Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noo dziewczęta dziękuję wszystkim za gratulacje Melduję że wieczorny test nadal pozytywny, mocniejszy
Trzymajcie kciuki żeby to ni była biochemiczna i zeby się po prostu udało
Na betę idę w poniedziałek a jutro mam upragione wolne )
Wysyłam wiruski :****Renia7910, s1985, kehlana_miyu, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
To co wczoraj widzialam na niebie to byla jednak stacja kosmiczna iss, ale dzis udalo mi sie zobaczyc spadajaca gwiazde. Jak dla mnie i to ta stacja sa warte zobaczenia ta stacje to w kakretnych godzinach widac przez 3 minuty - taki mocno swiecacy punkt na niebie - super widok
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja wymęczyłam męża w związku z pozytywnym testem owulacyjnym Zobaczymy co z tego wyjedzie, bo śluzu płodnego ni cholery nie widzę, ale jajniki zaczynają kłuć, więc może coś jest na rzeczy.
Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
s1985 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=I1LI7ndOcGU
dziewczyny popłakalam sie ze smiechu
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
s1985 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=I1LI7ndOcGU
dziewczyny popłakalam sie ze smiechu
Tak cwiczę,do konca maja intensywnie,oprocz biegania trening siłowy, jak dowiedzialam się o ciąży, zrezygnowalam z silowni lekarz pozwolił mi biegac oczywiscie kontrolujac tętno.. Z innymi cwiczeniami miałam problem bo wszystkie informacje odnośnie treningów w ciąży skupiały się na jodze i takim pitu pitu..teraz wracam do treningów, ale w domu z moimi ulubionymk programami,a pozniej zobacze co dalej.A Ty też coś trenujesz,prawda? -
A sklapel chodakowskiej jest bespieczny w ciazy (oprocz brzuszkow) ? Fajnie moj organizm na niego reagowal. Nudny bo nudny ale po nim widzialam efekty. Przy jilian myslalam zw umre a efektow nie bylo
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...