dopiero po tym co Sysia przezyla,faktycznie nie ma co tak wczesniej testowac,choc sama od 10 jechalam oczywiscie,teraz juz bym sie wstrzymala chyba,jesli bym wytrzymala ;)ale mam nadzieje,ze wiecej testowac nie bede musiala,bo nie mam zamiaru miec wiecej dzieci poza moim kruszkiem w brzuszku :)No sysia napewno muszisz znienuc lekarza,bo ten jakis nie teges2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Mój gin jest akurat na tyle spoko, że jakbym była w Twojej sytuacji to kazałby mi przyjechać do siebie z tymi badaniami, powiedzial jakie jeszcze mam ew zrobic i na pewno zrobilby poszukiwawcze usg na wszelki wypadek. Zobaczę dziewczęta... Narazie postaram się nie biec do laboratorium w środę rano.. Pójdę może w piąteczek...
pucek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ja już znalazłam nową panią doktor u siebie w miescie ale czekam aż wróci z urlopu ale chyba badania krwi zrobie na własnąrękę chodzi mi o to żelazo głównie
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Czemu ta @ nie moze szybciej nadejsc... Chyba moja cierpliwosc polegla, bo tyle cierpliwie czekalam na pierwsza ciaze i dzielnue znosilam kazda @ kazdy zastrzyk itp a teraz sie @ nie moge doczekac...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Pucus piateczek brzmi rozsadniej hehe Sysia ja 11 lat temu mowilam,wychodzac z porodowki...nigdy wieccej dzieci,nie chce slyszec o porrodach itd,dlugo sie trzymalam,przy swoim zamierzeniu ale czas leci instynkt mi sie wlaczyl na nowo i teraz o niczym innym nie marze,pozatym nie chce zeby moja corcia kiedys zostala sama...ale musiala dojrzec,zanim zrozumialam i zapragnelam dzieciatka,dlugo mi to zajelo,to fakt..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 07:43
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja miałam w 36 dniu po zabiegu. Normalnie mam cykle 30-31 dni. Też nie mogłam się doczekać, a jak przyszła, to mimo że bardzo bolesna i w ogóle, to było jakby takie "oczyszczenie" dla mnie, że mimo tego że nie donosiłam ciąży to ze nadal jestem kobietą.. Nie wiem czy Wy też tak miałyscie...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...