Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia tatuaż super - choć ja nie gustuje w tatuażach, w kolorze będzie jeszcze piękniejszy
Fajnie że mąż zjeżdża wkońcu będziecie blisko siebie a nie na odległość
Pucek twój wykres wygląda obiecująco, tempka fajnie poszła w górę oby tak dalej
A ja dzisiaj mam 10 rocznicę ślubu i kombinuje gdzie by tu wybyć. Mieliśmy na weekend jechać, ale się nie udało bo wolnego nie dostanę w pracy
Kurcze jak ten czas szybko minął, starzeje się normalnieRenia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Sylwia tatuaż super - choć ja nie gustuje w tatuażach, w kolorze będzie jeszcze piękniejszy
Fajnie że mąż zjeżdża wkońcu będziecie blisko siebie a nie na odległość
Pucek twój wykres wygląda obiecująco, tempka fajnie poszła w górę oby tak dalej
A ja dzisiaj mam 10 rocznicę ślubu i kombinuje gdzie by tu wybyć. Mieliśmy na weekend jechać, ale się nie udało bo wolnego nie dostanę w pracy
Kurcze jak ten czas szybko minął, starzeje się normalnie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Jezu, to ja stara jestem..
Brzuch mnie boli cały dzień,chyba @ sie zbliża.. A jeszcze tyle rzeczy do zrobienia dziś..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dzien dobry...monilka 100 kolejnych lat dla was nie ma zadnych plamien,chyba faktycznie naruszyl mi nadrzerke wczoraj,czuje sie dobrze i nic sie nie dzieje,musze sobie jakies ksiazki zalatwic jak mam tydzien w wyrku spedzic,bo co tu robic tv ogladac czy co...pucus to ze spadla nic jeszcze nie oznacza jutro moze znowu podskoczyc,spokojnie a kiedy masz dostac @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:53
Agnieszka0812, monilia84, paznokietek, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Dzien dobry...monilka 100 kolejnych lat dla was nie ma zadnych plamien,chyba faktycznie naruszyl mi nadrzerke wczoraj,czuje sie dobrze i nic sie nie dzieje,musze sobie jakies ksiazki zalatwic jak mam tydzien w wyrku spedzic,bo co tu robic tv ogladac czy co...pucus to ze spadla nic jeszcze nie oznacza jutro moze znowu podskoczyc,spokojnie a kiedy masz dostac @
To dobrze,że po nocy jestes bardziej spokojna. Jak tak teraz myślę to marzy mi się obowiązkowy tydzien w łóżku,tylko że w moim przypadku z kodeksem..
Jakie książki lubisz?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:To dobrze,że po nocy jestes bardziej spokojna. Jak tak teraz myślę to marzy mi się obowiązkowy tydzien w łóżku,tylko że w moim przypadku z kodeksem..
Jakie książki lubisz?lunadelrospo, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:To dobrze,że po nocy jestes bardziej spokojna. Jak tak teraz myślę to marzy mi się obowiązkowy tydzien w łóżku,tylko że w moim przypadku z kodeksem..
Jakie książki lubisz?
Paulo Coelho to ksiazki nie tylko o milosci,opowiesci, a zaczelo sie o alchemika ale nie wszystkie dokonczylam,bo noe wszystkie byly zacwycajace ale lubie tez fantastyke a nawet horrory, ksiazka musi mnie wciagnac od poczatku albo odechciewa mi sie jej czytac i rzucam ja w katWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:40
paznokietek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Dobre:) przeczytalam prawie wszystkie ksiazki
Paulo Coelho to ksiazki nie tylko o milosci,opowiesci, a zaczelo sie o alchemika ale nie wszystkie dokonczylam,bo noe wszystkie byly zacwycajace ale lubie tez fantastyke a nawet horrory, ksiazka musi mnie wciagnac od poczatku albo odechciewa mi sie jej czytac i rzucam ja w kat
fajny jest pamiętnik narkomanki, w jeden dzien go przeczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:49
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Pamietnik narkomanki czytalam,zajebisty :)Bog nigdy nie mruga? Tylko czy ja to gdzies znajde,przyjaciolka ma mi przywiesc ksiazki z wypozyczalni,powiem jej zeby poszukala ;)Wiecie co sie stalo,wstalam z wyrka i mam okropne mdlosci,calczas mnie ciagnie 1 raz od kad jestem w ciazy mam takie mdlosci i kuzwa ciesze sie z nich,niewiem jak to mozliwe bo meczy okropnie ale sie ciesze
lunadelrospo, pucek, Renia7910, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016