Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Ja w tym miesiącu też nie będę brała tego ACARD-u zobaczę jak sytuacja się rozwinie, powiem Wam, że jakoś nadzieję straciłam na to że zajdę w ciąże. Wiem, że to głupie bo dopiero praktycznie 2 cykl starań, ale jakoś jak patrze na mój wykres to wydaje mi się że będzie bezowulacyjny, nic tam się nie dzieje, takie nudy
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wczoraj w nocy sie poryczalam z wruszenia,przylapalam mojego chlopa jak mnie w nocy po brzuszku glaskal,obudzilam sie i tak mi sie milo zrobilo az lzy mi poszly:) ale jestem wrazliwa teraz przez ta ciaze,masakra
pucek, monilia84, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Roxa moj ma to samo! Chociaz nie zawsze. Moj chlop w ogole ciezki jest.
Iloncia moj kiedys mnie masowal i sie zrazil :p to na poczatku bylo a ja straszne wzdecia mialam i baki sadzilam. Pozniej rano mowi 'ja Cie glaskalem po brzuszku a Ty baki puszczalas'. No kurcze! :ps1985, ilonia1984, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Roxa moj ma to samo! Chociaz nie zawsze. Moj chlop w ogole ciezki jest.
Iloncia moj kiedys mnie masowal i sie zrazil :p to na poczatku bylo a ja straszne wzdecia mialam i baki sadzilam. Pozniej rano mowi 'ja Cie glaskalem po brzuszku a Ty baki puszczalas'. No kurcze! :pAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Alicja92 wrote:Sylwia, tylko on sie naprawde zrazil a Ty jak sie czujesz? Maz mial racje ze Cie ochrzanil.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyDziekuje Wam za taki odzew i podzielenie sie swoimi obserwacjami:)
Ostatecznie pojechalam wczoraj za namowa meza na izbe przyjec, zostalam przebadana, zrobili mi morfologie i crp i wszystko dobrze. Na usg macica w porzadku, struktury jednorodne echogeniczne, endometrium tez w porzadku. Jestem wiec spokojna. Teraz czekam na @ i probujemy dalej. A jak na ironie wczoraj poooznym wieczorem po powrocie ze szpitala krwawienie ustalo..
Powodzenia dla wszystkich
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
pucek 25 na pewno 7 dni po nie wyjdzie!!! 25 wychodzą dopiero po terminie @. 7dpo to nie wiem czy na 10coś pokażą. Za bardzo się śpieszysz...
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
pucek wrote:Na opakowaniu bylo napisane ze cos kuz może wyjść... Nie znam się na tych pezeicznikach....
s1985, Renia7910, pucek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
z tego co wiem to że jest napisane że wykrywa 6 dpo to trzeba brać na to poprawkę że to 6 dni od zagnieżdżenia
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Wczoraj w nocy sie poryczalam z wruszenia,przylapalam mojego chlopa jak mnie w nocy po brzuszku glaskal,obudzilam sie i tak mi sie milo zrobilo az lzy mi poszly:) ale jestem wrazliwa teraz przez ta ciaze,masakra
a mi aż łezka poszłam jak to przeczytalam
ach te hormonyAgnieszka0812, Renia7910, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
pucek nie chce ci odbierać marzeń ale takie nastawianie się niewiele ci pomoże, a w razie @ boli 1000 razy mocniej. Ja w poprzednim cyklu czułam że się udało i nic z tego. Wiem że fajnie jest wiedzieć wcześniej ale ja na twoim miejscu jak już to poszła bym na betę. Nie wiadomo kiedy ci sikaniec wyjdzie. A jak myślisz że się udało to po co wogóle szalejesz z testami Poczekaj spokojnie do terminu @, a najlepiej zrób tak jak majówka i w ramach formalności zrób sikańca a zobaczysz piękne 2 różowe krechy a nie jakieś tam cienie cienia
ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...