Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Hej dziewczynki moje,podczytuje was dzis,ale weny nie mam nawet cos naskrobac,zle sie dzis czuje jakas jestem niespokojna i poddenerwowana,brzuch mnie pobolewa caly dzien, miejsca sobie znalesc nie moge.Bylam dzis na tych wynikach i jak wracalam z miasta to myslam,ze padne zapachy mnie dzis zabijaja,kosze na smieci omijalam szerokim lukiem,ludzi na ulicy nawet z jakimis fajami,a nawet ich zapachy,przyszlam do domu i weszlam do kuchni i myslalam,ze zdechne ze zlewu tak jechalo i lodowki,jesc dzis nie moge,usmazylam sobie rybke ktora kocham i tez nie da rady...dzis jest jakas tragedia,duchota straszna,grzmi a ja sie chyba zaczynam stresowac jutrzejszym usg i moze dlatego dzis jestem taka strasznie nie spokojna,hormony tez buzuja dzis wyjatkowo zawziecie;) a co tam u was kochane,burza do was tez doszla?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Nie sresuj sie tym usg będzie dobrze! Musi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 16:29
pucek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Dziekuje,no musi wiem,ze musis,ale to tak chyba podswiadomie sie czlowiek stresuje Pucus my wszystkie wiemy,co to znaczy stracic cos najcenniejszego w zyciu,dlatego sie tu tak dobrze rozumiemy,rozumiem Cie,tez nie moglam sie doczekac w 1 cyklu nie wyszlo,a myslalam,ze sie udalo,w 2 tez tak myslalam,ale jak testy wychodzily negatywne,stwierdzilam trudno to dopiero 2 cykl,a tu pach i w koncu kreseczka sie pojawila,wiem,ze brak nam tej cierpliwosci,wiem to po sobie,bo chcemy odzyskac to co utracilysmy jak najszybciej i jestem w stanie Cie zrozumiec tylko,ze teraz po swoim doswiadczeniu w tym miesiacu,mysle zebys poczekala z beta do 10 dpo jak juz nie wytrzymasz,nie rob tych testow bo tylko zabijaja nadzieje,a wiadomo,ze robione tak wczesniej i tak nie wyjda,bo malec sie zagniezdzic musi...spokojnie,bedzie dobrze zobaczysz
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Hehe wariatuncia a ja dzis nic nie moge jesc,a teraz mnie zachcianka walnela,smaze placki ziemnaczane,1 mnioka starlam wielkiego :)z cebulka i serem zoltym,oczami mam chec je zjesc a wyjdzie w praktyce,na rybke tez mialam ;)i lezy...czeka na meza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 17:46
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Hehe wariatuncia a ja dzis nic nie moge jesc,a teraz mnie zachcianka walnela,smaze placki ziemnaczane,1 mnioka starlam wielkiego :)z cebulka i serem zoltym,oczami mam chec je zjesc a wyjdzie w praktyce,na rybke tez mialam ;)i lezy...czeka na meza
Ostatnio przeczytałam w poradniku ze zdrowej ciąży nic nie ruszy, ani nagle stres ani żadne wygibasy:) dziecko ma swoja macicę i jest zadowolone
Mi to co przeczytałam bardzo pomoglo bo jak wiecie mi czasem lęki dokuczają albo smutki. Moje dzidzia zbiornik krwi i 2tyg plamienie przeżyła i wierze ze nic jej nie ruszy jutro będę sciskac kciuki!!
A mi ODPUKAC chyba ten plyn na twarz pomagać zaczyna bo jakby bledsze te syfy sąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:17
ilonia1984, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
-
dziewczynki wróciłam z roboty, łeb to mi zaraz odpadnie ;/ masakra jakas wziełam drugi raz przeciw bólowe, ide do wanny sie ochłodzić bo nie wyrabiam ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Jezu co sie ze mna dzieje,przeczytalam majoweczki wpis i juz lzy mam w oczach...juz rycze dziekuje !!!!! No sama sobie mowie calczas,ze bedzie dobrze,powiem nawet wiecej ja prawie jestem tego pewna,wiem to...ale czlowiek sie denerwuje podswiadomie.Ale faktycznie jak zobacze serduszko to zejdzie cisnienie,tylko ze ja sie martwie,ze za wczesniej na to serduszko,ze jeszcze go nie zobacze,ze sie bede tydzien martwic czy jest ok,mam takie jazdy ale to dlatego,ze w tamtej ciazy tak to wygladalo wlasnie i gdzies mi to.siedzi w glowie. to bedzie 5 t i 6 dzien wiec powinno juz byc,jutro usg dopiero o 16 wiec jakos trzeba przezyc,zaraz 7 tydzien,ale ten czas leci a ty juz Majoweczko 9 :)No to dobrze,ze cos zaczyna pomagac,jak kobiecie cos nie odpowiada w swoim wygladzie,to zle sie czuje i psychicznie i fizycznie a maluch to czuje,teraz Ci ladnie buzka sie wygoi i bedziesz lalunia zadowolona lalunia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:32
pucek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:dziewczynki wróciłam z roboty, łeb to mi zaraz odpadnie ;/ masakra jakas wziełam drugi raz przeciw bólowe, ide do wanny sie ochłodzić bo nie wyrabiam ;/cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyMi moj ginekolog powiedzial ze nie mam wpływu na swoje samopoczucie jak jest kiepskie to jest i trzeba to akceptować. Powiedziała mi ze ona więcej w ciąży plakala niż w całym swoim zyciu. Teraz taki panuje stereotyp ze kobieta w ciąży jest zawsze uśmiechnięta a tak się nie da niestety bo życie toczy sie swoim torem a hormony 5 groszy wsadzą!
Ilonia jak masz 5t6d to tak jakbyś juz w 6 byla u mnie pikawa juz byla w 6t1d wiec u mnie to juz 9 tydzień przynajmniej tak gdzies czytałam o tych przelicznikach:)ilonia1984, pucek lubią tę wiadomość
-
No wlasnie dla mnie to dziwne na belli mam ze to 6 tydzien ale pisze pod spodem 5 i 6 np a dzidzia ze ma 4tygodnie a dupa ja nie rozumiem,zaraz wchodze w 7 tydzien ale bedzie ze jestem w 6 i 0 dni hehe zawile to dla mnie i wcale nie chce sie nad tym zastanawiac;) ja mowi ze w 6 a pojutrze ppwiem,ze w 7 przeciesz nie bede dni wyliczac :)taaa usmiechniata kobieta w ciazy...powinna byc pokazana z jakas siekiera,rozmazanym tuszem.do rzes,rozczochranymi wlosami hehe jestem przeszczesliwa tym,ze jestem.w ciazy,ale moje hormony maja to w dupci i robia ze mna co chca,to one teraz rzadza nie ma co sie oszukiwac ;)akurat ich nie da sie trzymac w ryzach,i nad nimi zapanowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:55
pucek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja92 wrote:Bo kochane to tak jak z urodzinkami. Dziecko jak sie rodzi to zqaczyna pierwszy rok swojego zycia. Ja serduszko widzialam w 5t6d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 19:25
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:No wlasnie dla mnie to dziwne na belli mam ze to 6 tydzien ale pisze pod spodem 5 i 6 np a dzidzia ze ma 4tygodnie a dupa ja nie rozumiem,zaraz wchodze w 7 tydzien ale bedzie ze jestem w 6 i 0 dni hehe zawile to dla mnie i wcale nie chce sie nad tym zastanawiac;) ja mowi ze w 6 a pojutrze ppwiem,ze w 7 przeciesz nie bede dni wyliczac :)taaa usmiechniata kobieta w ciazy...powinna byc pokazana z jakas siekiera,rozmazanym tuszem.do rzes,rozczochranymi wlosami hehe jestem przeszczesliwa tym,ze jestem.w ciazy,ale moje hormony maja to w dupci i robia ze mna co chca,to one teraz rzadza nie ma co sie oszukiwac ;)akurat ich nie da sie trzymac w ryzach,i nad nimi zapanowac
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ilonka z twoją kruszynką wszystko będzie ok. Wiem, że po przejściach ciążą jest już zupełnie inna, ale musisz być pozytywnie nastawiona. Twój robaczek jest silny jak mamusia i sobie poradzi
Trzymam kciuki za wizytę
Sysia mnie też napier... głowa dzisiaj, a teraz czuje że czeka mnie bezsenna noc bo oczy mi się nawet nie myślą przymknąć a o 4:30 trzeba wstać. Mój R poszedł spać nie chce go męczyć dzisiaj bo było wczoraj to jutro go wykorzystam, niech zbiera siły. Testy ovu negatywne mi wychodzą czyli jeszcze daleko do ovu, pewnie koło 18 będzie czyli za ok tydzień.
Roxa ja też mam dzisiaj dzień nic nie robienia. Po pracy wróciłam i na działce coś pogrzebałam ale za bardzo mi nie wyszło i wróciliśmy do domu a o 20 wzięło mnie na pieczenie ciasta, bo porzeczki w lodówce stały i szkoda mi ich było a tak coś się wciągnie
Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Ilonka z twoją kruszynką wszystko będzie ok. Wiem, że po przejściach ciążą jest już zupełnie inna, ale musisz być pozytywnie nastawiona. Twój robaczek jest silny jak mamusia i sobie poradzi
Trzymam kciuki za wizytę
Sysia mnie też napier... głowa dzisiaj, a teraz czuje że czeka mnie bezsenna noc bo oczy mi się nawet nie myślą przymknąć a o 4:30 trzeba wstać. Mój R poszedł spać nie chce go męczyć dzisiaj bo było wczoraj to jutro go wykorzystam, niech zbiera siły. Testy ovu negatywne mi wychodzą czyli jeszcze daleko do ovu, pewnie koło 18 będzie czyli za ok tydzień.
Roxa ja też mam dzisiaj dzień nic nie robienia. Po pracy wróciłam i na działce coś pogrzebałam ale za bardzo mi nie wyszło i wróciliśmy do domu a o 20 wzięło mnie na pieczenie ciasta, bo porzeczki w lodówce stały i szkoda mi ich było a tak coś się wciągnie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18