Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Wybacz roxa że się odniosę do twojego wpisu ale jak dla mnie nie ma żadnej magicznej daty przy ciąży , że po tym tyg to już się nic nie stanie i już w 100% będzie ok. A gówno! Ja też się cieszyłam że jak minął 1 trymestr "no to super nie poronie" - co nie jest prawdą, wszystko się może zdarzyć. Potem jak minął mi 34tc to już byłam pewna że dziecko będzie przy mnie. A gówno! Za pewna byłam, że będzie ok. To jest ciąża i tutaj jest pewne tylko jedno - "coś się urodzi". Nie chce straszyć nikogo, ale jak dla mnie to ciąża już nigdy nie będzie sielankowym czasem, bo na prawdę na każdym etapie ciąży coś się może stać. Niestety w bliskim mi otoczeniu w przeciągu 4 lat 2 małżeństwa straciły dzieci później!! niż ja. Tych kochanych Aniołkowych Mamuś w internecie już nie zlicze... Jak kogoś uraziłam to przepraszam ale życie jest bardziej brutalne niż się nam wydaje... Trzeba na siebie uważać i robić wszystko żeby możliwie dziecku pomóc
Agnieszka i sylwia przyłączam się do wspólnego upuszczania krwi2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:A tak chciałam jechać nad jezioro się ochłodzić Chyba z korkiem pojade...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:niestety też z korkiem zasuwam i lece się opalać ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 09:33
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:opalać?! Kobieto na taki upał? Ja bym nie wyleżała... jedynie ochłoda w wodzie i do cienia2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja mam 30 lat, instynkt wlaczyl mi sie jakies 3 lata temu, ale czekalismy, bo brak mieszkania, planowalismy slub, z praca nie tak. Rok temu wzielismy slub, kupilismy mieszkanie, w pracy mam stala umowe, wiec zabralismy sie do dziela, ale skonczylo sie jak skonczylo... Niczego teraz nie pragne tak bardzo jak naszego malenstwa.
Renia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Ja mam 30 lat, instynkt wlaczyl mi sie jakies 3 lata temu, ale czekalismy, bo brak mieszkania, planowalismy slub, z praca nie tak. Rok temu wzielismy slub, kupilismy mieszkanie, w pracy mam stala umowe, wiec zabralismy sie do dziela, ale skonczylo sie jak skonczylo... Niczego teraz nie pragne tak bardzo jak naszego malenstwa.
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:dokładnie, instynkt się włączył, 30 przekroczona a mi się instynkt włączył ;p a jak go wyłączyć ;p
Sysiu kochana nie wyłączysz instyktu bo to jest silniejsze od Nas. Mi tez dupnęlo 30lat i pomyslalam ze to najwyzsza pora. Trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno i wierze ze sie uda predzej czy pozniej
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
s1985 wrote:no opalać się bedę leżąc w baseniku dzieci ;p na działeczce ;p
Ja też dzisiaj stawiam na RODOS ale póżniej bo teraz na temp w słońcu mam 40' także leże i nic nie robie. Muszę ciacho z porzeczkami upiec ale mi sie nie chce- lenia mam. Nie lubie takiej pogody
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
niezapominajka wrote:ale się usmiałam http://demotywatory.pl/4512579/Tak-powinny-wygladac-spoty-promujace-macierzynstwo
zastanówcie sie dziewczyny, czy na pewno chcecie dziecka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Sysiu kochana nie wyłączysz instyktu bo to jest silniejsze od Nas. Mi tez dupnęlo 30lat i pomyslalam ze to najwyzsza pora. Trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno i wierze ze sie uda predzej czy pozniej2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mi sie instynkt wlaczyl bardzo wczesnie z 17 lat mialam. Pozniej ucichl i na dobre zawital przed 19 urodzinami. Maz nie byl gotowy i czekalismy. Teraz tez czekamy, tyle tylko, ze juz na Okruszka Marzy mi sie 4 dzieciaczkow i to ostatnie kolo 40. Moja mama miala prawie 41 jak mnie urodzila i mieli taka diablice w domu do 60
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
A dzis zamiast jak co weekend piwka,Ilonka napycha se dupke czym innym...ale smazy,ale w cieniu pod choineczkami jest git :)milego weekendu moje najkochansze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 15:50
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
A co to masz dobrego? Sorbet z borowek? A twoj maz wie ze ty tu tyle ''kochanek'' masz na forum?
s1985, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Haha wie,wie wczesniej zazdrosny byl i putal co chwile z kim pisze na tym telefonie,to musialam mu powiedziec,ze na forum z dziewuchami pisze,ze takie zajebiste poznalam,to teraz juz sie usmiecha tylko pod nosem..,Jesres miszczem...sorbet malinowy,ale....wczesniejszy byl z jagod,dobrze,ze 2 kupilam ochydny chlop musial opedzlowac ;)ale jestem oadnieta,ten upal niezle mnie wymeczyl,ale i tak w porownaniu do wczoraj czuje sie swietniecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny