Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Pamietnik narkomanki czytalam,zajebisty :)Bog nigdy nie mruga? Tylko czy ja to gdzies znajde,przyjaciolka ma mi przywiesc ksiazki z wypozyczalni,powiem jej zeby poszukala ;)Wiecie co sie stalo,wstalam z wyrka i mam okropne mdlosci,calczas mnie ciagnie 1 raz od kad jestem w ciazy mam takie mdlosci i kuzwa ciesze sie z nich,niewiem jak to mozliwe bo meczy okropnie ale sie ciesze
Justine M lubi tę wiadomość
-
Weronika ppstanowila umrzeć P.C to super ksiazka ale polecam najbardziej na świecie "kaj znów sie smieje" hartmuta gagelmanna. Mega ksiazka.plakalam ilekroć ja czytalam
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Weronika ppstanowila umrzeć P.C to super ksiazka ale polecam najbardziej na świecie "kaj znów sie smieje" hartmuta gagelmanna. Mega ksiazka.plakalam ilekroć ja czytalam
pucek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Monilia, gratulacje z okazji rocznicy! Mam nadzieję, że uda Wam się ją jednak poświętować w ten czy inny sposób
Ilonia, cieszę się, że nie ma plamienia, rzeczywiście wygląda, że to z nadżerki po badaniu. A mdłości to dobry znakmonilia84 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:To jesteśmy stare razem, bo ja też 85
zaraz wam pokaże moją resztę tatuaży ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:ooo czytałam weronike super polecam ;] pozniej ogladałam fil i pierwszy raz powiem że książka lepsza ;]
s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce8ce5ef7500.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e03486b28d8.jpg
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Hahaha dokladnie to samo pomyślałam po obejrzeniu tego filmu... I jeszcze ta kiepska obsada aktoraka... Żenua
gdybym najpierw obejrzała film to książki bym nie przeczytała ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:15
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Sysiek faktycznie tatuomaniaczka jestes i masz aniolkow daty wytatuowane,wzruszajace.
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18