Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilonia ja miałam białko w moczu, musisz dużo pić, tak jak dziewczyny piszą, nadzerka jest dość częstą przypadlością a torbiel pewnie się wchłonie, ja w drugiej ciąży Przez 3 miechy brałam lutka i dupka... Nie martw się na zapas, ja witamin nigdy nie brałam bo tak jak któraś napisała niepotrzebnie powodują zwiększenie masy ciała, sam kwas foliowy, chyba że czegoś brakuje w.organizmie. Witaminy są tylko dla koncernów farmaceutycznych opłacalne!
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Kurwa tak sie napisalam i mi sie skasowalo...po 1 okresie mialam robione usg i torbiela nie bylo,wiec pewnie urosl zaraz po,nadrzerke mialam ale mala teraz mam mega,Paznokietek wlasnie mowila mi,ze czesto sie zdaza krwawienie bo jest w ciazy mocno ukrwiona martwie sie tez tym wiekiem ciazy 5t i 1 dzien ?Ovulka raczej sie nie przesunela,tempka podskoczyla jedynie co to pozne zagniezdzenie moglo byc,ale na belli tez dziwnie liczy jak zaznacze od ovu to jestem w 5t i 6 dniu jak zaznacze zeby liczyl od wykresu to.mam 5 i 4 dni nie rozumiem tego a z usg wychodzi ze to 5t i 1,boli mnie brzuch ale plamien nie mam jak narazie:(cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Majówka, o ile się nie mylę, to jest Sophia Bush:) ogladalam swojego czasu taki serial, One three hill i zawsze chciałam wyglądać tak jak ona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie ciąża się zgadzala idealnie co do dnia. Ale mysle ze 4 dni to żadne wielkie spóźnienie! Gdyby cos bylo nie tak to ginekolog powiedziała! Brzuszek Cie ze stresu juz boli, macica z jelitami blisko jest i Ci się ścisnęły! ;* nawet nie wiesz jak kichy potrafią sie zacisnąć! Spróbuj sobie meliski zaparzyć
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Ja tez zawsze marzyłam zeby wyglądać tak jak ona bo ten serial oglądałam i się zakochałam hahah. Kobieta piękna i zadbana jak to w serialach. A ja pełno syfow na twarzy, w ciąży co jakiś czas wyskakują nowe słyszałam że ocet jablkowy jest dobry na pryszcze jak się stosuje tak jak tonik ale ja jeszcze nie próbowałam.
-
nick nieaktualnyMajówka90 wrote:Paznokietek nie wiem czy czytałaś ale ja tez plamilam dwa tygodnie na brąz bo taki zbiorniczek mi się zrobil z prawej strony i musial sie opróżnić. Od tygodnia juz jest czysto tylko hektolitry śluzu białego lecą jak z kranu.
-
nick nieaktualnyMajówka90 wrote:Pryszcze to ja mam jak wulkany. Ale juz się papki w aptece robią dzisiaj pani dermatolog zapisala i pozwolila cieniutko davercin. Smiala sie ze nie ma mnie czym leczyc teraz ale cos wymyśliła za miesiąc znowu wizyta bo trzeba to kontrolować bo straszne stany zapalne.
-
Ilonia, ja jak byłam w tej ciąży to wiedziałam dokładnie kiedy mogło dojsc do zapłodnienia z poslizgiem 2 dni,a jednak ciąży długo nie było widać w macicy i ogółem jak leżałam w szpitalu to kilku lekarzy robilo mi usg,każde usg wskazywało inny dzień danego tygodnia..
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak ja z 90 rocznika jestem a majowka bo z maja
Miałam caly czas problemy z cera, ale leczylsm sie dermatologicznie i ladna byla cera a z makijażem to juz w ogóle. Czasem bylo gorzej ale zawsze miałam jakiś specyfik i pomsgalo.
A teraz to się trądzik wsciekl. Mam taka kuzynkę co ma cerę jak z okladki i tak jej zazdroszczę! -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Ilonia, ja jak byłam w tej ciąży to wiedziałam dokładnie kiedy mogło dojsc do zapłodnienia z poslizgiem 2 dni,a jednak ciąży długo nie było widać w macicy i ogółem jak leżałam w szpitalu to kilku lekarzy robilo mi usg,każde usg wskazywało inny dzień danego tygodnia..
-
Ilonka to że maluszek jest młodszy wg usg to nic, nadrobi jeszcze zobaczysz. Nadżerka to standard a infekcja w moczu w ciąży też się zdarza. Czyli jest wszystko ok i tak będzie dalej zobaczysz kochana. Przytulam Cie mocno
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyMajówka90 wrote:Tak ja z 90 rocznika jestem a majowka bo z maja
Miałam caly czas problemy z cera, ale leczylsm sie dermatologicznie i ladna byla cera a z makijażem to juz w ogóle. Czasem bylo gorzej ale zawsze miałam jakiś specyfik i pomsgalo.
A teraz to się trądzik wsciekl. Mam taka kuzynkę co ma cerę jak z okladki i tak jej zazdroszczę!
pucek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:A ja z marca a dermatolodzy wysyłali Cię na jakieś badania czy nie masz bakterii itp? Bo mi się żadne specyfiki nie pomagały tylko tabletki anty. Wtedy miałam boska cerę zero pryszczy!
-
nick nieaktualny