Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
roxa wrote:Sysia to ciśnij go tam niech coś załatwia i się bierze za coś... Tym bardziej, że dzieci macie jeszcze na tyle małe, że szybciej się zaaklimatyzują i wiadomo im młodsze dziecko tym łatwiej z językiem...
moje zycie pojega na tym ze syna prowadze do przedszkola pozniej córka szkoła, ja do pracy , po pracy lece podzieci do domu szybko bo zaraz maz dzwoni ogarne chałupe dzieci spac i ja lulu i tak codzien tydzien w tydzien miesiac w miesiac
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
paznokietek wrote:Roxa to mnie dobija właśnie. Tylko mój żadnego języka nie zna i w tym głównie problem gdybyśmy mieli być normalnie razem i szczęśliwi to mogłabym się wyprowadzić. Poza tym boje się ze tutaj w tym moim małym miasteczku zostane taka typowa matka polka bez żadnych ambicji itp. A chciałabym być taka fajna i szczęśliwa mama spełniająca siebie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Kuzynka cale malzenstwo (czyli od 2006) tak zyje z mezem. Ten za granica, ta do niego czasami lata. Mial takie 2-3 lata ze byl w polsce bo wlasnie rozlaka z rodziana ale gdzies za cholere sie zaklimtyzowac nie mogl, robota mu nie pasowala, bo jak to w polsce slabo platna, wlasna firma mu nie wypalila i od roku znowu robi za granica. Wiem wiem ze to nie takie proste z tamtad wrocic. W druga strone tez nie latwiej. Dla dzieci to duzy szok, nowy jezyk, okolica, koledzy. Ciezko sylwia masz. Nie zazdroszcze sytyacji
Justine M lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
paznokietek wrote:Jest budowlancem drogowym - operatorem sprzętu do budowy dróg. Tutaj fucha dobra tylko ze w delegacji:/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:mi by powiedział pakuj sie i przyjeżdzaj to chyba godzina i juz bym na dworcu stała z walizami,
moje zycie pojega na tym ze syna prowadze do przedszkola pozniej córka szkoła, ja do pracy , po pracy lece podzieci do domu szybko bo zaraz maz dzwoni ogarne chałupe dzieci spac i ja lulu i tak codzien tydzien w tydzien miesiac w miesiac
nick nieaktualnyJak skończę magisterke której został mi ostatni rok to chyba zaczniemy się za czymś oglądać bo znajomi wyjechali i na dom zarobili i wrócili do pl po kilku latach a tutaj jak kredytu nie weźmiesz albo bogatych rodziców mię masz to się nie do robisz
-
marzusiax wrote:Dziadkowie chociaz na miesiac nie mogli by sie dziecmi zajac? W wielu rodzinach tak jest2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
paznokietek wrote:Jak skończę magisterke której został mi ostatni rok to chyba zaczniemy się za czymś oglądać bo znajomi wyjechali i na dom zarobili i wrócili do pl po kilku latach a tutaj jak kredytu nie weźmiesz albo bogatych rodziców mię masz to się nie do robisz2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Kurde odwazne jestescie. Ja mam mgr ale jezyk nigdy nie byl moja mocna strona za chilere nie idzie mi nauka jezykow. Na studiach 3 lata poprawialam angielski! Jako chemik za granica zarabialabym za przeproszeniem " w kurwe"
marzusiax wrote:Kurde odwazne jestescie. Ja mam mgr ale jezyk nigdy nie byl moja mocna strona za chilere nie idzie mi nauka jezykow. Na studiach 3 lata poprawialam angielski! Jako chemik za granica zarabialabym za przeproszeniem " w kurwe"2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:to nie takie proste, moja mama może i sama by się tego podjeła ale mój ojciec jakos nie potrafii zaakceptować mojego syna, a jesli chodzi o rodziców męża to teściowa schorowana jest a tesciu pracuje jeszcze ;/
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Sylwia a dlugo juz tak w rozlonce zyjecie? Ja podziwiam takie malzenstwa bo ja jak mojego jedna dobe nie widze bo np. Mijamy sie z praca to tesknie jak cholera. Jak pojechal kiedys na tydzien za granice to po scianach chodzilam.
Ilonia nie nerwowo zalatw fote my tez chcemy popatrzec a tak wogole majowka sie chwalila fota?! Popraw sie kobieto!
Dzisiaj chociaz troszke chlodniej bylo. Niby jestem stworzenie cieplolubne ale takie upaly to przesada i to jeszcze tyle czasus1985, pucek lubią tę wiadomość
-
W polsce tez sa firmy gdzie bez jezyka nawet rozmawiac z czlowiekiem nie chca. Moj brat do jednej firmy chcial chodzic za darmo tylko popatrzec, to go wysmiali. A angielski to on zna bo jako programista to on ma wszystko po angielsku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 22:10
w polsce miał prace na 7/8 etatu na rękę miał około 900-1000 zł , normalnie pracuje na słuchawkach w magazynie zbiera zamówienia i zawozi gdzies tam ale traz go przenieśli i jeżdzi taka maszyna duża i szczyscie nią jak coś sie rozleje zbije itp itd, jest na zastepstwo za jakiegos chlopaka co pojechał na pół roku do polski2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:http://zapodaj.net/1648be94dec7a.jpg.html oczywiście ze die chwalilam! Ale specjalnie dla Ciebie proszę jeszcze raz tak wygladal moj fasol bodajże w 7t4d
s1985 wrote:w polsce miał prace na 7/8 etatu na rękę miał około 900-1000 zł , normalnie pracuje na słuchawkach w magazynie zbiera zamówienia i zawozi gdzies tam ale traz go przenieśli i jeżdzi taka maszyna duża i szczyscie nią jak coś sie rozleje zbije itp itd, jest na zastepstwo za jakiegos chlopaka co pojechał na pół roku do polski
nick nieaktualnyMy mieszkamy na Lubelszczyźnie, moj mąż pracuje jako górnik i ostatnio 4000 zarobil a jak pójdzie 2-3soboty to jeszcze okolo 1000 wyciągnie wiec można powiedzieć ze mamy farta... Tylko sobot jak na razie nie ma bo niby jakiś kryzys jest ale ostatnio byla pikieta i juz soboty wracają. Po urlopie juz pewnie zacznie chodzić w weekendy.
U nas to chyba najlepsze miejsce pracy bo poza tym to tez beznadzieja z robotą albo za grosze.Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Roxa to mnie dobija właśnie. Tylko mój żadnego języka nie zna i w tym głównie problem gdybyśmy mieli być normalnie razem i szczęśliwi to mogłabym się wyprowadzić. Poza tym boje się ze tutaj w tym moim małym miasteczku zostane taka typowa matka polka bez żadnych ambicji itp. A chciałabym być taka fajna i szczęśliwa mama spełniająca siebie.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Cos slabo sie chwalilas ze nie kojarze tego zdjecia:-) z racji mojego wyroznienia, ze zdjecie specjalnie dla mnie to czuje sie zarazona
s1985, Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość