Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, właśnie wróciłam z wesela w Niemczech i Was nadrabiam. Ale się naprodukowałyście przez weekend!
My z mężem na razie intensywnie działamy, jeszcze niemal na pewno za wcześnie, bo owulka prawdopodobnie dopiero w przyszły weekend (zawsze mam późno), ale poćwiczyć nie zaszkodzi, a tak przynajmniej mniejsze szanse, że przegapimyJustine M lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzien dobry gwiazdy,ide dzis do lekarza na nfz wyciagnac jeszcze skierowania na wyniki za darmo a od srody juz ide do mojego lekarza prywatnie i trzeba zaczac bedzie bulic,no trudno...ale przynajmiej za kazdym razem bede widziec swojego malca i bede pewniejsza ze wszystko gra a wy jak tam po weekendzie,jakos tu tak cicho i.spokojbie bylo
monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Bardzo dobrze...jak by nie to ze testy robilam i beta potwierdzila moja ciaze i to ze cycki mi sie wylewaja z stanikow i sutkow dotknac nie moge,czuje sie nie ciazowo,energi mam duzo juz,brzuch przestal po luteinie juz bolec,w tamtej ciazy czulam sie jak bym chora byla,tragedia czasem mnie zmuli i w glowie zakreci,ale to chwilowe...w srode mam usg i mam nadzieje,ze zobacze serduszko mimo ze to troszke wczesnie,bo to 6 tydzien,ale moze sie uda pucus trzymam kciuki idziesz na bete w piatek ?cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
ale tak policzyłam że jak uda się teraz we wrzesnieu to znowu urodze na wakacje ;p tzn wypadnie czerwiec, a moje dwójka szatanów urodziłam w lipcu nasz zeszłoroczny szkrab miał być na sierpien ;p
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
mam nadzięję że uda mi się w srode zarejestrować rano telefonicznie do mojej pani doktor, ale dosżły mnie słuchy że ona długo przyjmować nie bedzie bo sama jest w ciązy ;/ szlak2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
już środa odpadła , zarejestrowałąm się prywatnie na czwartek do gina podobno bardzo dobry, chyba znowu będę kolejnemu plakać w gabinecie ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:A ja wczoraj się w rękaw mężowi zryczałam. Faceci to jednak są beznadziejni - nie zrozumiał o co mi chodzi
niezapominajka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dobra kilka osob odradziło mi pana doktora do ktorego sie zarejestrowałam wiec zadzwoniłam do innej pani doktor z polecenia i na 20 sierpnia mam wizyte
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18