X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Lic z kosmetologi, mgr chemia i technologia kosmetykow. Planowalam ze krzyska urodze, minie rok i pojde do roboty a tu mi sie plany rojebaly w huj.
    to ciężkie studia, nigdy nie lubiłam chemii ;/ wolałąm biologie ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mojej szwagierki jest marynarze,ostatnio był 8 miesięcy na morzu, a potem 4 w domu, teraz wypłynął w marcu wrócił na tydzień w czerwcu, na razie kontrakt ma do ok.połowy września w każdej chwili mogą mu przedłużyć. W dodatku ona mieszka u teściów już 5 lat, niby spoko ludzie, ale jednak nie u siebie. Teraz kupili mieszkanie i ona ma urządzać sama... dzieci nie mają, bo kiedy? Ja szczerze podziwiam pary żyjące na odległość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 22:39

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie chemia to ciemna magia. Ja zrobiłam lic i mgr z administracji.
    Tez mam plany zeby urodzić i po roku pójść do pracy ale czy znajdę cos w zawodzie to wątpię.

• pucek Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Ja tam mowie ze jestem w 9, zawsze to ladniej brzmi i bliżej do porodu :-)
    Ja też tak zawsze "zawyżałam", że jak byłam np w 6t5d to już mówiłam że jestem w 7t :)

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez ten natłok mysli głowa nie przestanie mnie bolec ;/ co tu zrobić co tu zrobić

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze przed chwilą musiałam kanapkę zjeść bo mnie przymuliło. Mogłabym non stop jeść...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy na 200 stronie! :)

Agnieszka0812, Justine M, pucek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zawsze zanizalam;) a teraz jak juz wiem to zawyzam ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra moje piękne ja juz idę spać bo moj juz drzemie ;) dobrej nocki ;)

s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Ja jeszcze przed chwilą musiałam kanapkę zjeść bo mnie przymuliło. Mogłabym non stop jeść...
    Jedz jedz a ruś:-)

Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwuś a może nasmaruj jak masz sobie głowę i kark amolem, mnie w ciąży dokuczały straszne bóle głowy i pomagało a jak nie to zimne okłady na czoło, skronie i kark

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Sylwuś a może nasmaruj jak masz sobie głowę i kark amolem, mnie w ciąży dokuczały straszne bóle głowy i pomagało a jak nie to zimne okłady na czoło, skronie i kark
    nie mam amolu ale zaraz okłady zrobie bo nie bede sie tyle faszerować

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio powoli by trzeba było iść spać bo rano to nikt ani nic mnie nie obudzi heheh

Sylwuś a może połóż się spać to ból przejdzie

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kladę się bo jutro nie obudze się na tatuaż ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego tatuowania się Sylwuś, strzel fotkę póżniej i pochwal się co sobie dziarnęłaś :)

Dobranoc :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno,dobranoc ;)

monilia84 lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak gadacie o studiach o pracy itd...
    Opowiem coś o sobie ;)

Mój brat zaraz po studiach wyjechał do Anglii, poznać trochę świata, może coś z narzeczoną odłożyć, przynajmniej na ślub i wesele.
    Przyjechałam do niego po maturze, w 7 miesięcy na czysto odłożyłam prawie 20tys zł.
    Po powrocie do PL skarbówka oczywiście wzięła z tego 4500zł, gdyż od całej zarobionej kwoty się należy podatek, ich nie obchodziło że musiałam też żyć mieszkać itd.
    Mówie ok15tysi, ide na studia, starczy na dojazdy i takie tam.

Poszłam na filologie angielską jak Paznokietek :)
    Połowa zajęć odbywała się po angielsku. Profesorka mówi 'please open your books on page 20' a babki mnie stukają i proszą przetłumacz. NIC NIE ROZUMIAŁY.
    Egzaminy zdawałam za pierwszym podejściem a reszta albo za 2 albo za koperte.
    Najgorsze w tym było że z czasem na przerwach czy po zajęciach dowiedziałam się że te największe tępaki sorry za wyrażenie te co najmniej kumały to były już pracujące nauczycielki angielskiego, jedna w podstawówce druga w gimnazjum. Jedna po znajomości druga też, papier dla picu robi bo musi.
    Szlag mnie trafiał, że one dostaly etat BEZ STUDIÓW, BEZ JĘZYKA. A ja skończe te zasrane studia i gówno dostane nie prace.
    Wkurzaly mnie też inne rzeczy po powrocie, ciężko było się w tej dziczy odnależć jak się zasmakowało normalności.
    Mojemu chłopakowi brakowało 2 wpisów do indeksu, oblał, a policja już do domu przyjechała do wojska go brać. Dobrze że go nie zastali :)
    Przerwałam studia, spakowałam chłopaka i razem uciekliśmy spowrotem do Anglii.
    Nie mam studiów, zrobiłam soibe licencjat tutaj z opieki społecznej, potem prowadziłam własną działalność przedszkole, teraz jestem fotografką. Żyję sobie spokojnie, spełniona, nie martwię się o jutro. Nie martwię się co dalej. Ekscytuje mnie to że jest tyle możliwości. Może za rok znowu zmienie firmę prace, może otworze sklep z duperelami. Bo mogę. Bo mam fantazje. :)
    Wiem że wszędzie da się żyć, w Polsce też. Brakuje mi rodziny, jedzenia czy rodzinnych miejsc. Jednak fajnie jest tam tylko będąc na urlopie. I staram się nie kupować nic bo drogo mega w tej Polsce. GŁupi szampon w PL dwa razy tyle kosztuje co u nas, tak samo chusteczki dla dzieci, pieluchy czy kosmetyki.
    Ciuchy też. Te same szpilki w H&M kupiłam za 70zl (15f) tydz później byłam w PL weszłam do HM zobaczyc czy sa i po ile. Były - za 150zł. TE SAME!
    No to ja się pytam jak to do ch*a jest że najniższa krajowa w UK to ponad 35zl a szpilki kosztują i tak o połowe mniej niż w PL ....?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 00:19

s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też byłam w Anglii prawie rok, brakuje mi tego, do tej pory nie umiem się odnaleźć w naszej Polsce ;/

Renia7910 lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najbardziej wkurwia mnie jak w media markt każą mi torebke czy plecak zosatwiać w szafkach przed
    nerwicy dostaje, jak mnie ochrniarz zaczepil ze mam torebke zostawić że nie wejde, darłam się na pół galerii, że ma mnie za złodziejkę, że co to za traktowanie klienta, że więcej zakupów u nich nie zrobię
    i od ponad 5 lat nie postanęła moja moga tam i nie postanie
    Albo jak w sklepie wszystko po 5zł łaziła za mną jakaś siksa, na praktykach, czy czegos nie zwinę. Też na cały sklep wydarłam ryja do męża 'wychodzimy stąd, chodzi za mną czy czegoś za 5zł nie ukradnę'

o albo jak raz się uśmiechnęłam w tramwaju do dziewczyny bo się wzrok nasz spotkał a ta do mnie co sie kurwa gapisz

albo miny urażonych ludzi kiedy bezdomnym obiad stawiam, normalnie obrażają się jakbym im coś zabrała, bo jak ktoś bezdomny to na pewno ćpun i pijak. Kurw... nawet jak pijak, to zjeść też czasem musi. Kasy ok, nie daje, ale tak obiad postawie albo kanapkę dam. I jak mnie ktoś za to karci to mam ochotę tej osobie parsknąć śmiechem że do kościoła chodzi.

A najbardziej kocham naszych narodowców, fanatyków, bóg honor ojczyzna, Polska dla Polaków... jak to Ci co wyjechali to zdrajcy i w ogole, że każdy na zmywaku albo dupy podciera i morde se wycieraja na kazdym forum w necie

takich wspaniałych historii mam na pęczki :)
    poprostu nie wiem od której zacząć kiedy ludzie pytają czy wracam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 00:43

s1985, pucek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wiemy tez na pewno jedno ze do pl wracac nie mamy zamiaru... Tutaj sobie zyjemy spokojnie nie musimy ogladac dwa razy kazdego grosza nie musze sie martwic czy zdaze sie zarejestrowac do rodzinnego jak nie stane w kolejce o 5 rano i czy mi w aptece nie braknie... wiem ze dziecko tutaj bedzie mi duzo latwiej utrzymac i wychowac... a przede wszystkim jestesmy razem! Ci z tego ze w pl tez zylismy finansowo stabilnie skoro meza wiecej nie bylo jak byl...

A te teksty o zmywakach itp mnie irytuja rownie mocno... a najbardziej to ze nawet jak ktos jest na tym zmywaku to co z tego skoro zarobi na nim wiecej niz ktos na "lepszym" stanowisku w pl... i chyba to najbardziej ludzi kluje po oczach! Bo w pl.nie lubia tych co postanowili sie wyprowadzic i radza sobie dobrze...
    A najbardziej wkurwia mnie podejscie ludzi ktorzy mysla ze jak mieszkasz za granica to masz miliony i wszystko spada z nieba... i komentuja durno ze sie na latwizne poszlo bo sie wyjechalo... ale ja sie kurwa pytam jaka latwizne? Tez trzeba zapierdalac na swoje, teskni sie za rodzina, przyjaciolmi, miejscami, wiec jaka to latwizna... Jedynie co to poprostu zamieszkanie w kraju gdzie ta praca jest i gdzie za nia placa na tyle ze nie musisz sie martwic czy ci na wszystko wystarczy...

s1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ