Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ten ginekolog jakiś nie bardzo, bo jeżeli teraz nie zbadał to powinien powiedzieć dlaczego dlaczego i kiedy zbada! Mój zawsze mi tłumaczy co i jak, Sylwia a czy ten gin pracuje w szpitalu? Chodzi mi o to czy ma praktykę oprócz przychodni?
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
A dupa z takimi lekarzami. Biochemiczna, nie biochemioczna. USG nie jest badaniem anim strasznie kosztownym, ani tym bardziej inwazyjnym. Dobry lekarz zrobi usg chociażby po to żeby sprawdzić zwłaszcza że w przypadku Sysi wcale nie ma pewności czy to biochemiczna. Ja po poronieniu zmieniłam ginekologa na takiego,m który miał pawie same dobre opinie, a te złe chyba jakieś wredne baby wystawiły bo lekarz jest do rany przyłóż. Co ciekawe tamta babka mnie wiecznie straszyła, że tak, a tak moze się stac i w końcu się stało. On mówi, ze może się stać ale uspokaja.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Ten ginekolog jakiś nie bardzo, bo jeżeli teraz nie zbadał to powinien powiedzieć dlaczego dlaczego i kiedy zbada! Mój zawsze mi tłumaczy co i jak, Sylwia a czy ten gin pracuje w szpitalu? Chodzi mi o to czy ma praktykę oprócz przychodni?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
A mi się to dalej wydaje dziwne że rano Ci wyszedł test pozytywny, a potem beta poniżej 1. Bo to przecież ze kilka godzin różnicy. Masakra.
Justine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:A mi się to dalej wydaje dziwne że rano Ci wyszedł test pozytywny, a potem beta poniżej 1. Bo to przecież ze kilka godzin różnicy. Masakra.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
kurdę chybazmienie gina, wertuje strony i szukam szkoda że nie mam prawka to bym jeżdziłą do braniewa tam przyjmuje moja kochana ginka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Ja mam cudownego ginekologa. Poszłam do niego z polecenia bratowej, której prowadził ciążę (3 dni temu szczęśiwie urodziła Antosia). Lekarz bardzo delikatny, dużo tłumaczy, jest zawsze dostępny - jak zaczęłam plamić w poprzedniej ciąży to pytał tylko czy dam radę dojechać w ciągu godziny. Koleżankę po poronieniu jak miała duże krwawienie i się martwiła to przyjął nawet o 22... W gabinecie ma takie specjalne spódniczki żeby nie latać z gołym tyłkiem. Odpowiada na każde moje pytanie a przy tym nie mydli mi oczu, mówi mi prawdę, niekiedy brutalną. Jak dowiedziałam się że mój Pucuś nie żyje, to podawał mi chusteczki, pozwalał siedzieć w gabinecie jak długo potrzebuję i pytał czy nie zadzwonić po kogoś z rodziny. Teraz na kontroli pytał się jak czuję się psychicznie i w ogóle.. Na samolocie bada błyskawicznie, po prostu rzut oka, raz dwa "palcówka" ;p, za to usg bardzo długo. Jeździ i wierci tą sondą.
Chodzę do niego prywatnie. Wizyta kosztuje 150 zł z usg i badaniem, trwa u mnie zazwyczaj ok 40-50 min. Jak chodziłam w ciąży to 1 wizyta 150, a reszta po 100 zł. Też zawsze z usg, z wydrukiem i w ogóle. Wydaje mi się że w ciąży to 100 zł to nie majątek więc będę się umawiać co 2 tyg - przynajmniej w 1. trym.
Poza tym mimo że ma taki specyficzny humor to jest bardzo sympatyczny i miły. W gabinecie czyściutko aż lśni. No i on sam też nie wygląda najgorzej Mimo że nie lubię ginekologów i dentystów to do niego zawsze się cieszę na wizytęWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...