Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na grach zbytnio się nie znam... Wiaterek a Ty czasami nie jesteś już zaciazona? Ja w ciązach z chłopakami to zanim zrobiłam test to właśnie takie ciężkie piersi miałam, moja siostra tak samo
ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No chciałabym ale poczekam na razie 8 dni po owu wiec jeszcze man trochę czasu. Właśnie szczerze, nie pamiętam moich poprzednich objawów tak do końca oprócz bólu brzucha jak na @. Tak samo mnie brzuch bolał kilka dni po owu, ale nie wiem piersi mnie zaczęły boleć tydzień przed spodziewana@ wtedy, teraz nic. Zwykle mnie zaraz po owu bolą i przestają kilka dni przed @ ja się ciazowonue czuje
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Cześć dziewczyny
My z M. właśnie zaczynamy nasze kolejne starania. 04.07 6d6t straciliśmy nasze maleństwo, na szczęście obyło się bez zabiegu.
Początkowo bardzo chciałam zacząć starać się możliwie jak najszybciej, później nachodziły mnie takie myśli, że "chce chyba zastąpić swojego aniołka, następnym..." wiem, może to głupie, ale takie miałam myśli... Na szczęście jak pojawiła się @ jakoś te myśli ulotniły się
Tak więc właśnie zaczynamy powoli nasze serduchowania Trzymajcie kciuki za nas Będę tu do was w miarę możliwości zaglądać, bo od jakiegoś czasu śledzę Wasze historie.
Oczywiście gratulacje dla puceks1985, Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Cześć Stopka, milo Cie poznać ale szkoda ze w takich okolicznościach. Strasznie mi przykro ze i Tobie się to przytrafiło. Trzymam kciuki za owocne starania
Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Witaj Stópka! Szkoda, że poznajemy się w takich okolicznościach, przytulam Cię mocno kochanie. Trzymam kciuki za Wasze starania, zaglądaj tu do nas często, to pomaga
Ja dzisiaj impulsywnie kupiłam testy owulacyjne i mam wrażenie, że wyszedł pozytyw Zobaczymy, czy jutro wyjdzie kreska jeszcze ciemniejsza, czy jasniejsza, ale w kazdym razie wydaje się to potwierdzać, że owulka nadejdzie w sobotę. DziałamyStópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Witaj stopko przykro mi,ze musialas doswiadczyc tak przykrego przezycia,ale zobaczysz,ze niebawem bedziesz miala swojego malca spowrotem,trafilas na dobre forum,szczesliwe forum :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 15:32
Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Stópka wrote:Cześć dziewczyny
My z M. właśnie zaczynamy nasze kolejne starania. 04.07 6d6t straciliśmy nasze maleństwo, na szczęście obyło się bez zabiegu.
Początkowo bardzo chciałam zacząć starać się możliwie jak najszybciej, później nachodziły mnie takie myśli, że "chce chyba zastąpić swojego aniołka, następnym..." wiem, może to głupie, ale takie miałam myśli... Na szczęście jak pojawiła się @ jakoś te myśli ulotniły się
Tak więc właśnie zaczynamy powoli nasze serduchowania Trzymajcie kciuki za nas Będę tu do was w miarę możliwości zaglądać, bo od jakiegoś czasu śledzę Wasze historie.
Oczywiście gratulacje dla pucek
Howgh Stópka!
Wpadaj tutaj jak najczęściej, to naprawdę pomaga
To właściwie jedyne miejsce,gdzie czuję się w 100% rozumiana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 15:38
ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
-
Stópka wrote:Ja się jakoś do tych testów owulacyjnych przekonać nie mogę... Bardziej bazuję na wykresie i na obserwacji śluzu.
Ja ich zazwyczaj też nie używam polegam na wykresie, ale tak mnie dzisiaj naszło i akurat zdaje się potwierdzać obserwacje i przewidywania z wykresuilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyO matko dziewczyny nie mogę Was nadgonić
Co do filmów i książek to Weronika postanawia umrzeć nie czytałam, ale zaczęłam oglądać, bo słyszałam, ze taki super film. Po pół godziny wyłączyłam. Co do greya ani ksiazka ani film mnie nie zachwyciły. Ja podobnie jak Ty Ilonia, przestaje czytać ksiazę, która mnie nudzi. Ostatnio czytałam Białą Masajkę i zrezygnowałam. Teraz czytam fajną o historii pewnej rodziny w Egipcie.
Co do tatuaży nie jestem ich zwolenniczką- sama bym sobie nie zrobiła, ale oczywiście szanuje upodobania innych
Marzusiax gwiazdy oglądałam będąc w szczerym polu, dosłownie, ale niebo było zachmurzone i gówno co było widać ;/ a potem ulewa ;/
PUCEK!!!! Miałam pisać Ci, ze ja właśnie taki biały sluz miałam gdy zaszłam w ciaze i że to dobry znak ja też nie wytrzymałam i test robiłam chyba 10dpo :D:D Bardzo Ci Gratuluję!!!!! Jednak intuicja robi swoje!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 16:06
Wiaterek, s1985, ilonia1984, Agnieszka0812, lunadelrospo, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Hej to jak to jest z tym śluzem? Dziś u siebie zaobserwowałem taki bialawy ale przejrzysty, w sumie to trochę jak białko kurze tylko bielszy. Ech zaczynam się nakręcac a byłam tak spokojna
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Ja miałam sporo tego śluzu jak nigdy, taki bialawy, ciągnący ; )
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
http://www.podlaska.policja.gov.pl/pod/aktualnosci/31993,Prosimy-o-pomoc-w-wyjasnieniu-okolicznosci-smierci-noworodka.html
koszmar jakiś ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18