X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Sysia,po 12 jeszcze tu bylysmy wczoraj,ja tez dzisiaj obudzilam się pozno ;)
    oj tam raz na jakiś czas można ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    A zrób, zrób, facetowi czasami się należy niezła bura :-)
    Dziś mija dwa miesiące od śmierci mojego Aniołka i tak jakoś... Śnilo mi się dzisiaj maleńkie dziecko u mnie na rękach. Może mój Aniołek jakoś daje znac, że już niedługo będę szczęśliwa? Chociaż się nie zapowiada bo temp o 2 kreski w dół :-/
    jasne nie pozwole żeby mi na głowę wchodził i robił co mu się podoba, nie każę mu być pantoflem ale mężem odpowiedzialnym i zachowującym się na swoj wiek ;]
    jak cały nasz wątek trzyma za ciebie kciuki to ta twoje temperatura jak skoczy to skali zabraknie ;]

Wiaterek lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy poszukiwaniach mojego wzoru CV znalazłam ostatnie zdjęcie ze szptala jak stwierdzali brak tętna mojej kruszynki, chyba oprawie sobie w rameczkę i powiesz;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjia sie ostatnio strasznie zle czula,z lozka sie podniesc nie mogla,jesc nie mogla,calymi dniami mdlosci miala,ona by nas nie zostawila,nie ma jej tez na fioletowej i tak jakos rano wstalam z mysla,ze cos nie gra...mam nadzieje,ze sie myle

Justine M lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alunia byla 3 dni temu na forum do nas skrobala

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może na wakacje pojechała jakieś? Taki sezon trochę wakacyjny bo prawie każdy na weekend przedłużony ;-)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    To troche zależy od nastroju, ale zwykle zaczynam od czegos co aktualnie lubie,ostatnio obowiązkowo Major Lazer Lean on i Jammin-zawsze mnie pobudza,a pozniej juz chill, Archive, French for Rabbits,Air..
    ja to bardziej polskie preferuje ;] ale mam i pare zagranicznych ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moze pojechala gdzies faktycznie,a ja sie martwie nie potrzebnie ;)

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    no moze pojechala gdzies faktycznie,a ja sie martwie nie potrzebnie ;)
    Instynkt macierzyński w Tobie szaleje,taka opiekuńcza jesteś :)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mozliwe,po tych przejsciach swoich i waszych poprostu nie chciala bym,zeby ktoras miala jakies problemy z ciaza,zobaczycie niebawem...najpierw sie mysli o tym,zeby sie wkoncu udalo zajsc w ciaze a potem jak juz sie zajdzie minie pare dni eufori i zaczyna sie czlowiek po woli martwic i bac czy wszystko jest wporzadku,wiem,ze ta ciaza nie bedzie taka jak 2 wczesniejsze,dziewczyny pisaly czesto,ze do konca 1 trymestru towazyszyl im ogromny strach,ale wtedy o tym nie myslalam,teraz wiem o czym mowily...modle sie codziennie do Boga,zeby pozwolil mojemu dziecku sie rozwijac i roznac,zeby pozwolil mi urodzic zdrowe dzieciatko,raczej wczesniej nie nalezalam do osob modlacych sie,ale nie mam do kogo sie zwrocic,zostaje tylko wiara.Ale wam przysmecilam ;)i znowu smazalnia...mam dosc ponoc od niedzieli ochlodzenie

Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• katkaz Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu Wiaterku jestem i sobie Was czytam. Nie odzywam się, bo czasu mam mało, a i za bardzo nie mam o czym pisać, bo u Nas starania na razie odłożone w czasie.

Pucuś gratuluję dwóch kreseczek, mówiłam, że na tym temacie szybko ciążowego wiruska złapiesz.

Adaś 14.07.17r.
    Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
    Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
    Zosia :) 31.01.14r
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    ojej głowa boli a ja muszę napisać CV bo idę złożyć papiery do nowej roboty ;]
    Ja wczoraj strzeliłam sobie koniaczek, bo myślałam że mnie boli od za niskiego ciśnienia i jaki był efekt - szumiało mi w głowie a ból był nadal. A że już o wstrętnej świadomości że się alkoholu napiłam w środku dnia jak alkoholik nie wspomne :P Potem poszłam auta sprzątać, i gdzieś wypociłam ten ból głowy. Dziś też coś zaczyna mnie smurać, ale dziś muszę w domu sprzątać więc może dziś ból też tak "rozejdę"

Ja o byle (za przeproszeniem) gówno potrafię mojemu mężowi awanturę zrobić, taka chyba nasza kobieca natura :)

Justine M, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Ja wczoraj strzeliłam sobie koniaczek, bo myślałam że mnie boli od za niskiego ciśnienia i jaki był efekt - szumiało mi w głowie a ból był nadal. A że już o wstrętnej świadomości że się alkoholu napiłam w środku dnia jak alkoholik nie wspomne :P Potem poszłam auta sprzątać, i gdzieś wypociłam ten ból głowy. Dziś też coś zaczyna mnie smurać, ale dziś muszę w domu sprzątać więc może dziś ból też tak "rozejdę"

Ja o byle (za przeproszeniem) gówno potrafię mojemu mężowi awanturę zrobić, taka chyba nasza kobieca natura :)
    mąż daleko, brak sexu, upały, zmiana pracy wszystko się kumuluje i wqrwiona chodze i tylko iskierka i juz pożar się robi, niby jeszcze 5 tygodni zostało a kurwa bedzie się to ciągnęło jak całą wieczność ;/ z chęcią bym tam pojechala i go zabrała, aaa jeszcze mój plan żeby go odwiedzić i wspólnie wracać legł w gruzach, tak jak pisałam tesciowa się synem nie zajmie :(

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • pucek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis z M mamy wolne a nie możemy wydostac sie ze Świnoujścia bo byl jakiś straszny wypadek... Powedzialam mu wczoraj a on... Pekl... Powiedzial ze chyba nie jest gotowy na to wszystko.na ten stres i w ogóle. Ze cieszy sie ale ze ten strach jest silniejsY. Ze będzie myślał o tym jak o dziecku jak juz będzie 2 trym.

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucus daj mu się trochę z tym oswoić. On jest pewnie przerażony i trudno mu się dziwić.

Renia7910, pucek lubią tę wiadomość

4 Aniołki
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katkaz mam nadzieje ze u lekarza wszystko w porządku wyszło. Dał Ci jakieś leki na ta tarczycy?

4 Aniołki
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    mąż daleko, brak sexu, upały, zmiana pracy wszystko się kumuluje i wqrwiona chodze i tylko iskierka i juz pożar się robi, niby jeszcze 5 tygodni zostało a kurwa bedzie się to ciągnęło jak całą wieczność ;/ z chęcią bym tam pojechala i go zabrała, aaa jeszcze mój plan żeby go odwiedzić i wspólnie wracać legł w gruzach, tak jak pisałam tesciowa się synem nie zajmie :(
    Jak się czeka na konkretną datę - to można wścieklizny dostać, bo wtedy czas w ogóle nie płynie - jak by stał w miejscu. Wiesz jak ja się wściekałam od stycznia żeby upłynęło pół roku. A teraz - już kolejny miesiąc minął jak w mordę strzelił.

A co do teściowej - cipa - koniec wywodu :P

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Jak się czeka na konkretną datę - to można wścieklizny dostać, bo wtedy czas w ogóle nie płynie - jak by stał w miejscu. Wiesz jak ja się wściekałam od stycznia żeby upłynęło pół roku. A teraz - już kolejny miesiąc minął jak w mordę strzelił.

dobrze wiedziała jak mi zależy na tym żeby do niego pojechać , wqrwienie moje to mało powiedziane

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:

Co do teściowej, nic dodać nic ująć :)

Renia7910 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki zwijam żagle i lecę załatwiać sprawy

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ