Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
roxa wrote:ja też w krótkich bluzkach nie chodzę itp ale mam tak dla siebie i aż się boję ze w czasie ciąży bede musiała wyciągnąć... No ale dla maluch wszystko poświęce...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No to nie było z porannego moczu nawet, ten biały śluz mnie przekonał żeby to zrobić... Mój gin będzie się śmiał bo mówilam mu ze sie jezcze miesiac wstrzymam ) ale na wizyte pojde na poczatku wrzesnia dopiero, zeby juz cos bylo widac, on zreszta sam mi tak doradzał...
Mam nadzieje ze to znieczulenie u dentysty dzisiaj nie zaszkodziAgnieszka0812, missbum, Justine M lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:No to nie było z porannego moczu nawet, ten biały śluz mnie przekonał żeby to zrobić... Mój gin będzie się śmiał bo mówilam mu ze sie jezcze miesiac wstrzymam ) ale na wizyte pojde na poczatku wrzesnia dopiero, zeby juz cos bylo widac, on zreszta sam mi tak doradzał...
Mam nadzieje ze to znieczulenie u dentysty dzisiaj nie zaszkodzi2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Ja juz bylam u dent ale na pewno nic się nie stanie, tak wczesnie to pewnie fasol jeszcze nic ode mnie nie bierze normalnie kobiety nie wiedzia jeszcze ze fasol jest i pija i pala i w ogole... musi byc okej
s1985, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Jezu jak się cieszę... Wysyłam wam te wirusy kochane %#%#%#%#%1!!!!!!
Zeby tylko wszystko się udało...
I jeszcze taki wynik w takim dniu... Jeszcze wczoraj wyłam M w ramię a dziś wyszło słońce!ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Wchodzę do windy i usmiecham się do telefonu jak wariatka kto by pomyślał że można się cieszyc z nieswoich kreseczek tak bardzo;)
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny