Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:jednak sie zdecydowałaś na powtórkę bety?
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sylwia, pomyłka labo jak nic, ja też widzę super bladziocha, takiego właśnie zobaczyłam 9 czy 10 dni po, to nawet mężowi nie mówiłam ani Wam bo byłam pewna że urojenia mam, bo raz spojrzałam było raz nie
Dopiero na drugi dzień wyszła taka no blada jak nie wiem ale już no coś tam bardziej można było zobaczyć. A i tak mężowi pokazałam eee, nie ma.
heheheh
Testy najczulsze na świecie od 10 w góre łapią i też różnie, nie koniecznie z rannego siku lepsze testy, czasem popołudniowe lepsze są albo wieczorne.
Ja bym jeszcze dziś bete ogarnęła w laboratorium pierwszym. BYm nie wytrzymała.
Jakaś pomyłka wg mnie. Nawet przy biochemicznej wątpie żeby z dnia na dzień tak hcg spadło. Nic tu się nie klei. A Twój gin? to jakiś patałach - sorrys1985, Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
no taki zawirusowany niedźwiadek ehehhehehhe
Jasne że doglądam Was tutaj ;* niczym plantacje marychy hahhahah
plony fasolek zbieram ))Renia7910, Wiaterek, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:@ przyszła...ale to nic, mamy kolejny pogrzeb w rodzinie, tym razem ze strony męża, znowu w poniedziałek, masakra, co za rok2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Ja juz po. 4.6mm i bijace serduszko bylo widac. Tyle szczescia!!!!!!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No cudownie,to jest cudowna wiadomosc,czlowiek jest spokojniejszy,tez teraz na to czekam.w srode mam wizyte,ale nie wiem czy to nie za wczesnie,mimo,ze mialam.wczesna ovulke,ale za to pozne zagniezdzenie ;)Agus tez liczylam,ze sie udalo jednak,ale spokojnie w sierpniu sie uda,to najplodniejszy miesiac w roku
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Tak jak myślałam, że teraz nic, bo już mi gin mc temu mówił, że ten dupek to dopiero na następny cykl, także spoko. Byłam nastawiona, że raczej nic z tego, ale wiecie jak to jest, nadzieję się ma dopóki @ nie przyjdzie. Pójdę w poniedziałek to coś więcej będę wiedziała, ciekawe czy mnie zbada, bo jak @ jeszcze będzie to trochę lipa. Wiecie mam troszkę większe parcie, bo umowę mam do końca października, jak zaciążę to następną mam na czas nieokreślony...
Alicja, super! Cieszę się bardzo teraz będziemy czekać na foty z usg pogłaszcz brzuszek od ciotek z forumJustine M, Renia7910, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15