Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Sysia,po 12 jeszcze tu bylysmy wczoraj,ja tez dzisiaj obudzilam się pozno2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:A zrób, zrób, facetowi czasami się należy niezła bura
Dziś mija dwa miesiące od śmierci mojego Aniołka i tak jakoś... Śnilo mi się dzisiaj maleńkie dziecko u mnie na rękach. Może mój Aniołek jakoś daje znac, że już niedługo będę szczęśliwa? Chociaż się nie zapowiada bo temp o 2 kreski w dół
jak cały nasz wątek trzyma za ciebie kciuki to ta twoje temperatura jak skoczy to skali zabraknie ;]Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
przy poszukiwaniach mojego wzoru CV znalazłam ostatnie zdjęcie ze szptala jak stwierdzali brak tętna mojej kruszynki, chyba oprawie sobie w rameczkę i powiesz;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicjia sie ostatnio strasznie zle czula,z lozka sie podniesc nie mogla,jesc nie mogla,calymi dniami mdlosci miala,ona by nas nie zostawila,nie ma jej tez na fioletowej i tak jakos rano wstalam z mysla,ze cos nie gra...mam nadzieje,ze sie myle
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
lunadelrospo wrote:To troche zależy od nastroju, ale zwykle zaczynam od czegos co aktualnie lubie,ostatnio obowiązkowo Major Lazer Lean on i Jammin-zawsze mnie pobudza,a pozniej juz chill, Archive, French for Rabbits,Air..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
no mozliwe,po tych przejsciach swoich i waszych poprostu nie chciala bym,zeby ktoras miala jakies problemy z ciaza,zobaczycie niebawem...najpierw sie mysli o tym,zeby sie wkoncu udalo zajsc w ciaze a potem jak juz sie zajdzie minie pare dni eufori i zaczyna sie czlowiek po woli martwic i bac czy wszystko jest wporzadku,wiem,ze ta ciaza nie bedzie taka jak 2 wczesniejsze,dziewczyny pisaly czesto,ze do konca 1 trymestru towazyszyl im ogromny strach,ale wtedy o tym nie myslalam,teraz wiem o czym mowily...modle sie codziennie do Boga,zeby pozwolil mojemu dziecku sie rozwijac i roznac,zeby pozwolil mi urodzic zdrowe dzieciatko,raczej wczesniej nie nalezalam do osob modlacych sie,ale nie mam do kogo sie zwrocic,zostaje tylko wiara.Ale wam przysmecilam ;)i znowu smazalnia...mam dosc ponoc od niedzieli ochlodzenie
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kasiu Wiaterku jestem i sobie Was czytam. Nie odzywam się, bo czasu mam mało, a i za bardzo nie mam o czym pisać, bo u Nas starania na razie odłożone w czasie.
Pucuś gratuluję dwóch kreseczek, mówiłam, że na tym temacie szybko ciążowego wiruska złapiesz.
Wiaterek lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
s1985 wrote:ojej głowa boli a ja muszę napisać CV bo idę złożyć papiery do nowej roboty ;]
Ja o byle (za przeproszeniem) gówno potrafię mojemu mężowi awanturę zrobić, taka chyba nasza kobieca naturaJustine M, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ja wczoraj strzeliłam sobie koniaczek, bo myślałam że mnie boli od za niskiego ciśnienia i jaki był efekt - szumiało mi w głowie a ból był nadal. A że już o wstrętnej świadomości że się alkoholu napiłam w środku dnia jak alkoholik nie wspomne Potem poszłam auta sprzątać, i gdzieś wypociłam ten ból głowy. Dziś też coś zaczyna mnie smurać, ale dziś muszę w domu sprzątać więc może dziś ból też tak "rozejdę"
Ja o byle (za przeproszeniem) gówno potrafię mojemu mężowi awanturę zrobić, taka chyba nasza kobieca natura2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A my dzis z M mamy wolne a nie możemy wydostac sie ze Świnoujścia bo byl jakiś straszny wypadek... Powedzialam mu wczoraj a on... Pekl... Powiedzial ze chyba nie jest gotowy na to wszystko.na ten stres i w ogóle. Ze cieszy sie ale ze ten strach jest silniejsY. Ze będzie myślał o tym jak o dziecku jak juz będzie 2 trym.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:mąż daleko, brak sexu, upały, zmiana pracy wszystko się kumuluje i wqrwiona chodze i tylko iskierka i juz pożar się robi, niby jeszcze 5 tygodni zostało a kurwa bedzie się to ciągnęło jak całą wieczność ;/ z chęcią bym tam pojechala i go zabrała, aaa jeszcze mój plan żeby go odwiedzić i wspólnie wracać legł w gruzach, tak jak pisałam tesciowa się synem nie zajmie
A co do teściowej - cipa - koniec wywoduAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Jak się czeka na konkretną datę - to można wścieklizny dostać, bo wtedy czas w ogóle nie płynie - jak by stał w miejscu. Wiesz jak ja się wściekałam od stycznia żeby upłynęło pół roku. A teraz - już kolejny miesiąc minął jak w mordę strzelił.
A co do teściowej - cipa - koniec wywodu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Jak się czeka na konkretną datę - to można wścieklizny dostać, bo wtedy czas w ogóle nie płynie - jak by stał w miejscu. Wiesz jak ja się wściekałam od stycznia żeby upłynęło pół roku. A teraz - już kolejny miesiąc minął jak w mordę strzelił.
A co do teściowej - cipa - koniec wywodu
Co do teściowej, nic dodać nic ująćRenia7910 lubi tę wiadomość