Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Ciesz sie ze mialas chwile ochlody. U mnie jak sie tylko obudzialam to od razy wstalam wlaczyc wentylator bo nie wyrobka.
Dziewczyny macie jakies pewne sposoby zeby zrobic jajka na miekko? Ja albo robie surowe ale za dlugo trzymam, a mam zachciankeAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Marzusiax mój brat to właśnie strzelec, on mi powiedział że jak Madzia zaczyna stękac to albo wychodzi albo nie rozmawia z nią wcale, ale widzę że ciężko mu to idzie, bo on ogólnie to taki Misiu do wszystkich bardzo miły i kochany, ale jak wyjdzie z równowagi to na maksa, widziałam go w akcji i mam nadzieję, że mu nigdy nie podpadne a bratowa mi jeszcze powiedziała że nie powinnam się odzywać bo jestem jego siostra i zawsze stanę po jego stronie, a ona co kuźwa myślała, że jak najezdza na niego bez powodu to stanę po jej stronie? Raz stanełam i starczyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Musze sprobuwac. Moja mama kupila sobie taki trimer ktory sie wklada do wody i na skali widac na jakim sa etapie gotowania. Ja nie posiadam takiego bajeru2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Te pazkocie to jakie sobie robisz? Zelowe, chybrydy, zwyky manicure czy jakie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 09:02
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Te pazkocie to jakie sobie robisz? Zelowe, chybrydy, zwyky manicure czy jakie?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Ciesz sie ze mialas chwile ochlody. U mnie jak sie tylko obudzialam to od razy wstalam wlaczyc wentylator bo nie wyrobka.
Dziewczyny macie jakies pewne sposoby zeby zrobic jajka na miekko? Ja albo robie surowe ale za dlugo trzymam, a mam zachciankeAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja tez wkladam do zimnej wody,ale jak sie zagotuje to trzymam 2 i pol minutki,ale powiem wam taka ciekawostke,ze jajka wszedzie gotuje sie inaczej a jest to zalezne.od cinienia...i od wysokosci danego miejsca nad poziomem moze w gorach gotuje sie je dluzej a na nizinach krucej,jak jezdzilam do szklarskiej Poreby to gotowaly sie tam 4 minuty na miekko u mnie 2i pol a ponoc na nizinach 1,5 do 2 od zagotowania ale tego nie sprawdzilam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja jak bym gotowala 2 min to na bank surowe. Probowalam kiedys po zagotowaniu wylaczyc jak gdzies wyczytalam i byly surowe. Zrobilam na 5 minut sprubuje czy nie za dlugo ja mieszkam w beskidzie malym
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
No widzisz kuzwa,trzeba znalesc swoja minute na wyciagniecie w pore taka standardowa 3 minuty od zagotowania,od tego zaczynalam hehe i byly takie na wpol wiec pol minutki odjelam i jest ideal,uwielbiam jajka na miekko
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Reniu jeszcze nie ma @ wiec szansa jest a jak nie to jedziemy dalej razem
Moj maz chapnol pilota i oglada tvn turbo a mnie net pozostaje.s1985, Agnieszka0812, Marietta, Justine M lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Renia7910 wrote:Testowałam, oczywiście negatyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 11:19
Agnieszka0812, s1985, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja nie chodze do kosciala,nie wierze w jego instytucjie,ale jestem wierzaca Ostatni raz w kolsciele bylam ojjj dawno temu wiecie co dziewczynki,dobrze sie czuje jak na ciaze i oczywiscie sie tym martwie,paranoja w tamtej straconej czulam sie zle i tez sie martwilam,teraz juz nawet mnie brzuch nie boli,jak by nie cycki te wielkie i bolace sutki bym migla powiedziec od 2 dni,ze w ciazy nie jestem,nawet energi mam wiecej mam badzieje,ze to dobry znak
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016