X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia ja miałam białko w moczu, musisz dużo pić, tak jak dziewczyny piszą, nadzerka jest dość częstą przypadlością a torbiel pewnie się wchłonie, ja w drugiej ciąży Przez 3 miechy brałam lutka i dupka... Nie martw się na zapas, ja witamin nigdy nie brałam bo tak jak któraś napisała niepotrzebnie powodują zwiększenie masy ciała, sam kwas foliowy, chyba że czegoś brakuje w.organizmie. Witaminy są tylko dla koncernów farmaceutycznych opłacalne!

Justine M lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa tak sie napisalam i mi sie skasowalo...po 1 okresie mialam robione usg i torbiela nie bylo,wiec pewnie urosl zaraz po,nadrzerke mialam ale mala teraz mam mega,Paznokietek wlasnie mowila mi,ze czesto sie zdaza krwawienie bo jest w ciazy mocno ukrwiona :( martwie sie tez tym wiekiem ciazy 5t i 1 dzien ?Ovulka raczej sie nie przesunela,tempka podskoczyla jedynie co to pozne zagniezdzenie moglo byc,ale na belli tez dziwnie liczy jak zaznacze od ovu to jestem w 5t i 6 dniu jak zaznacze zeby liczyl od wykresu to.mam 5 i 4 dni nie rozumiem tego a z usg wychodzi ze to 5t i 1,boli mnie brzuch ale plamien nie mam jak narazie:(

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka, o ile się nie mylę, to jest Sophia Bush:) ogladalam swojego czasu taki serial, One three hill i zawsze chciałam wyglądać tak jak ona :D

paznokietek, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Ale będzie zonk jak sie okaże ze to jakiejś gwiazdy filmowej fotka:)
    Ja nie jestem taka piękna ;) to aktorka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Majówka, o ile się nie mylę, to jest Sophia Bush:) ogladalam swojego czasu taki serial, One three hill i zawsze chciałam wyglądać tak jak ona :D
    Ja tez zawsze marzyłam zeby wyglądać tak jak ona bo ten serial oglądałam i się zakochałam hahah. Kobieta piękna i zadbana jak to w serialach. A ja pełno syfow na twarzy, w ciąży co jakiś czas wyskakują nowe :/ słyszałam że ocet jablkowy jest dobry na pryszcze jak się stosuje tak jak tonik ale ja jeszcze nie próbowałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia jak plamienie nie ma to najważniejsze a nawet jak są to póki brązowe a nie krwiste czerwone to tez nie jest tragedia bo to wtedy stara krew jest jak sie dowiedziałam przy moim długim plamieniu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciąża się zgadzala idealnie co do dnia. Ale mysle ze 4 dni to żadne wielkie spóźnienie! Gdyby cos bylo nie tak to ginekolog powiedziała! Brzuszek Cie ze stresu juz boli, macica z jelitami blisko jest i Ci się ścisnęły! ;* nawet nie wiesz jak kichy potrafią sie zacisnąć! Spróbuj sobie meliski zaparzyć:)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek nie wiem czy czytałaś ale ja tez plamilam dwa tygodnie na brąz bo taki zbiorniczek mi się zrobil z prawej strony i musial sie opróżnić. Od tygodnia juz jest czysto tylko hektolitry śluzu białego lecą jak z kranu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do aktorki to jeszcze uwielbiam Evę lonogorie bo jest tak samo piękna i zadbana.ale jak zobaczyłam jej zdjęcia bez makijażu to stwierdziłam ze gdyby mnie sztab stylistów, makijazystow i fryzjerów zrobił to tez bym lepiej wyglądała ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    Ja tez zawsze marzyłam zeby wyglądać tak jak ona bo ten serial oglądałam i się zakochałam hahah. Kobieta piękna i zadbana jak to w serialach. A ja pełno syfow na twarzy, w ciąży co jakiś czas wyskakują nowe :/ słyszałam że ocet jablkowy jest dobry na pryszcze jak się stosuje tak jak tonik ale ja jeszcze nie próbowałam.
    Pryszcze to ja mam jak wulkany. Ale juz się papki w aptece robią dzisiaj pani dermatolog zapisala i pozwolila cieniutko davercin. Smiala sie ze nie ma mnie czym leczyc teraz ale cos wymyśliła :) za miesiąc znowu wizyta bo trzeba to kontrolować bo straszne stany zapalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Paznokietek nie wiem czy czytałaś ale ja tez plamilam dwa tygodnie na brąz bo taki zbiorniczek mi się zrobil z prawej strony i musial sie opróżnić. Od tygodnia juz jest czysto tylko hektolitry śluzu białego lecą jak z kranu.
    czytałam Was ale nie pamiętam wszystkiego :( biały śluz jest chyba ok bo ze mnie też leci jak nigdy! A jak brałam lutke dopochwowo to zmieniała wkładkę po 5 razy dziennie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Pryszcze to ja mam jak wulkany. Ale juz się papki w aptece robią dzisiaj pani dermatolog zapisala i pozwolila cieniutko davercin. Smiala sie ze nie ma mnie czym leczyc teraz ale cos wymyśliła :) za miesiąc znowu wizyta bo trzeba to kontrolować bo straszne stany zapalne.
    Majówka 90 to Twój rok urodzenia?;) bo ja się w tym rodziłam ;) a pryszcze wcześniej miałaś? Bo ja od zawsze mam ten problem i zazdroszczę dziewczynom które maja gładka cerę i jeszcze rumiane policzki do tego. A na studiach mam jedną taką piękna naturalna dziewczynę. ..

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia, ja jak byłam w tej ciąży to wiedziałam dokładnie kiedy mogło dojsc do zapłodnienia z poslizgiem 2 dni,a jednak ciąży długo nie było widać w macicy i ogółem jak leżałam w szpitalu to kilku lekarzy robilo mi usg,każde usg wskazywało inny dzień danego tygodnia..

ilonia1984 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja z 90 rocznika jestem :) a majowka bo z maja :)
    Miałam caly czas problemy z cera, ale leczylsm sie dermatologicznie i ladna byla cera a z makijażem to juz w ogóle. Czasem bylo gorzej ale zawsze miałam jakiś specyfik i pomsgalo.
    A teraz to się trądzik wsciekl. Mam taka kuzynkę co ma cerę jak z okladki i tak jej zazdroszczę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Ilonia, ja jak byłam w tej ciąży to wiedziałam dokładnie kiedy mogło dojsc do zapłodnienia z poslizgiem 2 dni,a jednak ciąży długo nie było widać w macicy i ogółem jak leżałam w szpitalu to kilku lekarzy robilo mi usg,każde usg wskazywało inny dzień danego tygodnia..
    A ja po moim wykresie i objawach za cholerę nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia :/:/:/wcześniej widziałam wyraźny skok tempki a w tym cyklu zajścia w ogóle po wykresie na straty spisałam cykl

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka to że maluszek jest młodszy wg usg to nic, nadrobi jeszcze zobaczysz. Nadżerka to standard a infekcja w moczu w ciąży też się zdarza. Czyli jest wszystko ok i tak będzie dalej zobaczysz kochana. Przytulam Cie mocno <3

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Tak ja z 90 rocznika jestem :) a majowka bo z maja :)
    Miałam caly czas problemy z cera, ale leczylsm sie dermatologicznie i ladna byla cera a z makijażem to juz w ogóle. Czasem bylo gorzej ale zawsze miałam jakiś specyfik i pomsgalo.
    A teraz to się trądzik wsciekl. Mam taka kuzynkę co ma cerę jak z okladki i tak jej zazdroszczę!
    A ja z marca ;) a dermatolodzy wysyłali Cię na jakieś badania czy nie masz bakterii itp? Bo mi się żadne specyfiki nie pomagały tylko tabletki anty. Wtedy miałam boska cerę ;D zero pryszczy!

pucek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paznokietek wrote:
    A ja z marca ;) a dermatolodzy wysyłali Cię na jakieś badania czy nie masz bakterii itp? Bo mi się żadne specyfiki nie pomagały tylko tabletki anty. Wtedy miałam boska cerę ;D zero pryszczy!
    Nie wysyłali. Moja dermatolog robiła mi 3 razy oczyszczanie twarzy kilka lat temu i byłam normalnie piękna! Haha :) potem przestala sie tym zajmować i poszlam do kosmetyczki a ta narobila mi takiego syfu ze brałam antybiotyk. Mi pomaga bardzo epiduo ale w ciąży jest zakazany bo to retinoid :( to taka siekiera ze po tygodniu zero krost.

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek idealnie wygląda też Rachel Bilson..ale to fakt make-up fryzura odpowiednie światło plus retusz. Ja jak mialam robiony makijaz i fryzurę ślubną próbna to sama byłam w szoku jak wyglądam ;)

pucek lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja z przymrużeniem oka zazdroszczę juz tym ideałom z tv i gazet.

‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ