X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Sysia,po 12 jeszcze tu bylysmy wczoraj,ja tez dzisiaj obudzilam się pozno ;)
    oj tam raz na jakiś czas można ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    A zrób, zrób, facetowi czasami się należy niezła bura :-)
    Dziś mija dwa miesiące od śmierci mojego Aniołka i tak jakoś... Śnilo mi się dzisiaj maleńkie dziecko u mnie na rękach. Może mój Aniołek jakoś daje znac, że już niedługo będę szczęśliwa? Chociaż się nie zapowiada bo temp o 2 kreski w dół :-/
    jasne nie pozwole żeby mi na głowę wchodził i robił co mu się podoba, nie każę mu być pantoflem ale mężem odpowiedzialnym i zachowującym się na swoj wiek ;]
    jak cały nasz wątek trzyma za ciebie kciuki to ta twoje temperatura jak skoczy to skali zabraknie ;]

Wiaterek lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy poszukiwaniach mojego wzoru CV znalazłam ostatnie zdjęcie ze szptala jak stwierdzali brak tętna mojej kruszynki, chyba oprawie sobie w rameczkę i powiesz;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjia sie ostatnio strasznie zle czula,z lozka sie podniesc nie mogla,jesc nie mogla,calymi dniami mdlosci miala,ona by nas nie zostawila,nie ma jej tez na fioletowej i tak jakos rano wstalam z mysla,ze cos nie gra...mam nadzieje,ze sie myle

Justine M lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alunia byla 3 dni temu na forum do nas skrobala

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może na wakacje pojechała jakieś? Taki sezon trochę wakacyjny bo prawie każdy na weekend przedłużony ;-)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    To troche zależy od nastroju, ale zwykle zaczynam od czegos co aktualnie lubie,ostatnio obowiązkowo Major Lazer Lean on i Jammin-zawsze mnie pobudza,a pozniej juz chill, Archive, French for Rabbits,Air..
    ja to bardziej polskie preferuje ;] ale mam i pare zagranicznych ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moze pojechala gdzies faktycznie,a ja sie martwie nie potrzebnie ;)

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    no moze pojechala gdzies faktycznie,a ja sie martwie nie potrzebnie ;)
    Instynkt macierzyński w Tobie szaleje,taka opiekuńcza jesteś :)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mozliwe,po tych przejsciach swoich i waszych poprostu nie chciala bym,zeby ktoras miala jakies problemy z ciaza,zobaczycie niebawem...najpierw sie mysli o tym,zeby sie wkoncu udalo zajsc w ciaze a potem jak juz sie zajdzie minie pare dni eufori i zaczyna sie czlowiek po woli martwic i bac czy wszystko jest wporzadku,wiem,ze ta ciaza nie bedzie taka jak 2 wczesniejsze,dziewczyny pisaly czesto,ze do konca 1 trymestru towazyszyl im ogromny strach,ale wtedy o tym nie myslalam,teraz wiem o czym mowily...modle sie codziennie do Boga,zeby pozwolil mojemu dziecku sie rozwijac i roznac,zeby pozwolil mi urodzic zdrowe dzieciatko,raczej wczesniej nie nalezalam do osob modlacych sie,ale nie mam do kogo sie zwrocic,zostaje tylko wiara.Ale wam przysmecilam ;)i znowu smazalnia...mam dosc ponoc od niedzieli ochlodzenie

Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• katkaz Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu Wiaterku jestem i sobie Was czytam. Nie odzywam się, bo czasu mam mało, a i za bardzo nie mam o czym pisać, bo u Nas starania na razie odłożone w czasie.

Pucuś gratuluję dwóch kreseczek, mówiłam, że na tym temacie szybko ciążowego wiruska złapiesz.

Adaś 14.07.17r.
    Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
    Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
    Zosia :) 31.01.14r
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    ojej głowa boli a ja muszę napisać CV bo idę złożyć papiery do nowej roboty ;]
    Ja wczoraj strzeliłam sobie koniaczek, bo myślałam że mnie boli od za niskiego ciśnienia i jaki był efekt - szumiało mi w głowie a ból był nadal. A że już o wstrętnej świadomości że się alkoholu napiłam w środku dnia jak alkoholik nie wspomne :P Potem poszłam auta sprzątać, i gdzieś wypociłam ten ból głowy. Dziś też coś zaczyna mnie smurać, ale dziś muszę w domu sprzątać więc może dziś ból też tak "rozejdę"

Ja o byle (za przeproszeniem) gówno potrafię mojemu mężowi awanturę zrobić, taka chyba nasza kobieca natura :)

Justine M, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Ja wczoraj strzeliłam sobie koniaczek, bo myślałam że mnie boli od za niskiego ciśnienia i jaki był efekt - szumiało mi w głowie a ból był nadal. A że już o wstrętnej świadomości że się alkoholu napiłam w środku dnia jak alkoholik nie wspomne :P Potem poszłam auta sprzątać, i gdzieś wypociłam ten ból głowy. Dziś też coś zaczyna mnie smurać, ale dziś muszę w domu sprzątać więc może dziś ból też tak "rozejdę"

Ja o byle (za przeproszeniem) gówno potrafię mojemu mężowi awanturę zrobić, taka chyba nasza kobieca natura :)
    mąż daleko, brak sexu, upały, zmiana pracy wszystko się kumuluje i wqrwiona chodze i tylko iskierka i juz pożar się robi, niby jeszcze 5 tygodni zostało a kurwa bedzie się to ciągnęło jak całą wieczność ;/ z chęcią bym tam pojechala i go zabrała, aaa jeszcze mój plan żeby go odwiedzić i wspólnie wracać legł w gruzach, tak jak pisałam tesciowa się synem nie zajmie :(

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • pucek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis z M mamy wolne a nie możemy wydostac sie ze Świnoujścia bo byl jakiś straszny wypadek... Powedzialam mu wczoraj a on... Pekl... Powiedzial ze chyba nie jest gotowy na to wszystko.na ten stres i w ogóle. Ze cieszy sie ale ze ten strach jest silniejsY. Ze będzie myślał o tym jak o dziecku jak juz będzie 2 trym.

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucus daj mu się trochę z tym oswoić. On jest pewnie przerażony i trudno mu się dziwić.

Renia7910, pucek lubią tę wiadomość

4 Aniołki
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katkaz mam nadzieje ze u lekarza wszystko w porządku wyszło. Dał Ci jakieś leki na ta tarczycy?

4 Aniołki
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    mąż daleko, brak sexu, upały, zmiana pracy wszystko się kumuluje i wqrwiona chodze i tylko iskierka i juz pożar się robi, niby jeszcze 5 tygodni zostało a kurwa bedzie się to ciągnęło jak całą wieczność ;/ z chęcią bym tam pojechala i go zabrała, aaa jeszcze mój plan żeby go odwiedzić i wspólnie wracać legł w gruzach, tak jak pisałam tesciowa się synem nie zajmie :(
    Jak się czeka na konkretną datę - to można wścieklizny dostać, bo wtedy czas w ogóle nie płynie - jak by stał w miejscu. Wiesz jak ja się wściekałam od stycznia żeby upłynęło pół roku. A teraz - już kolejny miesiąc minął jak w mordę strzelił.

A co do teściowej - cipa - koniec wywodu :P

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Jak się czeka na konkretną datę - to można wścieklizny dostać, bo wtedy czas w ogóle nie płynie - jak by stał w miejscu. Wiesz jak ja się wściekałam od stycznia żeby upłynęło pół roku. A teraz - już kolejny miesiąc minął jak w mordę strzelił.

dobrze wiedziała jak mi zależy na tym żeby do niego pojechać , wqrwienie moje to mało powiedziane

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:

Co do teściowej, nic dodać nic ująć :)

Renia7910 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki zwijam żagle i lecę załatwiać sprawy

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ