Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wiedziałam że u Ciebie też będzie skok PRzecież my to praktycznie wszystko w podobnym czasie Trzymam teraz kciuki żeby pykło A i wiedziałam że Twój małż nie będzie za długo zły, oni tak już mają ;p
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Renia7910 wrote:No ja swoją owu wyznaczyłam na chybił trafił i tak naprawdę nie wiem kiedy @ przyjdzie. Podejrzewam że będzie ponad 30 dni, ale oczywiście nie mam pewności. Dzisiaj robiłam test, negatywny, dla pewności jeszcze w sobotę zrobię ale...
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Katkaz - masz troszkę za wysokie tsh, ale przy takim nieznacznym podwyższeniu czasem wystarczy tylko np. brać jod, albo poczekać i obserwować - lekarz ci powie. Nie martw się bo poniżej 2,5 ciąża jest bezpieczna.
W ciążę można zajść nawet przy tsh 5 ale inną kwestią jest utrzymanie takiej ciąży. Ja niedoczynność odkryłam dopiero po poronieniu i mogła mieć ona swój w nim udział niestety...
Dzisiaj właśnie miałam kontrolę tsh, mam nadzieję że mi nie wystrzeliło w kosmos tym razem
Byłam wczoraj na wizycie kontrolnej, ciąża się rozwija było ładnie widać pęcherzyk i żółtko Następna wizyta dopiero za trzy tygodnie, strasznie dużo czekania.... i strachuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 09:27
Agnieszka0812, Wiaterek, katkaz, Renia7910, moremi, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Missbum super że się dzidzia rozwija 3 tygodnie to straaaasznieeee dłuuuugooo Ja bym nie wytrzymała. Tak jak Pucek napisała będę chyba co tydzień latać max co 2 i to na pewno do usg połówkowego
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Jesli coś się będzie działo nie tak, np. będę miała plamienie to od razu się zgłoszę do lekarza, ale jeśli będzie wszystko ok to poczekam, w sumie i tak nic nie mogę zrobić - tylko czekać i obserwować i mieć nadzieję.
Nawiasem mówiąc mdłości mi się zaczęły, jak cudownieAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
missbum ja właśnie w ramach diagnostyki po poronieniu zrobiłam sobie te badania na własną rękę...
Gratuluję Ci fasoleczki i dużo zdrówka Wam życzęAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
missbum wrote:Jesli coś się będzie działo nie tak, np. będę miała plamienie to od razu się zgłoszę do lekarza, ale jeśli będzie wszystko ok to poczekam, w sumie i tak nic nie mogę zrobić - tylko czekać i obserwować i mieć nadzieję.
Nawiasem mówiąc mdłości mi się zaczęły, jak cudownie
Kurcze, ale Ci dobrze Chyba .jesteśmy jedynymi babkami, które się z mdłości cieszą Ja nie miałam i przypuszczam, że nie będę miała, choć dziś jest mi niedobrze ;PAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Ja w poprzedniej ciąży w ogóle nie miaam mdłości ani nic takiego.. Tylko ciągle siusiałam. Ale mdłości to w ogóle... Ani zachcianek - no może raz - na sok pomidorowy któego nie lubiłam do tej pory
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Laski myślicie, że powtórzyć serduchowanie dzisiaj? Jakoś mi się nie chce powiem szczerze, ale rano miałam ochotę straszną, a teraz nic, nawet mnie to odrzuca
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Laski myślicie, że powtórzyć serduchowanie dzisiaj? Jakoś mi się nie chce powiem szczerze, ale rano miałam ochotę straszną, a teraz nic, nawet mnie to odrzuca
Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Wychodzi na to że wszystkim dzisiaj przytakuję ale ja od tygodnia min 5 razy biegam. Męczące to.
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Wychodzi na to że wszystkim dzisiaj przytakuję ale ja od tygodnia min 5 razy biegam. Męczące to.
Renia jaka Ty jesteś fajna A Ty jesteś 10 dni po owulce to tak słabo masz szanse, żeby Ci krecha wyszła. Coś jakiś wirus chyba panuje bo wszystkie latacie do kibelka. Mam nadzieję, ze ten wirus nazywa się ciąża :* Muaaa moje kochaneAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Kurcze jaka ja jestem euforyczna dzisiaj. Właśnie przyszła kobieta z może 4 miesięcznym dzieckiem, a ja zamiast się standardowo zasmucić zaczęłam się zachwycać, a w głowie taki głosik, że za 9 miesięcy będę taką super dziewczynunie, ale chłopczyka miała tylko odrobinkę mniejszego. Przeczucia mi się czasami sprawdzają, częściej nie, więc się nie nastawiam, ale jakoś tak mi dobrze dzisiaj na serduszku Jeszcze tylko jutro i będę mieć urlop więc to może dlatego
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki