Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:http://kobiecegadzety.pl/24840,po-urodzeniu-pierwszego-dziecka-nic-juz-nigdy-nie-b-dzie-takie-same-
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Dziewczyny ratunku! Wyglądam jakbym jakiegoś trądu dostala na twarzy, zero skory, same krosty.. Przestalam juz z domu wychodzić pęka swędzi i krew z tego leci2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia7910 wrote:No ja dzisiaj juz plamienie widzę, więc kolejny miesiąc stracony. Łudziłam się że po stracie szybciej nam się uda, jednak wychodzi na to że będzie podobnie jak z pierwszym dzidziusiem - prawie rok walki i płaczu...
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:sorki ale mnie normalnie rozbawiłaś i musiałam sobie ciebie wyobrazic ;p a ta maść co dostałąś to nie pomaga?
Kochana tu sie nie ma z czego uśmiechać ja od rana wyję do lustra bo nie ma miejsca bez pryszcza...
W środę mam dermatologa i nie wyjde stamtąd póki czegos nie zaradzi.
Inaczej zamieszkam w piwnicy.. -
nick nieaktualnyRenia tule mocno!
Ja też liczę na to, że teraz szybko się uda, ale wiem, że może być też tak że znów nam to szmat czasu zajmie (pierwszy raz zajął dwa lata) i jakos będę musiała ten czas przetrwać... Jest ciężko ale nie ma co się poddawać!Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Może i będzie pomagać ale codziennie sa nowe krosty,wielkie, ropne, czerwone jak radary!
Kochana tu sie nie ma z czego uśmiechać ja od rana wyję do lustra bo nie ma miejsca bez pryszcza...
W środę mam dermatologa i nie wyjde stamtąd póki czegos nie zaradzi.
Inaczej zamieszkam w piwnicy..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Reniu przykro mi Ja bylam u lekarza na NFZ i wiecej tam nie pojde,pan przed urlopem ledwo co mnie zapisal nie wiedzial o co mi chodzi w sumie nic nie zrobil,nie zapytal jak sie czuje nawet...przepisal kolejna Luteine i spadowa...musialam upomniec sie o skierowanie po wyniki,bo po to tam poszlam i jeszcze z jakimis pretensjami do mnie wyskoczyl,jak mu powiedzialam,ze ja po poronieniu,a on ze on wie co ma robic...wrrr,wiec jak to juz ze mna bywa wkurwilam sie i tak po nim pojechalam,i po tej ich calej sluzbie zdrowia, myslalam,ze go udysze...co za dziadostwo,jak nie pojdziesz prywatnie to Cie w dupie maja,pan po 70 oburzony wielce,ze powiedzialam,ze juz powinien.miejsca mlodym ustopic,bo pora na emeryture,slepy gluchy,nawet nie widzi juz w ktora dziurkezaglada robie jutro wyniki i chodzbym.miala po 400 zl miesiecznie wydawac na lekarza ide w srode do mojego prywatnie,chcialam zaoszczedzic a tylko sie wkyrzylam
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Reniu przykro mi Ja bylam u lekarza na NFZ i wiecej tam nie pojde,pan przed urlopem ledwo co mnie zapisal nie wiedzial o co mi chodzi w sumie nic nie zrobil,nie zapytal jak sie czuje nawet...przepisal kolejna Luteine i spadowa...musialam upomniec sie o skierowanie po wyniki,bo po to tam poszlam i jeszcze z jakimis pretensjami do mnie wyskoczyl,jak mu powiedzialam,ze ja po poronieniu,a on ze on wie co ma robic...wrrr,wiec jak to juz ze mna bywa wkurwilam sie i tak po nim pojechalam,i po tej ich calej sluzbie zdrowia, myslalam,ze go udysze...co za dziadostwo,jak nie pojdziesz prywatnie to Cie w dupie maja,pan po 70 oburzony wielce,ze powiedzialam,ze juz powinien.miejsca mlodym ustopic,bo pora na emeryture,slepy gluchy,nawet nie widzi juz w ktora dziurkezaglada robie jutro wyniki i chodzbym.miala po 400 zl miesiecznie wydawac na lekarza ide w srode do mojego prywatnie,chcialam zaoszczedzic a tylko sie wkyrzylam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Moje sierpnióweczki tulę Was bardzo mocno
Sylwia, Renia, Niezapominajka - ślemy Wam wiruski na nowy cykl.
Ja zawalona robotą jestem, do tego nudności dają mi popalić. Wszystko mi śmierdzi. Dziś założyłam bluzkę upraną, musiałam zmienić za intensywny zapach płynu do płukania aż mi podnosiło żołądek. Musiałam wygrzebać coś z kosza do prania ;/
Całe szczęście gazowane picie, szczególnie cola trochę pomaga, kilka łyków i od razu lżej. Inaczej nie wyobrażam sobie funkcjonować.
Cycki zaczęły boleć, szczególnie sutki. Pryszcze mam tyle i wszędzie, nie tylko na twarzy, ramie i brzuch w krostach też.
Nerwowa jestem momentami płaczliwa, wychodzę na spacery z psem żeby rodzinka odetchnęła trochę hehhe.
Wg mojego wykresu i owu zaczełam 7tydz, kalendarzowo od ostatniej miesiączki 8. Położną mam 27 sierpnia. Badanie krwi i takie tam. Na skan nie idę wcześniej niż na 'nfz' bo szkoda mi kasy na prywatny. Za te pieniądze wolę dziecku coś kupić. Wiem że na pewno jest wszystko dobrze. A co ma być to będzie. Jakby za darmo bylo wczesniej to bym skorzystała ale prawiei 500zl mnie nie zwedzi/ niestety takie ceny za prywatne skany w tym jUKej...
Mam przeczucie że dziewczynka będzie - tak jak chciałam, bo objawy wszystko to samo co z moją Majeczką
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
s1985 wrote:a usg ci zrobił czy tez nie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:10
s1985 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlonia ja chodzę do Luxmedu, wizyty u ginekolog prowadzącej mam w pakiecie, usg tez ale najlepszy w Lublinie co robi usg byl poza abonamentem wiec płacimy 100zl, ale USG nie robi sie co miesiąc.
U nas na NFZ sa dwie panie ginekolog. U kazdej z nich przed wizytą trzeba stać ze 4 godziny zeby przyjela. Jedna pacjentka schodzi z fotela i druga juz wchodzi nawet nie ma czasu się ubrac a o zapytaniu o cos nie ma mowy.ilonia1984 lubi tę wiadomość