X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Po tym,co dzieje sie na tym wątku ja juz w to nie wątpie
    ja to się narazie @ doczekać nie mogę... Choć wiem, ze jeszcze jest czas żeby sie pojawiła... to dopiero (a dla mnie aż i już) 25 dni po zabiegu...

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    ja to się narazie @ doczekać nie mogę... Choć wiem, ze jeszcze jest czas żeby sie pojawiła... to dopiero (a dla mnie aż i już) 25 dni po zabiegu...
    Wiem Roxa,mialysmy zabieg dokładnie w tym samym dniu..i też mi się wydaje,że już minęły wieki..Szczególnie ze na usg już dwa tygodnie po bylo wszystko w zasadzie zagojone.

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    J
    Hehehe, wczoraj miałam dzień NIE na wszystko..stąd i mój wpis.. A rocznik jestem 88
    Oj dziewczyny... Wy nie wiecie, co to starość ;) Ja jestem 78 ;)

Monilia, kolejnych rocznic, stosunkowo udanego wieczoru i miłości na resztę życia :)

Ilonia, tylko spokój... i wiesz...

Pucuś, gratuluję, dobrze się ten sierpień może i nie zaczął, ale może rozwiązałaś worek z dobrymi wiadomościami, czego sobie i Wam życzą :))

Sysiu, dobre wieści :) U nas raczej będzie odwrotna sytuacja, ja wyjadę, tylko muszę do tego dojrzeć. Na razie ślub w październiku...

pucek, Agnieszka0812, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxus kochana zobaczysz jak zleci :) ja niedawno czekalam na 1 okres i nie moglam sie doczekac:) to forum jest magicze,wszystkie zajdziemy ;) po kolei,zobaczycie

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucusiu nasz Kochany! Ale super! ❤ ❤ ❤ dopiero pisałaś, że poczekasz :) nie wytrzymała bo wiedziała, że jest fasolinka, chciała tylko potwierdzić co? ;) ale super! Nadzieja dla sierpniowych :) U mnie niedługo płodne, łapię wiruski :*

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;-) tylko Was podczytuje bo jestem na wakacjach a tu internet słaby, no i na telefonie to nie bardzo lubię ;-) Pucus gratuluję drugiej kreski. wiedziałam że tak będzie :-D ja postanowiłam ze wcześniej niż w dniu spodziewanej @ nie testuje.
    Ilonka moja kochana. Nic się nie martw. Odpoczywaj wariacie i dzidziuś będzie zdrowy i wszystko wróci do normy :-*

Sysia ależ masz piękne te tatuaże. Te stopki są po prostu wzruszające. Całuje mocno <3 strasznie się ciesze ze zdecydowaliście ze mąż wraca. Mnie mój R. Namawiaml na wyjazd, bo większe możliwości rozwoju w jego branży, ale ja się uparłam ze zostajemy. Ma bardzo dobrą pracę tutaj, nieźle zarabia, ja też pracuje,nie brakuje nam pieniędzy wiec po co? Myślę że Twój tez znajdzie dobra prace tutaj. Osobiście mam znajomych, którzy zdecydowali się wrócić i nie narzekają, prace znaleźli bez problemu bo język dobrze znają ;-)

U mnie pogoda piękna, opalam się, piwko pomijam, mąż grilla robi, no żyć nie umierać, ciężko mi będzie wrócić. Ciążowa się nic nie czuje l, poza może tym, że piersi juz powinny boleć na @ a tu nic, tylko takie ciężkie i sutki wrażliwe. Senna tez jestem ale to może być równie dobrze od słońca, więcej się raczej nie nastawiam ;-)
    Lula ja też 88 i się stara nie czuje. Instynkt mam od jakichś 2 lat ale zawsze coś trzeba było najpierw. Mieszkanie, praca, ślub :-o no a jak już się udało to poronienie :-/ ale pociesze Was mam nadzieje ze wszystkim nam się uda. Żona kuzyna porobiła 2 ciążę, zaraz zaszła, urodziła zdrowa dziewczynkę, a teraz po 9 miesiącach od porodu znów jest w ciąży ;-) wiec trzeba mieć nadzieję i się nie poddawać.

Się rozpisałam, ale pewnie znów dopiero za kilka dni napisze. Pozdrawiam moje kochane dziewczynki <3 Wspomnienie czasami Waszego Wiaterka :-*

ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Wiem Roxa,mialysmy zabieg dokładnie w tym samym dniu..i też mi się wydaje,że już minęły wieki..Szczególnie ze na usg już dwa tygodnie po bylo wszystko w zasadzie zagojone.
    O! To nie jestem sama w tych wiecznych oczekiwaniach... No ja miałam pierwszą kontrolę 4 dni po zabiegu, a później 1,5 tyg po zabiegu i te 1,5 tyg po już wszystko wygladało tak ładnie, że dostaliśmy pozwolenie na starania już po pierwszej @... I oboje się jej doczekać nie możemy...

ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem o co Wam chodzi z tym wiekiem? Na wątku 35+ są takie krewkie babki że szok. Nie ważne ile się ma lat, ważne na ile się człowiek czuje :) Ja dla odmiany mam jestem 88 a czuje się jak bym miała 10lat więcej.

niezapominajka, missbum, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Roxus kochana zobaczysz jak zleci :) ja niedawno czekalam na 1 okres i nie moglam sie doczekac:) to forum jest magicze,wszystkie zajdziemy ;) po kolei,zobaczycie
    :-* no wiem, ze się wkońcu doczekam na @ bo jeszcze nie mam żadnego powodu do niepokoju... i mam nadzieje ze ciazy doczekam sie jeszcze szybciej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Ja nie wiem o co Wam chodzi z tym wiekiem? Na wątku 35+ są takie krewkie babki że szok. Nie ważne ile się ma lat, ważne na ile się człowiek czuje :) Ja dla odmiany mam jestem 88 a czuje się jak bym miała 10lat więcej.
    A już myślałam, że jestem najmłodsza w wątku jak tu sypały rocznikami... Ja 87

• missbum Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! przepraszam, że się nie odzywam ale czuję sie naprawdę marnie - męczą mnie mdłości i wcale nie są tylko "poranne" :/ Siedzę w domu, głównie w kiblu, upały dokładaja swoje i ledwo żyję. Mdli mnie nawet po wypiciu wody, istne szaleństwo. Ale tłumaczę sobie że to dobry objaw, że na pewno maluch rośnie i się rozwija :)

Pucek - gratuluję dwóch kreseczek! :)

Trzymam kciuki za wszystkie testujące w sierpniu! :)

Justine M, s1985, kehlana_miyu, Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość

Kropek [*] 21.01.2015 (8 tc)
    niedoczynność tarczycy
    vfrxd36.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie szukasz swojego bólu głowy? Do mnie się przypałętał...

Roxa są młodsze. Majówka jest 90ty nie wiem czy jest ktoś młodszy

• Justine M Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucek - strasznie sié ciesze!
    Niech Twoje nastawienie będzie przykładem dla innch.
    TO była prawdziwa determinacja - jakże opłacalna ;* <3

Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    O! To nie jestem sama w tych wiecznych oczekiwaniach... No ja miałam pierwszą kontrolę 4 dni po zabiegu, a później 1,5 tyg po zabiegu i te 1,5 tyg po już wszystko wygladało tak ładnie, że dostaliśmy pozwolenie na starania już po pierwszej @... I oboje się jej doczekać nie możemy...
    Też dostalam takie pozwolenieni czekam czekam czekam.

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Ja to na 15 się czuję ;D

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucuś gratulacje super :) dużo zdrówka i spokojnej ciąży :)

Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Sylwia nie szukasz swojego bólu głowy? Do mnie się przypałętał...

Roxa są młodsze. Majówka jest 90ty nie wiem czy jest ktoś młodszy
    Mnie już tylko cmi teraz ale ja podziękuję już nie chcę ;P

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Też dostalam takie pozwolenieni czekam czekam czekam.
    no to czekamy razem...

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która chętna na ból głowy???? Chętnie oddam w dobre ręce...

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałyście "spadające gwiazdy" w nocy? Ja chyba widziałam ufo. Bo miały to być szybkie błyski. A to coś leciało ciągłym mocnym światłem (jak gwiazda), i nagle zaczęło przygasać i zgasło :P I tak życzenie posłałam, może ufo je spełni :P

I widziałam taki jak by wybuch w powietrzu. Wieć jedno ufo doleciało drugie wybuchło w trakcie :P :P :P

Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ