Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Sylwia szkoda ze nie dodal na pocieszenie ze przyjedzie w okolicach owulki
Kiedys sie smialismy z kolega ktory jezdzi tirem ze bedzie zonie zostawial nasienie w lodowce albo wysylal poczta ale zeby to bylo bylo takie proste
Kurcze ogladam program o faciecie chorym na otylosc olbrzymia i burczy mi w brzuchu. Taki widok powinien odbierac apetyt a u mnie skutek odwrotny
Niby fajnie jest miec krotki skapy okres ale czy to oznacza ze mam do dupy endometrium czy niekoniecznie? Kiedys pytalam gin i ona powiedziala ze jak 1 dzien jest taki ''normalny'' to wszystko ok. I skrzepy niewielkie nadal mam. Kurcze zastanawiam sie nad tym acardem, chodz ja jestem ogolnie przeciwniczka faszerowania sie prochami.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Marzusiax ja miałam brać, ale jakoś teraz mam @ bez skrzepów, w sobotę idę na usg to jeszcze jak nie zapomnę to go podpytam też mam skąpa, choć niby tak wygląda prawidłowo, ja zawsze miałam dość obfite... No i mam przypisanego drugiego dupkaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ja mimo brania mam skrzepy ale jutro bede go brała dalej i zobaczymy w nastepnym,
skrzepy są ale nie takie duże jak były, ale sąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:32
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Byłam dzisiaj odwiedzić moją bratową i jej 6-dniowego malucha Myślałam że będzie strasznie, że się popłaczę czy coś.. A on był taki słodkiże ta wizyta tylko wzmocniła we mnie pragnienie posiadania dziecka.... Natomiast mój M. zbił mi zapał, przyszedł do domu jakiś obrażony a potem stwierdził że to ja się dziwnie zachowuję,,, Śpię dziś w salonie ((((
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:ja mimo brania mam skrzepy ale jutro bede go brała dalej i zobaczymy w nastepnym,
skrzepy są ale nie takie duże jak były, ale są
Poprzednia @ tez mialam skromna- chyba. Nie wiem nie notuje jaki mam okres. W tamtym cyklu po okresie plamilam tydzien. Zobaczymy ci bedzie teraz. Nie wiem czy takie dlugie plamienie po okresie jest normalne? Chyba tak. Jak okres skromny to plamienie dlugie, jak okres intensywny to nagle z dnia na dzien sie konczy.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
ehh pucek mi prakuje takich fochów ;] doceniaj to że masz go koło siebie ;] nawet jak obrazony ;]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Czyli na to nie pomaga. Z miesiaca na miesiac same skrzepy moga sie zmniejszac. A widzialas znacznie zmniejszenie po zazywaniu akardu?
Poprzednia @ tez mialam skromna- chyba. Nie wiem nie notuje jaki mam okres. W tamtym cyklu po okresie plamilam tydzien. Zobaczymy ci bedzie teraz. Nie wiem czy takie dlugie plamienie po okresie jest normalne? Chyba tak. Jak okres skromny to plamienie dlugie, jak okres intensywny to nagle z dnia na dzien sie konczy.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ehh pucek mi prakuje takich fochów ;] doceniaj to że masz go koło siebie ;] nawet jak obrazony ;]
Nie widzimy się cały dzień, przyjeżdża zdenerwowany, ja też mam temperament i najchętniej to bym poszła się do niego przytulić i zasypiać czując jego zapach ale on raczej nie chce...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wow to faktycznie roznicza znaczna w tym cyklu sobie odpuszcze ale chyba sie jednak do gin na kiedys zapisze wolalabym zadzwonic z patykiem w rece, tak bede czekac na wizyte 2 miechy
lunadelrospo wrote:Pucek,mąż powinien w salonie,nie Ty:)
A tak na serio,jezeli widok takiego malenstwa Cie cieszy,to tylko swiadczy o tym,ze jestes naprawdę gotowa psychicznie na dziecko.
Być może juz w piątek sie wyjaśni;)
Ja nie chciałam na początku w ogóle iść do nich.. W dzień kiedy rodziła non stop popłakiwałam, wieczorem całkowicie się rozkleiłam.. Ale brat bardzo nalegał żebym przyszła.. Jeszcze otwieracjąc drzwi myślałam o tym żeby zawrócić... A po tej wizycie byłam taka.. pełna nadziei..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Nie widzimy się cały dzień, przyjeżdża zdenerwowany, ja też mam temperament i najchętniej to bym poszła się do niego przytulić i zasypiać czując jego zapach ale on raczej nie chce...
marzusiax wrote:Chyba cie z lozka nie wygoni??
Pewnie już śpi, a jak nie to moze i mnie nie wygoni ale on nigdy nie wychodzi z inicjatywą.. Ja bym bardzo chciała z nim tam być, ale czuję się jak taka żebraczka..marzusiax lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Nie widzimy się cały dzień, przyjeżdża zdenerwowany, ja też mam temperament i najchętniej to bym poszła się do niego przytulić i zasypiać czując jego zapach ale on raczej nie chce...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Pewnie już śpi, a jak nie to moze i mnie nie wygoni ale on nigdy nie wychodzi z inicjatywą.. Ja bym bardzo chciała z nim tam być, ale czuję się jak taka żebraczka..
s1985 lubi tę wiadomość
Sama nie wiem.. Nie chcę się rozczarować... On pewnie teraz zły że trzaskałam wszystkim co możliwe jak wyszłam z pokoju... Ciężko z tymi facetami... Ale tak na łyżeczke bym się przytuliła...
s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyPucek idz do chlopa na pewno cie nie wygoni...
Ja to jak sie z chlopem zetne to nawet nie mam co o kanapie marzyc bo nawet jak sie do niej przymierzam to M przychodzi jeszcze bardziej wkurwiony pytac czy ja sypialni i lozka nie mam haha...Alicja92 lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:wczoraj napisałam mężowi całą sytuację co się stało i o lekarzu co było i dziś do mnie powiedział że na drugi raz mam mu wszystko od razu mówić i nie dusić w sobie bo potem płaczę po kontach w domu sama ;p
Sylwuś to dobrze, że mąż jest przy Tobie w takich sprawach, jego wsparcie jest dla Ciebie bardzo ważne i potrzebneAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja w tym miesiącu też nie będę brała tego ACARD-u zobaczę jak sytuacja się rozwinie, powiem Wam, że jakoś nadzieję straciłam na to że zajdę w ciąże. Wiem, że to głupie bo dopiero praktycznie 2 cykl starań, ale jakoś jak patrze na mój wykres to wydaje mi się że będzie bezowulacyjny, nic tam się nie dzieje, takie nudy
Justine M lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc