Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana jest wczesniej,spokojnie,bedzie ovulka,jeszcze czas...kochana nie poddawaj sie,ja w 2 wlasnie zaszlam,spokojnie organizm mudi dojsc do siebiemonilia84 wrote:Ja w tym miesiącu też nie będę brała tego ACARD-u zobaczę jak sytuacja się rozwinie, powiem Wam, że jakoś nadzieję straciłam na to że zajdę w ciąże. Wiem, że to głupie bo dopiero praktycznie 2 cykl starań, ale jakoś jak patrze na mój wykres to wydaje mi się że będzie bezowulacyjny, nic tam się nie dzieje, takie nudy

bedzie dobrze.A ja jade na motfologie i mocz,lubie wstac i zhesc cos wtedy sie dobrze czuje,a dzis a fuj jeszcze lutke pod jezor wlozylam i w buzi mam jak w trampku,moze jakos nie zemdleje i nie padne
kawy mi sie chce buuu
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Wczoraj w nocy sie poryczalam z wruszenia,przylapalam mojego chlopa jak mnie w nocy po brzuszku glaskal,obudzilam sie i tak mi sie milo zrobilo az lzy mi poszly:) ale jestem wrazliwa teraz przez ta ciaze,masakra
pucek, monilia84, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Roxa moj ma to samo! Chociaz nie zawsze. Moj chlop w ogole ciezki jest.
Iloncia moj kiedys mnie masowal i sie zrazil :p to na poczatku bylo a ja straszne wzdecia mialam i baki sadzilam. Pozniej rano mowi 'ja Cie glaskalem po brzuszku a Ty baki puszczalas'. No kurcze! :p
s1985, ilonia1984, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
dobre dobre ;]Alicja92 wrote:Roxa moj ma to samo! Chociaz nie zawsze. Moj chlop w ogole ciezki jest.
Iloncia moj kiedys mnie masowal i sie zrazil :p to na poczatku bylo a ja straszne wzdecia mialam i baki sadzilam. Pozniej rano mowi 'ja Cie glaskalem po brzuszku a Ty baki puszczalas'. No kurcze! :p
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
może i miał ale jak już mówiłam co on mógł zrobić na odległość , taka sama sytuacja jak wyedy co poroniłam dzwoniłam do niego i mu w słuchawkę płakałam, a on i tak nie mógł przyjechacAlicja92 wrote:Sylwia, tylko on sie naprawde zrazil
a Ty jak sie czujesz? Maz mial racje ze Cie ochrzanil.
, za to teraz jak przyjedzie to dużo zrobi choć by nawet to miały być trojaczki
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyDziekuje Wam za taki odzew i podzielenie sie swoimi obserwacjami:)
Ostatecznie pojechalam wczoraj za namowa meza na izbe przyjec, zostalam przebadana, zrobili mi morfologie i crp i wszystko dobrze. Na usg macica w porzadku, struktury jednorodne echogeniczne, endometrium tez w porzadku. Jestem wiec spokojna. Teraz czekam na @ i probujemy dalej. A jak na ironie wczoraj poooznym wieczorem po powrocie ze szpitala krwawienie ustalo..
Powodzenia dla wszystkich
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
pucek 25 na pewno 7 dni po nie wyjdzie!!! 25 wychodzą dopiero po terminie @. 7dpo to nie wiem czy na 10coś pokażą. Za bardzo się śpieszysz...
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Wiesz na opakowaniu to różnie piszą, że wykrywa dwudniową ciążę... Jak Ci bardzo się spieszy to 10 dpo najwcześniej na betę, bo test 10 Może nawet nie wyjść... Rozumiem doskonale ten Twój pośpiech, bo sama najchętniej chciałbym wiedzieć zaraz po ❤pucek wrote:Na opakowaniu bylo napisane ze cos kuz może wyjść... Nie znam się na tych pezeicznikach....
s1985, Renia7910, pucek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
z tego co wiem to że jest napisane że wykrywa 6 dpo to trzeba brać na to poprawkę że to 6 dni od zagnieżdżenia
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Wczoraj w nocy sie poryczalam z wruszenia,przylapalam mojego chlopa jak mnie w nocy po brzuszku glaskal,obudzilam sie i tak mi sie milo zrobilo az lzy mi poszly:) ale jestem wrazliwa teraz przez ta ciaze,masakra
a mi aż łezka poszłam jak to przeczytalam
ach te hormony
Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
pucek nie chce ci odbierać marzeń ale takie nastawianie się niewiele ci pomoże, a w razie @ boli 1000 razy mocniej. Ja w poprzednim cyklu czułam że się udało i nic z tego. Wiem że fajnie jest wiedzieć wcześniej ale ja na twoim miejscu jak już to poszła bym na betę. Nie wiadomo kiedy ci sikaniec wyjdzie. A jak myślisz że się udało to po co wogóle szalejesz z testami
Poczekaj spokojnie do terminu @, a najlepiej zrób tak jak majówka i w ramach formalności zrób sikańca a zobaczysz piękne 2 różowe krechy a nie jakieś tam cienie cienia
ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...