Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem, żyję, ale pracuje cały dzień do późna, zajrzę jutro ;*
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
witam w ten słoneczny kolejny upalny dzien, za rada pani z laboratorium gdzie robiłam pierwszą bete poszłam do swojego gina i co usłyszałam, hmmm ze jak jest beta poniżej 50 to nie ciąża nie mam bety na swoją rękę nie robić a tym bardziej przed @ że jak wynik poniżej 1 to juz dostanę @ i że to bylo poprpostu próba zagnieżdzenia , nie zbadał mnie tylko pogadał , teraz się zastanawiam czy ja jeszcze do niego pójdę ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ciężko będzie bo nie mam z kim tych serduszek robić w następnym cyklu, teraz psychicznie nastawiam się na wyjazd, nawet nie ma wyboru na jakiego lekarza zmienić ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:witam w ten słoneczny kolejny upalny dzien, za rada pani z laboratorium gdzie robiłam pierwszą bete poszłam do swojego gina i co usłyszałam, hmmm ze jak jest beta poniżej 50 to nie ciąża nie mam bety na swoją rękę nie robić a tym bardziej przed @ że jak wynik poniżej 1 to juz dostanę @ i że to bylo poprpostu próba zagnieżdzenia , nie zbadał mnie tylko pogadał , teraz się zastanawiam czy ja jeszcze do niego pójdę ;/
Justine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:witam w ten słoneczny kolejny upalny dzien, za rada pani z laboratorium gdzie robiłam pierwszą bete poszłam do swojego gina i co usłyszałam, hmmm ze jak jest beta poniżej 50 to nie ciąża nie mam bety na swoją rękę nie robić a tym bardziej przed @ że jak wynik poniżej 1 to juz dostanę @ i że to bylo poprpostu próba zagnieżdzenia , nie zbadał mnie tylko pogadał , teraz się zastanawiam czy ja jeszcze do niego pójdę ;/
Jajeczko z jakiś powodów nie zagniezdza sie i zostaje wydalone razem z krwią. Lekarze tych biochemicznych w ogóle nie traktują jako ciąży. To selekcja naturalna- natura bywa okrutna..
Przytulam mocno ;*
-
no a najważniejsze że z beta poniżej 1000 nie ma co do lekarza lecieć a skąd mam wiedzieć że jest 1000 czy mniej jak mam jej nie robić ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:Sylwuś Twój ginekolog ma racje, brutalną ale rację. 50% ciąż jest ronionych przed terminem @. Kiedys kobiety o tym nie wiedziały bo nie robily testów ciążowych. A Ty zrobilas grubo przed terminem..
Jajeczko z jakiś powodów nie zagniezdza sie i zostaje wydalone razem z krwią. Lekarze tych biochemicznych w ogóle nie traktują jako ciąży. To selekcja naturalna- natura bywa okrutna..
Przytulam mocno ;*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
a poza tym czytałam że po biochemicznej zalecane jest kontriola gina czy wszystko poleciało dobrze
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:no a najważniejsze że z beta poniżej 1000 nie ma co do lekarza lecieć a skąd mam wiedzieć że jest 1000 czy mniej jak mam jej nie robić ;/
Wiadomo jak masz pozytywny test i np plamisz to idziesz wtedy do lekarza.
Nie musisz tak wszystkiego kontrolować. Pozwól naturze działać, ona wie jak utrzymać ciążę.
Możesz brać luteinę albo duphaston i nic więcej nie jesteś w stanie zrobić.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Kochanie nie rob żadnej bety. Po terminie @ robisz test, niedzy 6-8 tygodniem idziesz do ginekologa, mówisz ze wyszedł Ci pozytywny test i juz. Ja w tej ciąży ani razu nie robiłam bety. Jak ciaza ma się utrzymać to i tak się utrzyma.
Nie musisz tak wszystkiego kontrolować. Pozwól naturze działać, ona wie jak utrzymać ciążę.
Możesz brać luteinę albo duphaston i nic więcej nie jesteś w stanie zrobić.Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Kochanie nie rob żadnej bety. Po terminie @ robisz test, niedzy 6-8 tygodniem idziesz do ginekologa, mówisz ze wyszedł Ci pozytywny test i juz. Ja w tej ciąży ani razu nie robiłam bety. Jak ciaza ma się utrzymać to i tak się utrzyma.
Możesz brać luteinę albo duphaston i nic więcej nie jesteś w stanie zrobić.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
ja jestem tego zdania że każdy ginekolog dobry jest jak kobieta nie jest chora i zachodzi w ciąże bez problemów, ale jak się zaczynaja problemy i schody to jest spychologia i czekanie czekanie na cud na nature ;] i boga ;] więc może do boga się umówie na wizyte ? ;p
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Majówka, wydaje mi sie, ze Sysi chodzi bardziej o podejście lekarza. Skoro wiedziała, że ciąża jest, nieważne czy biocemiczna czy nie i roni, czy tez jajeczko się nie zagnieżdża to moze coś trzeba by zbadać pod kątem czy wszystko w porządku. Tak Sysia? Bo ja to tak zrozumiałam.
Renia7910, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Majówka, wydaje mi sie, ze Sysi chodzi bardziej o podejście lekarza. Skoro wiedziała, że ciąża jest, nieważne czy biocemiczna czy nie i roni, czy tez jajeczko się nie zagnieżdża to moze coś trzeba by zbadać pod kątem czy wszystko w porządku. Tak Sysia? Bo ja to tak zrozumiałam.
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18