Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySysiu bardzo mocno trzymam kciuki, żeby jednak to była pomyłka labo!!! w koncu to przeciez nie jest mozliwe zeby przy becie ponizej 1 wyszedl test pozytywny... nawet przy 15 nie zawsze wyjdzie ten czulszy, bo to dopiero początki... Na zdjeciu zawsze wygladaja testy na słabsze niż są jak kreska nie jest jeszcze mocna... Cały czas o tobie myslę i chyba do poniedziałku razem z tobą osiwieje...
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
-
Sysiu, roxa ma rację, na zdjeciach słabszych kresek zazwyczaj nie widać. Jeżeli widzisz ją na żywo i Ty, i Twoja siostra, to pewnie coś jednak jest na rzeczy. Dobrze, że farbuję włosy, bo chyba osiwieję razem z Wami.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Sysiu kochana a ja tam kreche widze! moze bardziej cien ale jest. Ja tam wierze ze mamy kolejna fasolke
Ja dzus znow mialam bezowa wydzieline i modle sie zeby to byla wina przekletego aplikatora od lutki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry,zajebiscie sie budze...coraz lepiej dzis siku po 4 i po spaniu,do tego zlapaly mnie jakies mdlosci...o 4 rano to przegina.Sylwius faktycznie trzeba poczekac chyba,wyjscia nie ma,ale cos tu kuzwa faktycznie nie gra,ale by byl czad jak by sie okazalo,ze sie walneli z ta beta,ale beda mieli przejebane,sama bym im przegryzla tetnice,jak by mi taki numer wycieli ;)oj zla jestem,bo jeszcze,ze upal,w nocy spac nie moglam,to jeszcze o 4 pobudka,muli mnie,glowa peka...a to dzis powtorka z upalu i to jeszcze lepiej ma byc,nawet sie nie ruszam dzis z domu pitole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 05:18
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Sysia tak naprawdę to Ty jesteś w tym najważniejsza. Ja juz trochę siwych mam a więcej nie chce wiec się na siwienie nie pisze. A jak już wyjdzie ze w tym
Labo był błąd to przyjadę tam do Ciebie i ich sklepie normalnie. Żeby takie rzeczy robić ludziom...ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry,zajebiscie sie budze...coraz lepiej dzis siku po 4 i po spaniu,do tego zlapaly mnie jakies mdlosci...o 4 rano to przegina.Sylwius faktycznie trzeba poczekac chyba,wyjscia nie ma,ale cos tu kuzwa faktycznie nie gra,ale by byl czad jak by sie okazalo,ze sie walneli z ta beta,ale beda mieli przejebane,sama bym im przegryzla tetnice,jak by mi taki numer wycieli ;)oj zla jestem,bo jeszcze,ze upal,w nocy spac nie moglam,to jeszcze o 4 pobudka,muli mnie,glowa peka...a to dzis powtorka z upalu i to jeszcze lepiej ma byc,nawet sie nie ruszam dzis z domu pitole
tez spać nie mogłam ;/
pisałam do ovu zeby mi odblokowali wykres ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 06:30
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Sysia tak naprawdę to Ty jesteś w tym najważniejsza. Ja juz trochę siwych mam a więcej nie chce wiec się na siwienie nie pisze. A jak już wyjdzie ze w tym
Labo był błąd to przyjadę tam do Ciebie i ich sklepie normalnie. Żeby takie rzeczy robić ludziom...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 06:33
Wiaterek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016