Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa marzusię popieram w 100%. 50% ciąż jest ronionych przed terminem @ a skaza w psychice zostaje ze przeciez wczesne ale poronienie.
Spróbuj sie czymś zająć i tak nie rozmyślać.
Ja na poczatku jak tylko zaszłam to się telepalam nad ciąża a teraz już normalnie wszystko w domu robię bo ja nie potrafię"leżeć i pachnieć". Meczy mnie nic nie robienie. Jestem zdania ze jak ciąża zdrowa to sobie i tak poradzi zreszta tak ostatnio przeczytałam w poradniku o ciąży
Marzusia następny cykl zaczęty? Musi sie w końcu udać!
Pucek - trzymam kciuki! Ale z testami sie wstrzymaj bo sfiksujesz!
Dzis mega ochotę na pomidorówkę mam i musiałam ugotować, i na pieczone kielbaski z ogórkiem.. Mmm.
Dziennie kilka lodów pochlaniam ale musza byc w czekoladzieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Marzusia następny cykl zaczęty? Musi sie w końcu udać!
Dziennie kilka lodów pochlaniam ale musza byc w czekoladzie
Tsk i zabieram wirusy od kogo tylko mogę
Ty tak nie szalej z tymi lodami w czekoladzie bo ci tyłek szybciej niż brzuch urośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:49
s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Nie lubię mierzysz czasem ciśnienie?
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja w ciąży nie jestem, ale jak nie jem pasztetu z foremki, tak dziś rowerem na wieś do sklepu i właśnie jem kanapkę z pasztetem z foremki plus ogórki malosolne mojej mamy
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:nie mam czym ale ja jestem nisko cisnieniowiec i dzs to we łbie mi sie tak kreciFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja w ciąży nie jestem, ale jak nie jem pasztetu z foremki, tak dziś rowerem na wieś do sklepu i właśnie jem kanapkę z pasztetem z foremki plus ogórki malosolne mojej mamy
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyJa też mam zawsze niskie ciśnienie... Jak mam "normalne" to u mnie już jest wysokie ono... przeważnie mam 50/80 lub 60/90 i mało kiedy miewam inne... Nawet przy zabiegu gdzie był mega stres przed i wogóle jak mnie do aparatur popodłączali to miałam 50/80 cały czas...
Ja mam dzis lenia, ale zrobiłam paznokcie u stóp i biore się za prasowanie...
Jutro pierwszy dzień w pracy od czasu mojej pozytywnej bety... Stres jest mega... -
roxa wrote:Ja też mam zawsze niskie ciśnienie... Jak mam "normalne" to u mnie już jest wysokie ono... przeważnie mam 50/80 lub 60/90 i mało kiedy miewam inne... Nawet przy zabiegu gdzie był mega stres przed i wogóle jak mnie do aparatur popodłączali to miałam 50/80 cały czas...
Ja mam dzis lenia, ale zrobiłam paznokcie u stóp i biore się za prasowanie...
Jutro pierwszy dzień w pracy od czasu mojej pozytywnej bety... Stres jest mega...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Sysiu - odpisałam Ci pod wykresem, że plamienie wygląda na początek @ więc już testu nie robiłam.
Obiecałam mojemu J mierzenie tempki od przyszłego cyklu. O ile cokolwiek to pomoże...Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki moje,podczytuje was dzis,ale weny nie mam nawet cos naskrobac,zle sie dzis czuje jakas jestem niespokojna i poddenerwowana,brzuch mnie pobolewa caly dzien, miejsca sobie znalesc nie moge.Bylam dzis na tych wynikach i jak wracalam z miasta to myslam,ze padne zapachy mnie dzis zabijaja,kosze na smieci omijalam szerokim lukiem,ludzi na ulicy nawet z jakimis fajami,a nawet ich zapachy,przyszlam do domu i weszlam do kuchni i myslalam,ze zdechne ze zlewu tak jechalo i lodowki,jesc dzis nie moge,usmazylam sobie rybke ktora kocham i tez nie da rady...dzis jest jakas tragedia,duchota straszna,grzmi a ja sie chyba zaczynam stresowac jutrzejszym usg i moze dlatego dzis jestem taka strasznie nie spokojna,hormony tez buzuja dzis wyjatkowo zawziecie;) a co tam u was kochane,burza do was tez doszla?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 16:13
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Majówka90 wrote:Pucek dlugo starałaś się o pierwsza ciążę?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...