Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:heloooooł!!!! a ja!!!! Ja też chce wirusy!!!!!
Majówka a maści cykowej próbowałaś albo maseczek z zielonej glinki? Fajny jeszcze jest tonik clear&clear taki zielony.
Maść cynkowa uzywalam i nic nie pomagala, tak jakbym nic nie kladla. Na clear&clear mam uczulenie tak samo jak na garniera, ziaję itp. Wszystko do pielęgnacji musze z apteki używam iwostinu chociaż mi śmierdzi starymi skarpetami.
Zielona glinka tez nie pomaga, nic a nic... -
nick nieaktualnyKehlana, moge isc na kontrole jutro albo pojutrze tylko sie zastanwialam czy nie powinnam jechac do szpitala, ale jak mowisz, ze tez tak mialas, Ilonia rowniez pozniej miala skrzepy to moze nie ma co panikowac. Bole sa delikatne, goraczki i innych objawow brak. Tylko myslalam, ze jak raczej po plamieniu bedzie koniec a nie krawienie delikatne. Uspokoilyscie mnie kochane, pojde spokojnie do gina a nie do szpitala, nie ma co panikowac.. dziekuje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 16:56
Justine M lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Czesc Dziewczyny, ja z watku ivf ale poporonieniu, potrzebuje Waszej rady.
28.07 po cyteteku poronilam ale nie do konca i 31.07 mialam lyzeczkowanie. Kilka dni po niewielkie plamienia, sporadyucznie krawiwienie niewielkie.
Od piatku krawiewienie sie utrzymuje, nie jest duze ale jest. Bol brzucha okresowy. Dzis nawet pojawil sie ok 3cm skrzep. Czy to tak moze wygladac, ktoras tak miala, czy jechac do szpitala na usg i kontrole macicy?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyMajówka90 wrote:Mi krosty wyszly w pierwszej ciąży, jak poronilam to przygasly ale nadal byly a teraz to jakas masakra! Będę żebrać o pomoc dermatologa bo na razie lekarz zalecil dacercin z erytromycyną punktowo bo podobno to bezpieczne. Doustnie nic nie dadzą tylko miejscowo.
A Ty leczysz go jakos? Myślałam ze w ciąży cera sie uspokoi a tu jeden wielki syf. -
nick nieaktualny
-
Ja jak mialam syfy w drugiej ciąży to pediatra starszego przepisała mi maść robioną za 5 zł i pomogła rewelacyjne, potem jeszcze przydała się dla dzidziusia do pupci o ile się nie mylę to była z kwasem bornym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 18:43
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
shooa wrote:Czesc Dziewczyny, ja z watku ivf ale poporonieniu, potrzebuje Waszej rady.
28.07 po cyteteku poronilam ale nie do konca i 31.07 mialam lyzeczkowanie. Kilka dni po niewielkie plamienia, sporadyucznie krawiwienie niewielkie.
Od piatku krawiewienie sie utrzymuje, nie jest duze ale jest. Bol brzucha okresowy. Dzis nawet pojawil sie ok 3cm skrzep. Czy to tak moze wygladac, ktoras tak miala, czy jechac do szpitala na usg i kontrole macicy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 18:52
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hahaha przechwaliłam swojego gina, wpisał mi zwolnienie z datą wystawienia 27.09.2015, rozczulil mnie jak wyszedł z 3 miesięczną córka na rękach i powiedział, że chwilkę się spozni, bo czeka za żoną, gość ma 50 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 18:57
pucek, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Hahaha przechwaliłam swojego gina, wpisał mi zwolnienie z datą wystawienia 27.09.2015, rozczulil mnie jak wyszedł z 3 miesięczną córka na rękach i powiedział, że chwilkę się spozni, bo czeka za żoną, gość ma 50 lat
Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Taaaa i drugą żonę starsza o 3 lata od swojego syna z pierwszego małżeństwa
wczoraj napisałam mężowi całą sytuację co się stało i o lekarzu co było i dziś do mnie powiedział że na drugi raz mam mu wszystko od razu mówić i nie dusić w sobie bo potem płaczę po kontach w domu sama ;pAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
shooa wrote:Narazie bylam spokojna bo podobno do dwoch tyg mozna krawawic, ale czy powinny sie pojawiac bole brzucha jak na okres i ten skrzep?
Ja na poczatku mialam plamienie,ktore slablo.Po kilku dniach pojawilo sie wieksze krwawienie i skrzepy.Wybrałam się do ginekologa i powiedział,ze to normalne macica sie oczyszcza i ze jeszcze przez tydzien mogą pojawić się skrzepy,to normalne.
Powiedział tez,ze niepokojacy jest silny bol i podwyzszona temperatura,wiec jezeli bedziesz czuła się źle nie ryzykuj i idz do swojego gina.
-
s1985 wrote:
wczoraj napisałam mężowi całą sytuację co się stało i o lekarzu co było i dziś do mnie powiedział że na drugi raz mam mu wszystko od razu mówić i nie dusić w sobie bo potem płaczę po kontach w domu sama ;p
Cieszę się, że masz wsparcie męża
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Shooa - miałam tak samo, najpierw przycichło potem znowu wróciło krwawienie i tak się różnie działo przez dwa tygodnie, u każdej jest inaczej. Jeśli się boisz i masz wątpliwości to skonsultuj się z lekarzem.
Majówka - mnie też wypryszczyło jest z tym coraz gorzej. Do tego mój brzuch szaleje, rano mam mdłości, wieczorem wzdęcie na maksa. Biust mi ewidentnie rośnie - 3 cm więcej w obwodzie, to akurat cieszy Poza tym, tak jak dziewczyny piszecie - trochę pobolewa, czasem wezmę no-spę ale rzadko, ciągnie, kłuje, ale da się z tym żyć
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:hehe raczej się domyśliłam że jego żona to nie rówieśniczka ;p,
wczoraj napisałam mężowi całą sytuację co się stało i o lekarzu co było i dziś do mnie powiedział że na drugi raz mam mu wszystko od razu mówić i nie dusić w sobie bo potem płaczę po kontach w domu sama ;pFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ale każda wie jak jest , ja wolałam sie wypłakać sama a pozniej mu powiedzieć, może inaczej by było jak by był koło mnie cały czas, a tak na odległość to co on może nie przytuli nie pocałuje,ale wiem że ona to tez przezywa na swój sposób, i to jeszcze tez z dala od rodziny mój bohater :*
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dziewczynki ale sie wypociłam , już dawno tak nie poćwiczyłam, czekałam do wieczorka żeby upały minęły, ale od razu lepiej się czuje sama w sobie jak to mówią naturalne endorfiny
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sylwia szkoda ze nie dodal na pocieszenie ze przyjedzie w okolicach owulki
Kiedys sie smialismy z kolega ktory jezdzi tirem ze bedzie zonie zostawial nasienie w lodowce albo wysylal poczta ale zeby to bylo bylo takie proste
Kurcze ogladam program o faciecie chorym na otylosc olbrzymia i burczy mi w brzuchu. Taki widok powinien odbierac apetyt a u mnie skutek odwrotny
Niby fajnie jest miec krotki skapy okres ale czy to oznacza ze mam do dupy endometrium czy niekoniecznie? Kiedys pytalam gin i ona powiedziala ze jak 1 dzien jest taki ''normalny'' to wszystko ok. I skrzepy niewielkie nadal mam. Kurcze zastanawiam sie nad tym acardem, chodz ja jestem ogolnie przeciwniczka faszerowania sie prochami.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...