Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
chciałam biegać ake jakoś nie mgę się do tego zabrać, siłowni jakoś nie potrafię przełknąć , wolę w domowym zaciszu ;] Chodakowska na zmianę Mel B , teraz tez wracam do cwiczen bo mialam przerwe niestety
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:A sklapel chodakowskiej jest bespieczny w ciazy (oprocz brzuszkow) ? Fajnie moj organizm na niego reagowal. Nudny bo nudny ale po nim widzialam efekty. Przy jilian myslalam zw umre a efektow nie bylo2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:A sklapel chodakowskiej jest bespieczny w ciazy (oprocz brzuszkow) ? Fajnie moj organizm na niego reagowal. Nudny bo nudny ale po nim widzialam efekty. Przy jilian myslalam zw umre a efektow nie bylo
-
s1985 wrote:chciałam biegać ake jakoś nie mgę się do tego zabrać, siłowni jakoś nie potrafię przełknąć , wolę w domowym zaciszu ;] Chodakowska na zmianę Mel B , teraz tez wracam do cwiczen bo mialam przerwe niestety
-
nick nieaktualnyTeż bym sie za ćwiczenia musiała wziąć, ale jakoś nie mam weny, zwłaszcza w domowym zaciszu... Na siłowni to cos innego jakoś mi się chce i więcej energii mam, no ale trzeba się na nią wybrać, a w domu to codziennie mówię jutro...
Pucuś trzymam cały czas za ciebie!!!pucek lubi tę wiadomość
-
Ja korzystam ze spotify,tam mozna wybrac playliste do roznych aktywnosci fizycznych,bieganie w roznym tempie,przg roznych tętnie, może nie wszystkie piosenki mi sie podobają,ale do biega ia są idealnie dopasowane.
-
Ja od niedzieli jestem u rodziców i najchętniej to już w środę pojechałabym do domu, ale czekam na jutro na usg w niedzielę już do siebie tak jak Renia napisała u rodziców jakoś inaczej czas płynie tata dzisiaj ma wolne, więc pewnie nie będę miała czasu nawet na kawę on jest nauczony żeby ciągle mu asystowac i wszystko podawać, masakra. Nawet nie wiem gdzie co ma to już kalectwo
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzien dobry.Alicjie ktos widzial albo slyszal,dawno jej nie bylo,a na jej forum kwuetniowkach jest tyle dziewczyn,ze ja nie wiem co sie tam dzieje,bajbardziej liczne forum jakie widzislam,masakra jakas...wysypalo sie kwietniowek jak zadnych innych i codzinnie dochodza nowe,a kapitana watku niema,mam nadzieje,ze wszystko gra u niej
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiele dziewczyn na tym forum zachodzi w ciaze i sie zmywa, albo sporadycznie zagladaja. Przegladam rozne watki i niestety jest to nagminne nagle znikaja bez pozegnania. Dopuki w trakcie staran maja wsparcie to sa a jak juz dostana co chca to sie zmywaja. Nie mowie ze Alicja tak zrobila ale niestety pare przykladow mogla bym podac.
Nikt nie mowi ze niewiadomo ile bedziemy siedzialy na tym forum ale jak sie ludzie rowno staraja, to dobrze dotrzymac twoarzystwa, jak sie nie uda kolezance to pocieszyc wiecie o co chodzi...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzusiax,ja jestem stosunkowo nowa tutaj,ale wydaje mi się, że nazwa lipcowe sierpniowe to tak już tylko została, a naprawdę chodzi o najblizszy czas starania. I tak,jak deklarowały dzoewczyny,będziemy tutaj aż wszystkim się uda.
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Wiele dziewczyn na tym forum zachodzi w ciaze i sie zmywa, albo sporadycznie zagladaja. Przegladam rozne watki i niestety jest to nagminne nagle znikaja bez pozegnania. Dopuki w trakcie staran maja wsparcie to sa a jak juz dostana co chca to sie zmywaja. Nie mowie ze Alicja tak zrobila ale niestety pare przykladow mogla bym podac.
Nikt nie mowi ze niewiadomo ile bedziemy siedzialy na tym forum ale jak sie ludzie rowno staraja, to dobrze dotrzymac twoarzystwa, jak sie nie uda kolezance to pocieszyc wiecie o co chodzi...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
kurwa zaspałam syn w domu do pprzedszkola juz nie moge go zaprowadzić, dobrze ze dzis wolne,
która mi ból glowy oddała masakra
wczoraj znowu z moim sie pokłóciłam, mam już dosyć jego zachowania, niech juz wraca ja musze z nim pożądek zrobicAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:kurwa zaspałam syn w domu do pprzedszkola juz nie moge go zaprowadzić, dobrze ze dzis wolne,
która mi ból glowy oddała masakra
wczoraj znowu z moim sie pokłóciłam, mam już dosyć jego zachowania, niech juz wraca ja musze z nim pożądek zrobic
Sysia,po 12 jeszcze tu bylysmy wczoraj,ja tez dzisiaj obudzilam się poznos1985 lubi tę wiadomość
-
A zrób, zrób, facetowi czasami się należy niezła bura
Dziś mija dwa miesiące od śmierci mojego Aniołka i tak jakoś... Śnilo mi się dzisiaj maleńkie dziecko u mnie na rękach. Może mój Aniołek jakoś daje znac, że już niedługo będę szczęśliwa? Chociaż się nie zapowiada bo temp o 2 kreski w dółs1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Dzień dobry!
Ilonia,a jak Ty się czujesz?
Podoba mi się suwaczek z odliczaniem do końca trymestru szybko uciekają te dniWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:53
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No tak z tymi zmywającymi się dziewczynami to racja. Trochę tez mam takie wrażenie, że o nas zapominają, jak już zobaczą fioletową...
No ale cóż z drugiej, strony troszkę je rozumiem, są zafascynowane nową sytuacją i raczej zajmują się szukaniem ogromu wiadomości odnośnie przebiegu ciąży i wychowywania dzieci.
Musimy jakoś sobie radzić bez ich wsparcia i szukać go razem z innymi dziewczynami.Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.